Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis gardumynas"

QUOTE(l'eau @ 2009 11 30, 23:37)

Aš manau,kad fonui panaudotas dovanų pakavimo popierius su snaigutėmis. O dėl peršviesinimo kur jis?
Atsakyti
QUOTE(saulalafan @ 2009 11 30, 22:40)
O dėl peršviesinimo kur jis?

jau parašiau aukščiau aiškindama kodėl man nepatinka viena nuotrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 30 lapkričio 2009 - 22:49
QUOTE(l'eau @ 2009 11 30, 22:48)
jau parašiau aukščiau aiškindama kodėl man nepatinka viena nuotrauka.

as blondinė taip ir nesupratau kodel peršviesinta mastau.gif
Atsakyti
čia ne plaukų spalvos o skonio reikalas. vieniems daug kontrastų ir kitokių efektų yra gražu ir jiems akis už to nekliūna, kitiems tai nepatinka, nes norisi natūralesnių spalvų. aš iš antrųjų. dėl skonio nesiginčijama rolleyes.gif
Atsakyti
jetus kiek gražių foto bigsmile.gif

norėčiau dalyvaut, bet kad prieš tokias foto,nublanks "mano menas" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 12 01, 02:13)
jetus kiek gražių foto  bigsmile.gif

norėčiau dalyvaut, bet kad prieš tokias foto,nublanks "mano menas"  doh.gif

Nei nublanks nei ką.... Dalyvauk ir nesuk galvos dėl kitų meno ir jo suvokimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Namelio nuotraukoje nenaudoti papildomi efektai, ten dovanų popierius uždėtas.

man neužkliuvo, o ir autorė man AŽ patvirtino , parodžiusi nekarpytą nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 12 01, 01:13)

Pritariu unsure.gif norejau ka nors gaminti, bet kur ten susilygint su tokiom nuotraukom wub.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 12 01, 00:13)

va va drinks_cheers.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Kas čia jums daros? blink.gif Kodėl manot, kad gerai vertinamos tik tos a'la super puper profesionalios? Tai gal ir į gatvę neinat žurnalų su gražuolėmis pasklaidžiusios? Nes juk kai tokios gražios gatvėmis vaikšto, tai ko ten mums lįst....

Tik baikit taip prastai savo galimybes vertint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 01, 14:14)
Kas čia jums daros? blink.gif Kodėl manot, kad gerai vertinamos tik tos a'la super puper profesionalios? Tai gal ir į gatvę neinat žurnalų su gražuolėmis pasklaidžiusios? Nes juk kai tokios gražios gatvėmis vaikšto, tai ko ten mums lįst....

Tik baikit taip prastai savo galimybes vertint mirksiukas.gif

Ninna Ricci, tu moki kovinę nuotaiką pakelti thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif

Tai, kad atrodo pamatys mamos kokį Senelio namą su visaais eksesuarais wub.gif , ir jau nebematys nieko kito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2009 12 01, 15:18)
Ninna Ricci, tu moki  kovinę nuotaiką pakelti thumbup.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Tai, kad atrodo pamatys mamos kokį Senelio namą su visaais eksesuarais wub.gif , ir jau nebematys nieko kito biggrin.gif

\na, kiekvieno juk skirtingas skonis smile.gif Manęs pvz tie namukai nežavi ax.gif Gražu, bet labiau akį traukia (ir paragaut norisi blush2.gif ) kitų gardumynų wink.gif Tad pirmyn, mergikes - rodykit ką turit bigsmile.gif 4u.gif Kaip suprantu šiadien dar galima teikt paraiškas? Vai, supainiojau su kitu konkursu - šitam dar kelias dienas galima siųst thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninna_Ricci: 01 gruodžio 2009 - 13:29