Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis gardumynas"

QUOTE(Lera @ 2009 12 06, 20:13)
kadangi manau čia gardumynu ne papuošimu Kalėdiniu konkursas tai įsivaizduoju kaip spjaudyčiau prilipusia vatą valgant šios gražuolius biggrin.gif

Įsivaizduok, kad tai saldi valgoma vata(tik jos recepto neparašė) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 06, 18:30)
o as manau, kad nepriliptu.... meduoliai sausi isdziuve, niekas neprikibtu cool.gif o juk cia konkursine nuotrauka, mergina norejo graziau pateikti, norejo sukurti sventine nuotaika, o ne inde nufotkinti

drinks_cheers.gif

man visai patiko foto smile.gif
Atsakyti
ale ot kokios sakau priliptu pūkai o jos sako kad ne biggrin.gif

man irgi foto patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2009 12 06, 19:32)
Įsivaizduok, kad tai saldi valgoma vata(tik jos recepto neparašė) 4u.gif

o taip įsivaizduojant ją ir suvalgyt galima? biggrin.gif

išduosiu paslaptį aš britkinuosi vata ( kaip ir kitom kai kuriom medžiagom ir pan) dėl to man čia taip ax.gif

ir dar aš su savo garbanotom mintim , jei apžiūrėt atidžiai visus meduolius vatoj , vienas visai ne žmogėliukas ir visai cekavnos formos o kitas begalvis hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 06 gruodžio 2009 - 19:42
QUOTE(Lera @ 2009 12 06, 18:36)

ir dar aš su savo garbanotom mintim , jei apžiūrėt atidžiai visus meduolius vatoj , vienas visai ne žmogėliukas ir visai cekavnos formos hihihi.gif

hihihi.gif ans giliai į sniegą įlindęs irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 12 06, 20:42)
hihihi.gif ans giliai į sniegą įlindęs irnesakyk.gif

lotuliukas.gif ale tikrai kokie figūrni cool.gif
Atsakyti
Nu žinokit viena formelė net nešvankių minčių sukelia blink.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiaSelė: 06 gruodžio 2009 - 20:12
QUOTE(DiaSelė @ 2009 12 06, 19:12)
Nu žinokit viena formelė net nešvankių minčių sukelia blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tai apie ką mes čia pusvalandį jau kalbam doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 06, 14:28)
O mano moliūgas supelyjo sad.gif Labai didelį turėjau ir net pusės nesuvartojom.... Et... Gaila verysad.gif

neteisingai laikytas cool.gif moliugus reik moketi ne tik auginti bet ir laikyti 4u.gif
Atsakyti
Oh, Lera... Lera.... Vedi iš kelio SM mamkas g.gif lotuliukas.gif Kol nieko neparašei, tol nieks nieko cekavno ir nematė biggrin.gif

QUOTE(mmergyte @ 2009 12 06, 22:22)
neteisingai laikytas cool.gif  moliugus reik moketi ne tik auginti bet ir laikyti 4u.gif

Ot tai paguodei doh.gif Pati žinau, kad neteisingai laikiau, juk kitaip supelyjęs nebūtų tongue.gif
Atsakyti
koks grožis ir koks išsamus aprašymas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 06, 20:44)
Oh, Lera... Lera.... Vedi iš kelio SM mamkas g.gif  :

tai vienai liūdna eit tuo kelių tai pasigrebiu nors kelias su savim biggrin.gif
QUOTE(Noelle @ 2009 12 06, 21:12)
koks grožis ir koks išsamus aprašymas

gražu ir man , tik aprašymas toooks išsamus kad net tingiu skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 12 06, 21:12)
koks grožis

drinks_cheers.gif tik man tas ""sniegas"" nelabai rolleyes.gif bet norėčiau paragaut rolleyes.gif
Atsakyti