Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis gardumynas"

Na ir mamos šaunuolės, tokius saldžiuosius kūrinius pagamino. thumbup.gif
Aš niekad nemokėjau pyragų ar sausainių kepti, bet su pasigardžiavimu valgiau savo močiutės keptus kalėdinius pyragus bei šližikus. Beje tikroje kaimiškoje krosnyje keptus. Dabar gailiuosi, kad niekad nepaprašiau, kad ji man savo kepimo paslaptis perduotų. verysad.gif Auginu dukrytę, ir ką aš jai pasakysiu, kai ji norės su manimi iškepti net ir paprasčiausius sausainukus??? doh.gif Žiūriu į šias nuostabias nuotraukas ir mąstau, ar ne laikas mokintis. Dar yra uošvienėlė mylima, kuri kepa įvairius skaniausius pyragus, kaip ir mano močiutė. Tad laikas nelaukia, reikia atsigriebti.
Konkurse matau nemažai gražių ir gardžių kepinių nuotraukų. thumbup.gif Nedvejodama suvalgyčiau šiuos gardumynus, niam, niam... wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
O šitą namuką tai gaila būtų valgyti, nes labai jau gražiai apsnigęs atrodo. Tikros kalėdos į kaimo trobelę atkeliavo!!! thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Dar vienas niam-niam essen.gif
http://www.supermama...p...&phid=19501
Bus labai sunku balsoti,visi receptai tiesiog pasakiski thumbup.gif
Atsakyti
Dar viena be galo skani ir grazi nuotrauka wub.gif
user posted image

Ir namukas puikiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2009 11 29, 17:47)
Na ir mamos šaunuolės, tokius saldžiuosius kūrinius pagamino. thumbup.gif
Aš niekad nemokėjau pyragų ar sausainių kepti, bet su pasigardžiavimu valgiau savo močiutės keptus kalėdinius pyragus bei šližikus. Beje tikroje kaimiškoje krosnyje keptus. Dabar gailiuosi, kad niekad nepaprašiau, kad ji man savo kepimo paslaptis perduotų. verysad.gif Auginu dukrytę, ir ką aš jai pasakysiu, kai ji norės su manimi iškepti net ir paprasčiausius sausainukus??? doh.gif  Žiūriu į šias nuostabias nuotraukas ir mąstau, ar ne laikas mokintis. Dar yra uošvienėlė mylima, kuri kepa įvairius skaniausius pyragus, kaip ir mano močiutė. Tad laikas nelaukia, reikia atsigriebti.

Nebutina is zmogaus mokytis. Pasiimi recepta is patikimo saltinio ir pirmyn. Viskas kur kas paprasciau nei atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 29, 11:23)
čia nurodytas tamsiųjų kukurūzų sirrupas, kitur, pvz. čia nurodyta be jokio sirupo. dar kitur - cukranendrių smile.gif

oi tai dėkui notworthy.gif

Net seilė nutyso pamačius obuolių riestainiukus, ne kiek jie patys, kiek visas vaizdas labai jau kalėdiškai saldus wub.gif

Namukas irgi patiktų mano ciocėms hihihi.gif Planuojam išsikepti smile.gif Na, bet kaip sunku bus išrinkti tas pačias pačias foto.. doh.gif
Atsakyti
kaip tų obuolinių riestainėlių norėčiau essen.gif:
nuotrauka nereali wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 30 lapkričio 2009 - 20:43
user posted image

Pasaka wub.gif wub.gif wub.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
namukas man gerokai labiau patiko ankstesnis, nes čia mano akiai taaaip stipriai peršviesinta kad nebegražu. tiesa esu tikra kad autorė ano ir šito ne ta pati, čia tiesiog pakartota idėja aną pašalinus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mažulėlė @ 2009 11 30, 21:47)
user posted image

Pasaka  wub.gif  wub.gif  wub.gif  bigsmile.gif  wub.gif

maniau kad fotoefektai nėra galimi. ar šitame konkuse galima?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 30, 22:13)

teisingai negalima , o gal db kažkokios išimtys ? g.gif
Atsakyti
beveik susigraudinau blush2.gif nu kokios visos šaunuolės thumbup.gif gal tik porą mamyčių ar nemamyčių kiek mažiaus pasistengė su tais paprastais sausaunukais, o visos kitos nerealios thumbup.gif
aš šokoladinių fanė, tai labai šokoladinį tortą ragaučiau, oj kimščiau essen.gif wacko.gif
o nuotrauka šita žiauriai patiko, labiausiai išsiskiria iš kitų man thumbup.gif :
http://www.supermama...p...&phid=19501
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 30, 23:13)
namukas man gerokai labiau patiko ankstesnis, nes čia mano akiai taaaip stipriai peršviesinta kad nebegražu. tiesa esu tikra kad autorė ano ir šito ne ta pati, čia tiesiog pakartota idėja aną pašalinus rolleyes.gif
Papildyta:

O kokius efektus jūs matote?Atspindžius blizgiame dovanų pakavimo popieriuje?
Peršviesinta foto g.gif
Man skaniausios
Atsakyti
QUOTE(saulalafan @ 2009 11 30, 22:33)
O kokius efektus jūs matote?Atspindžius blizgiame dovanų pakavimo popieriuje?

snaigutes rolleyes.gif
Atsakyti