Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis gardumynas"

QUOTE(Nerytė @ 2009 12 01, 22:12)
bigsmile.gif  lotuliukas.gif ar ne, geras! neskaiciau to recepto, tik nuotrauka pamaciau ir juokas sueme

aš kai parašė kur matytas, sugalvojau pažiūrėt ar receptas tas pats. keistas šiek tiek, bet copy-paste dalimis. prajuokino kur recepte pradžia pačios rašyta be lietuviškų raidžių, o po to pastraipa copy paste iš jūsų blogo su lietuviškom raidėm ir klaida tame pačiame žodyje biggrin.gif
o jūs manau vistiek jei ne iš jau skelbtų, manau ką nors tikrai sugalvosit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 12 01, 23:18)
aš kai parašė kur matytas, sugalvojau pažiūrėt ar receptas tas pats. keistas šiek tiek, bet copy-paste dalimis. prajuokino kur recepte pradžia pačios rašyta be lietuviškų raidžių, o po to pastraipa copy paste iš jūsų blogo su lietuviškom raidėm ir klaida tame pačiame žodyje biggrin.gif
o jūs manau vistiek jei ne iš jau skelbtų, manau ką nors tikrai sugalvosit smile.gif

Manau būtų tiesiog neteisinga jei viena is tų dešimties knygu neatitektu Nerytei blink.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif Ji SM konditerė ir kulinarė first.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 12 01, 22:18)

lotuliukas.gif oj geras

reikia paziureti iki kada konkursas gal ka ir sugalvosiu g.gif

QUOTE(Papugele @ 2009 12 01, 22:27)
Manau būtų tiesiog neteisinga jei viena is tų dešimties knygu neatitektu Nerytei blink.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif  Ji SM konditerė ir kulinarė  first.gif  essen.gif

nu cia jau kaip dejai tai dejai... tikrai tokia nesijauciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 01, 15:05)
taip , čia kaip man su šližikais , foto labai graži bet skonis kai pagalvoju visai ne  smile.gif

dėl skonio nesiginčijama .
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2009 12 02, 00:27)
Manau būtų tiesiog neteisinga jei viena is tų dešimties knygu neatitektu Nerytei blink.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif  Ji SM konditerė ir kulinarė  first.gif  essen.gif

Pritariu ax.gif
Atsakyti
user posted image - mane taip šiltai šiltai, jaukiai jaukiai, tikrai kalėdiškai nuteikia, taip ir įsivaizduoju Kalėdų rytą su duonele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 12 01, 22:12)
originalą mačiau AŽ.
po konkurso pati autorė galės pasirodyti, kad ten ne PS panaudota, o popierius vyniojimui wink.gif

drinks_cheers.gif Ir taip matos kad ne PS,labai gražu ir originalu drinks_cheers.gif
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 01, 22:43)
koks grazus konkursas bigsmile.gif

o daugiausia emociju stai sita nuotrauka  biggrin.gif
user posted image

O tie šuniukai dabar tokie populiarūs SM'e,kad net jau žiūrėt ir matyt juos nusibodo doh.gif biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DiaSelė @ 2009 12 02, 16:10)

O tie šuniukai dabar tokie populiarūs SM'e,kad net jau žiūrėt ir matyt juos nusibodo doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  blush2.gif

Šitie, beje, labai jau nedailūs schmoll.gif Pritrūko šeimininkei kruopštumo...
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 02, 16:22)

Taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelosparnas @ 2009 12 01, 22:46)
dėl skonio nesiginčijama .

sutinku drinks_cheers.gif

aš šlizikus mėgstu kai jau nieko nelieka tada su arbata labai net tinka , bet šiaip kai yra visokių skanėstu tikrai nėra pirmoj vietoj biggrin.gif o foto kaip ir sakiau labai man patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 02 gruodžio 2009 - 16:16
QUOTE(Lera @ 2009 12 02, 17:15)
sutinku  drinks_cheers.gif

aš šlizikus mėgstu kai jau nieko nelieka tada su arbata labai net tinka , bet šiaip kai yra visokių skanėstu tikrai nėra pirmoj vietoj  biggrin.gif  o foto kaip ir sakiau labai man patinka  smile.gif

Ir pasmus taip pat biggrin.gif Savaitę po Kaledų visai tinka ir šližikai essen.gif biggrin.gif

nuotrauka tikrai graži drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 02, 16:22)

o gal čia tokia šunų veislė? smile.gif ne visi gi gražūs būna smile.gif
Atsakyti