Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis gardumynas"

Na tai va nuotraukos su karstu patiekalais nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 26, 14:35)
aš irgi, nes persistengta šviesinant  rolleyes.gif

jau turbut antra karta ta pakartojat doh.gif ir is kur jus zinot, kad cia sviesinta g.gif juk yra tokiu sviesiu objektyvu, kad net tamsioj patalpoj tau diena padarys mirksiukas.gif (cia siaip pavyzdys)
4u.gif
Atsakyti
nepakartojau, o parašiau pagal ką atpažinau autorę smile.gif man šiaip nėra įdomu nei kaip nei kodėl ji taip daro, t.y. daro tokias nenatūralia šviesias nuotraukas. tiesiog kažkam tai yra gražu. man maloniausia kai nuotraukoje matomas vaizdas per daug nesiskiria nuo realybės, o ir fotografijos mokytojas kartojo kad padauginti efektų taip, kad nuotrauka nutoltų nuo realybės nėra gerai. kiekvienam savo ir nesiruošiu ginčytis nei su tais, kam tai gražu nei apie fotografijos subtilybes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 26 lapkričio 2009 - 16:35
nu va,pasikeite taisykles.siaip tai ir nesamone,ir gaila truputi.geriau jau remejai pradzioj butu apsisprende g.gif
o jau šuniukai kokie padegę blush2.gif doh.gif
ir namelio pagrindas toks nei šioks,nei toks...
bananinio vyniotinio fone ta telefono rozete doh.gif

vat užėjo noras pasikabinėti cool.gif juk čia konkursas,norisi ir gražių dalykų rolleyes.gif o ne kažko "bile kaip",svarbu,kad į temą
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 26, 17:33)
nepakartojau, o parašiau pagal ką atpažinau autorę smile.gif man šiaip nėra įdomu nei kaip nei kodėl ji taip daro, t.y. daro tokias nenatūralia šviesias nuotraukas. tiesiog kažkam tai yra gražu. man maloniausia kai nuotraukoje matomas vaizdas per daug nesiskiria nuo realybės, o ir fotografijos mokytojas kartojo kad padauginti efektų taip, kad nuotrauka nutoltų nuo realybės nėra gerai. kiekvienam savo ir nesiruošiu ginčytis nei su tais, kam tai gražu nei apie fotografijos subtilybes rolleyes.gif

Leu, pas ka mokaisi? Netikiu, kad profesionalus mokytojas pasakytu, kad ta nuotrauka labai skiraisi nuo realybes, tai viena.
Antra, jei jau mokaisi pas destytoja, tai gal nustebintum savo darbais, nes kol kas tai absoliutus 0, kiek maciau... Bet jau kritikos kitiems (ypac turintiems suvokima apie fotografija), tai su kibiru gali semti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Corny: 26 lapkričio 2009 - 18:04
Na, man šuniukai kažkaip nelabai patiko, nes ten aiškiai ne to žmogaus idėja... Jau gal visos supermamos bandė... Aišku, norint prisikabinti visada galima rasti priežasčių. Geriau pačios sudalyvaukim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2009 11 26, 17:53)
Na, man šuniukai kažkaip nelabai patiko, nes ten aiškiai ne to žmogaus idėja...

nu va tą patį pagalvojau...
Atsakyti
QUOTE(Corny @ 2009 11 26, 17:51)
http://www.mamyciukl...ainiai-suniukai puslapi parasyta kad Nerytes receptas,o konkurse ne  g.gif
Galima dalyvauti ir kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.mamyciukl...ainiai-suniukai puslapi parasyta kad Nerytes receptas,o konkurse ne  g.gif

nesupratau?
konkurse gi nematote, kas su šituo receptu dalyvauja?
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 11 26, 18:03)
nesupratau?
konkurse gi nematote, kas su šituo receptu dalyvauja?
Bet nuotrauka ta pati ,tik cia SM priartinta 4u.gif
Atsakyti

o nerytes psl parasyta,kad receptas is cia
http://happyhomebaki...ie-cookies.html

nieko cia nebesuprasi smile.gif
Atsakyti