Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis gardumynas"

QUOTE(Nerytė @ 2009 12 01, 22:32)
lotuliukas.gif  oj geras
reikia paziureti iki kada konkursas gal ka ir sugalvosiu  g.gif
nu cia jau kaip dejai tai dejai... tikrai tokia nesijauciu blush2.gif

tavo suniukai labai grazuuusss wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 01, 21:32)
lotuliukas.gif  oj geras
reikia paziureti iki kada konkursas gal ka ir sugalvosiu  g.gif
nu cia jau kaip dejai tai dejai... tikrai tokia nesijauciu blush2.gif

Oi, Neryte, nesikuklinkit. mirksiukas.gif Pasižiūrėjus Jūsų "Blogą", taip užsimaniau skaniai pavalgyti... lotuliukas.gif Aš kaip ir Jūs, ir Julie Child laaaaabai mėgstu valgyti, ir ypač laaaaaabai skaniai. biggrin.gif
P.S. būtinai ką nors sugalvokit, prašau, konkursui. Mano nuomone, mokate ne tik gaminti, bet ir fotografuoti. thumbup.gif Konkurse dalyvauja mažai mamų su Kalėdiniais gardumynų receptais. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 02, 17:04)
tavo suniukai labai grazuuusss  wub.gif

blush2.gif aciu!

QUOTE(Alexso @ 2009 12 02, 17:17)
Oi, Neryte, nesikuklinkit. mirksiukas.gif  Pasižiūrėjus Jūsų "Blogą", taip užsimaniau skaniai pavalgyti... lotuliukas.gif  Aš kaip ir Jūs, ir Julie Child laaaaabai mėgstu valgyti, ir ypač laaaaaabai skaniai. biggrin.gif

P.S. būtinai ką nors sugalvokit, prašau, konkursui. Mano nuomone, mokate ne tik gaminti, bet ir fotografuoti. thumbup.gif  Konkurse dalyvauja mažai mamų su Kalėdiniais gardumynų receptais. verysad.gif

drinks_cheers.gif
Ziurejau filma ir juokiausi, nu save maciau lotuliukas.gif Kaip ji zuvi valge pasigardziuodama thumbup.gif lyg save matyciau, o salia MB kurio praktiskai "neveza" maistas

jei tik turesiu laiko ir kokia grazesne ideja nuotrauka butinai sudalyvausiu wink.gif
dekui merginos uz pagyras ir palaikyma wub.gif labai noreciau tos knygos, jei bus toks akttyvumas tai gal ir tureciau sansa laimeti biggrin.gif gal reiktu pasistengti ir sudalyvauti rolleyes.gif

P.S. prasau nesikreipti i mane "Jus" nu tikrai nesu tokia sena blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 02, 17:00)
o gal čia tokia šunų veislė? smile.gif ne visi gi gražūs būna smile.gif

lotuliukas.gif taiklus pasteb4jimas lotuliukas.gif

QUOTE(Alexso @ 2009 12 02, 17:17)
  Konkurse dalyvauja mažai mamų su Kalėdiniais gardumynų receptais.

as kazkodėl manau kad mamos jau nemato prasmes dalyvaut sad.gif ir čia kažkodėl neveikia principas- svarbu dalyvaut o ne laimėt... yra tikrai nerealių fotkiu wub.gif antra vertus na ankstoka dar.. jei nori padaryt normalesnę fotkę tai reik dabar daryt.. o kalėdos dar toli.. na zodz visokie niuansai.. bet aktyvumas tai tikrai stebėtinai mažas sad.gif
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 02, 17:27)
, jei bus toks akttyvumas tai gal ir tureciau sansa laimeti

P.S. prasau nesikreipti i mane "Jus" nu tikrai nesu tokia sena blush2.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pagal dabartinį aktyvumą tai voss ne 50 proc tikimybė laimėt bigsmile.gif

kartais Jūs ne amčiaus o pagarbos rodymas tongue.gif

fėjų burtų lazdeles jau mačiau vienam bloge biggrin.gif ne ta pati fotkė bet manau kad autorė ta pati g.gif arba labai gerai copy paste padaryta rolleyes.gif

patys sausanukai super thumbup.gif mano bernam laaabai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Neryte, turi visus šansus laimėti ir gamini gerai, ir fotkini puikiai.
Nes šiam konkurse kolkas arba skanios nuotraukos, arba skanus patiekalas su nelabai skania foto hihihi.gif Nežinau kaip kitoms, bet kai maisto paragaut negaliu, man skaniau skanios foto.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 02, 16:27)
blush2.gif aciu!
drinks_cheers.gif
Ziurejau filma ir juokiausi, nu save maciau lotuliukas.gif Kaip ji zuvi valge pasigardziuodama  thumbup.gif lyg save matyciau, o salia MB kurio praktiskai "neveza" maistas...

P.S. prasau nesikreipti i mane "Jus" nu tikrai nesu tokia sena blush2.gif  mirksiukas.gif

Aš tai su draugėm "mėgėjom pavalgyti" žiūrėjau tongue.gif . Tai po filmo tiesiai į prancūzų restoraną užsukom Burgundiško jautienos troškinio paskanauti, mmm...tai kad nusivylėm... doh.gif Čia LT lietuviškas lietus lyja, ha, ha...

Dėl kreipinio "Jūs", esu išmokinta nuo mažens mandagiai bendrauti. Su draugais galima ir prie "tu" pereiti. mirksiukas.gif Atkeliavau iš senosios kartos mokyklos cool.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2009 12 02, 17:21)
Neryte, turi visus šansus laimėti ir gamini gerai, ir fotkini puikiai.
Nes šiam konkurse kolkas arba skanios nuotraukos, arba skanus patiekalas su nelabai skania foto  hihihi.gif Nežinau kaip kitoms, bet kai maisto paragaut negaliu, man skaniau skanios foto.

100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 02, 19:00)
o gal čia tokia šunų veislė? smile.gif ne visi gi gražūs būna smile.gif

O kuri čia veislė - be ausytės ar su trim akytėm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 02, 19:11)
O kuri čia veislė - be ausytės ar su trim akytėm? g.gif

čia šuniukai iš Černobylio atvykę pas mus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 02 gruodžio 2009 - 19:39
QUOTE(frederica @ 2009 12 02, 18:21)
Nežinau kaip kitoms, bet kai maisto paragaut negaliu, man skaniau skanios foto.

drinks_cheers.gif aš balsuosiu už nuotraukas rolleyes.gif na tiesa už vieną patieklą... nors nuotruaka ni očen, bet turėtų būt laabai skanu essen.gif
Atsakyti
O as balsuosiu uz "rimtus" , grazius, ir speju, kad labai skanius pyragus wub.gif essen.gif smile.gif
Atsakyti
merginos dekui! dar karta 4u.gif net pakiliau jauciuosi kai tiek palaikymo gavau lotuliukas.gif

kas del JUS tai as irgi ismokinta, kad pirmiausia Jus kreipiuosi, o jei jau pats asmuo pasiulo prie Tu pereiti tai tik tada i ji taip kreipiuosi, bet virtualioj erdvei viskas kitaip vyksta blush2.gif atrodo kad visus 100 metu pazistu biggrin.gif
Atsakyti
Nuostabūs konditeriniai šedevrai.
Labai gražios visų foto, atrodo "labai skaniai" biggrin.gif

kaip reiks išsirinkt už kurią balsuot mastau.gif
Atsakyti