Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis gardumynas"

QUOTE(Bananamio @ 2009 11 25, 13:40)
Ar dalyvauti galima tik su vienu receptu?  4u.gif

ne su penkiais gali .
Atsakyti
Kiek supratau, galima įkelti tik vieną receptuką? Ar klystu?
Atsakyti
sausainių nuotrauka būtų graži jei autorė nebūtų persistengusi šviesindama, bet patiko negriukas, o ir nesunkus atrodo, reiks pabandyt smile.gif kalakutas tai ką aš žinau... kad dėl nuotraukos, bet į kalėdinį nepanašu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina79 @ 2009 11 25, 20:02)
Kiek supratau, galima įkelti tik vieną receptuką? Ar klystu?
Paraiškos priimamos nuo 25-11-2009 (ne daugiau 1 iš dalyvio) 4u.gif

Man visi patiekalai thumbup.gif
kaip skanei atrodo essen.gif
http://www.supermama...p...&phid=19318
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 25 lapkričio 2009 - 21:54
Na, kolkas tik su sausainiukais užskaitau. Graži nuotrauka ir Kalėdomis dvelkia. Ir man ne per šviesi mirksiukas.gif

O tame negriuko recepte nelabai supratau - dėl kepimo miltelių net du šaukštelius plius dar sodos? g.gif Koks ten skonis tadu gaunas?...
Atsakyti
Margarinas nesveika. Ar vietoj margarino sviestas tiktu? Jai reklamuoja margariną. Tai kažkaip negerai. Gal ką nors savo šeimai padaryčiau skanaus ir nufotkinčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angelosparnas: 26 lapkričio 2009 - 11:52
QUOTE(Angelosparnas @ 2009 11 26, 11:26)
Margarinas  nesveika. Ar vietoj  margarino sviestas tiktu? Jai reklamuoja margariną. Tai kažkaip negerai.  Gal ką nors savo šeimai padaryčiau skanaus ir nufotkinčiau.

dėl margarino nesveikumo dar pasiginčyčiau.

prasti margarinai gal ir yra nesveiki, bet yra ir labai kokybiškų produktų, kuriuose gausu ir vitaminų.

o svieste cholesterolis yra, kurio nėra margarine wink.gif
Atsakyti
na žiūrint koks tas sviestas...
mes naudojame viska.o konkursiniai recepteliai labai idomus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 25, 21:45)

skaniai atrodo drinks_cheers.gif ir šventiška... negi numanau kieno nuotrauka... ax.gif Nes super gražiai moka pateikti kalėdinę nuotaiką bigsmile.gif

O margarinas kodėl nesveika? Kaip tik patariama kartas nuo karto juo pakeisti sviestą. mirksiukas.gif Beje, kai kuriuose kepiniuose jis netgi tinka geriau nei sviestas. Aš nesakau, kad vartojam mes ir kad reikia kasdien, bet esu skaičius, kad kartais gyvulinės kilmės riebalus (sviestuką), reikia keisti augalinės kilmės riebalais (margarinu ar aliejumi) 4u.gif

Kam įdomu:
http://www.sveikaszm...r...&strid=2595
http://www.alfa.lt/straipsnis/123801
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 11 26, 13:26)
skaniai atrodo drinks_cheers.gif ir šventiška... negi numanau kieno nuotrauka... ax.gif  Nes super gražiai moka pateikti kalėdinę nuotaiką bigsmile.gif

Norėjau pasakyti perteikti, ne pateikti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 26, 13:26)
negi numanau kieno nuotrauka... ax.gif 

aš irgi, nes persistengta šviesinant rolleyes.gif
user posted image
gal kas daręs tokį namuką pasakytų ar tikrai tiek daug darbo reikia kaip atrodo?
Atsakyti
Žiūriu deda kalakutus , kelmus, bet konkurso aprašyme parašyta, kad tai saldžiųjų patiekalų konkursas g.gif g.gif
Atsakyti
kur jūs matėte fotokonkursą, kad būtų paraidžiui laikomąsi aprašymo? biggrin.gif gi visada siūloma žvelgti plačiau, tai matyt galima suprasti kad ir kalakutą ir kelmą galima paruošti saldžiai, pavyzdžiui pritaikius atitinkamą padažą smile.gif
Atsakyti