Na tai va nuotraukos su karstu patiekalais nera

QUOTE(l'eau @ 2009 11 26, 14:35)
jau turbut antra karta ta pakartojat

nepakartojau, o parašiau pagal ką atpažinau autorę
man šiaip nėra įdomu nei kaip nei kodėl ji taip daro, t.y. daro tokias nenatūralia šviesias nuotraukas. tiesiog kažkam tai yra gražu. man maloniausia kai nuotraukoje matomas vaizdas per daug nesiskiria nuo realybės, o ir fotografijos mokytojas kartojo kad padauginti efektų taip, kad nuotrauka nutoltų nuo realybės nėra gerai. kiekvienam savo ir nesiruošiu ginčytis nei su tais, kam tai gražu nei apie fotografijos subtilybes

nu va,pasikeite taisykles.siaip tai ir nesamone,ir gaila truputi.geriau jau remejai pradzioj butu apsisprende
o jau šuniukai kokie padegę
ir namelio pagrindas toks nei šioks,nei toks...
bananinio vyniotinio fone ta telefono rozete
vat užėjo noras pasikabinėti
juk čia konkursas,norisi ir gražių dalykų
o ne kažko "bile kaip",svarbu,kad į temą

o jau šuniukai kokie padegę

ir namelio pagrindas toks nei šioks,nei toks...
bananinio vyniotinio fone ta telefono rozete

vat užėjo noras pasikabinėti

QUOTE(l'eau @ 2009 11 26, 17:33)
nepakartojau, o parašiau pagal ką atpažinau autorę
man šiaip nėra įdomu nei kaip nei kodėl ji taip daro, t.y. daro tokias nenatūralia šviesias nuotraukas. tiesiog kažkam tai yra gražu. man maloniausia kai nuotraukoje matomas vaizdas per daug nesiskiria nuo realybės, o ir fotografijos mokytojas kartojo kad padauginti efektų taip, kad nuotrauka nutoltų nuo realybės nėra gerai. kiekvienam savo ir nesiruošiu ginčytis nei su tais, kam tai gražu nei apie fotografijos subtilybes 

Leu, pas ka mokaisi? Netikiu, kad profesionalus mokytojas pasakytu, kad ta nuotrauka labai skiraisi nuo realybes, tai viena.
Antra, jei jau mokaisi pas destytoja, tai gal nustebintum savo darbais, nes kol kas tai absoliutus 0, kiek maciau... Bet jau kritikos kitiems (ypac turintiems suvokima apie fotografija), tai su kibiru gali semti

Na, man šuniukai kažkaip nelabai patiko, nes ten aiškiai ne to žmogaus idėja... Jau gal visos supermamos bandė... Aišku, norint prisikabinti visada galima rasti priežasčių. Geriau pačios sudalyvaukim

QUOTE(Guvile @ 2009 11 26, 17:53)
Na, man šuniukai kažkaip nelabai patiko, nes ten aiškiai ne to žmogaus idėja...
nu va tą patį pagalvojau...
QUOTE(Corny @ 2009 11 26, 17:51)
Galima dalyvauti ir kitur 
nesupratau?
konkurse gi nematote, kas su šituo receptu dalyvauja?
QUOTE(Rustė @ 2009 11 26, 18:03)
Bet nuotrauka ta pati ,tik cia SM priartinta 
o nerytes psl parasyta,kad receptas is cia
http://happyhomebaki...ie-cookies.html
nieko cia nebesuprasi