Labai norėčiau paragauti
QUOTE(daiwusse @ 2009 12 04, 12:42)
Laba, kol kas man labiausiai tai mėtinės snaigės patiko, kazkas dar nematyto ir naujo
Labai norėčiau paragauti
Labai norėčiau paragauti
Ir labai lengva padaryt, jei nusipirkt gatavos teslos
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 04, 13:10)
Aš už pyragą, kurį reikia brandint, balsuosiu
Labai jau kalėdiškas jis man
Ir reiks pagamint, gal dar spėsiu Kalėdoms... 
iki kaledu liko maziau nei menuo kaip spesit jei laikyt reik 2 menesius
QUOTE(Frekė @ 2009 12 04, 15:17)
Receptą paskaitykit
QUOTE(Frekė @ 2009 12 04, 14:17)
nebent Ninna_Ricci kitoki tikejima ispazista, kur kaledos po 2 men..
Tai aišku, kad kitokį... Negi čia krūvoj su jumis, eretikėmis, spausiuos
"Kalėdinis gardumynas
Pyragas kepamas likus dviem mėnesiam iki Kalėdų
Receptas
200 gr. Margarino
200 gr. Cukraus
4 kiaušiniai
½ a.š sodos
1 a.š cinamono
2 apelsinų nutarkuotos žievelės ir sultys
1 kg. Įvairių džiovintų vaisių,uogų ir riešutų mišinio (didžioji dalis turėtų sudaryti vaisiai ir uogos)
Džiovintus vaisius ir uogas nuplikyti verdančiu vandeniu ir leisti nuvarvėti. Riešutus irgi nuplikyti. Vaisius ir riešutus pasmulkinti.
Kambario temperatūros margariną išsukti su cukrumi. Po vieną mušti kiaušinius ir vis sukti kol pasidarys vienalytė masė. Supilti apelsinų sultis, nutarkuotas žieveles. Suberti kartu sumaišytus miltus, sodą ir cinamoną. Viską gerai išmaišyti. Berti smulkintus vaisius ir riešutus ir vėl gerai išmaišyti.
Orkaitę įkaitinti iki 140-160° C temperatūros.Kepimo popieriumi iškloti kepimo formą ir sukrėsti visą masę.Kepti 1,5 2 val. Iškepus leisti visiškai ataušti.(Pyragas atrodys sausokas,bet vaisiai brestant pyragui išskirs savo sultis ir jis sudrėks) Tada nuimti kepimo popierių ir suvynioti pyragą į folija,apsukti maistine plevele,kad būtų itin sandaru ir saugiai palikti brandintis.Jei pyragą kepsite vėliau(vėliausiai dvi savaites iki valgymo) ir pyrago nevalgys vaikai galima jį sulaistyti brendžiu ar romu. "
"Kalėdinis gardumynas
Pyragas kepamas likus dviem mėnesiam iki Kalėdų
Receptas
200 gr. Margarino
200 gr. Cukraus
4 kiaušiniai
½ a.š sodos
1 a.š cinamono
2 apelsinų nutarkuotos žievelės ir sultys
1 kg. Įvairių džiovintų vaisių,uogų ir riešutų mišinio (didžioji dalis turėtų sudaryti vaisiai ir uogos)
Džiovintus vaisius ir uogas nuplikyti verdančiu vandeniu ir leisti nuvarvėti. Riešutus irgi nuplikyti. Vaisius ir riešutus pasmulkinti.
Kambario temperatūros margariną išsukti su cukrumi. Po vieną mušti kiaušinius ir vis sukti kol pasidarys vienalytė masė. Supilti apelsinų sultis, nutarkuotas žieveles. Suberti kartu sumaišytus miltus, sodą ir cinamoną. Viską gerai išmaišyti. Berti smulkintus vaisius ir riešutus ir vėl gerai išmaišyti.
Orkaitę įkaitinti iki 140-160° C temperatūros.Kepimo popieriumi iškloti kepimo formą ir sukrėsti visą masę.Kepti 1,5 2 val. Iškepus leisti visiškai ataušti.(Pyragas atrodys sausokas,bet vaisiai brestant pyragui išskirs savo sultis ir jis sudrėks) Tada nuimti kepimo popierių ir suvynioti pyragą į folija,apsukti maistine plevele,kad būtų itin sandaru ir saugiai palikti brandintis.Jei pyragą kepsite vėliau(vėliausiai dvi savaites iki valgymo) ir pyrago nevalgys vaikai galima jį sulaistyti brendžiu ar romu. "

Nežinojau, kad su žele galima tešlą dažyti
QUOTE(Papugele @ 2009 12 04, 15:24)

Nežinojau, kad su žele galima tešlą dažyti
vat ir man įdomu- negi jokio poveikio zalatina nepadaro
nors man tai ta riūžava spalva čia viską gadina
QUOTE(baltė @ 2009 12 04, 18:41)
Man visos nuotraukos gražios, kai kurios tai kaip paveiksliukai...
Labai vykęs konkursas 
o recepte būtinai turi būti Vilniaus produkcija panaudota?





