Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis gardumynas"

ir tokiu receptuku tikrai yra thumbup.gif
Papildyta:
pavyzdziui tortai,man jokiu emociju nekelia,kas butu susije su kaledom ax.gif
Atsakyti
aš manau kad receptų ir kokybiškų nuotraukų yra daugiau, nei pavyzdžiui lyginant su vaikų receptų konkursų yra nes bent kiek pastebėjau kepiniuose yra daugiau vietos pasireikšti kūrybiškumui, o ir nufotografuoti gražiai lengviau nei karštų patiekalų, nes galima įdomiau paserviruoti. tiesa bent mano akimis žiūrint, būtent todėl bus lengva rinktis už ką balsuoti, nes labai dažnai yra perspausta - arba su spalvomis ir kontrastais nuotraukoje arba su puošyba ir patiekalas atrodo labiau lyg dekoracija (vatos, popieriai, etc.). tokių tikrai valgytinai atrodančių ir ne perkrautų nuotraukų tikrai nėra daug, vos keletas bent man smile.gif (kabinėtis mėgėjoms - čia mano nuomonė, nesiaiškinsiu dėl jos ir įrodinėjimas kad ji nėra teisinga atrodys mažų mažiausiai juokingai)
Atsakyti
jeigu ir ne visi lengvai padaromi arba vėliau neįkandami,tai bent jau foto gražios.
man 21 foto iš esančių kažkaip negražios,neapetitnos g.gif

Atsakyti
o man kaip reta dauguma foto tikrai gražios ir kokybiškos , bet ar kepiniai jose valgomi čia jau kita kalba .
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 06, 21:29)
ir receptas ne is lengvuju rolleyes.gif

taip manai smile.gif egluciu mase su mikseriu ismaisoma, net ranku nereikia teptis, o su puosimu jau kita kalba, vat su suniukais, meduoliukais ar tortais tai tikrai reikia pasiterlioti

QUOTE(rasyte_ @ 2009 12 06, 21:34)
O as, net rodos, zinau kieno tai receptas rolleyes.gif

biggrin.gif as irgi kelis beveik zinau kieno, bet garsiai neskelbiu

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 06, 21:45)
man kazkaip norisi receptuku,kuriuos butu galima daryti kartu visai seimai,kad butu nesudetinga,bet skanu ir grazu blush2.gif

suniukus lipdyk arba meduolius kept mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 07, 06:06)
taip manai smile.gif egluciu mase su mikseriu ismaisoma, net ranku nereikia teptis, o su puosimu jau kita kalba, vat su suniukais, meduoliukais ar tortais tai tikrai reikia pasiterlioti

bet juk negalima ginti ar kalbeti apie savo foto, tai kodel taip darote cool.gif
Atsakyti
QUOTE(marbela @ 2009 12 06, 23:18)
bet juk negalima ginti ar kalbeti apie savo foto, tai kodel taip darote  cool.gif

Čia dabar? Iš kur traukėt, kad ji kalba apie savo? Visos nuotraukos iki nugalėtojų paskelbimo yra anoniminės, viena, ką visos žinome, kad šuniukai, deja, tikrai ne Nerytės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 06 gruodžio 2009 - 23:22
taip pat visos žinome kad šuniukų recepto dalių copy paste daryta iš nerytės blogo. įdomu bus pamatyti kas net perrašyti savo ranka nesugebėjo hihihi.gif
Atsakyti
bet juk negalima ginti ar kalbeti apie savo foto, tai kodel taip darote  cool.gif

Tai, kad žmogus gaminęs pagal tą receptą nereiškia, kad dalyvauja konkurse. Juk ne apie foto kalba, o apie gamybą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninna_Ricci: 06 gruodžio 2009 - 23:31

kodel taip manote?

juk nuotraukos su receptais... o receptas su aprasymu... taigi nesunku perskaityti ir parasyti kad tesla daroma su mikseriu cool.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 12 06, 23:29)
taip pat visos žinome kad šuniukų recepto dalių copy paste  daryta iš nerytės blogo. įdomu bus pamatyti kas net perrašyti savo ranka nesugebėjo hihihi.gif

lotuliukas.gif kazkui mamyte patingejo rasyti... o kad klaidu priveliau tai jau mano kalte, na kazkier ir mamytes, kuri nepastebejo ju kopijuodama lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Atogrąža @ 2009 12 06, 23:22)
Čia dabar? Iš kur traukėt, kad ji kalba apie savo? Visos nuotraukos iki nugalėtojų paskelbimo yra anoniminės, viena, ką visos žinome, kad šuniukai, deja,  tikrai  ne Nerytės  biggrin.gif

kodel taip manai... o gal penkta karta darant isejo stai tokie ir nutariau sudalyvauti konkurse mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia musiek bus bandymas šalint konkurentus lotuliukas.gif Maždaug - "a gal atspėsiu?" ir gan stiprios paraiškos visomis prasmėmis nebeliktų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 07, 01:31)
kodel taip manote?

juk nuotraukos su receptais... o receptas su aprasymu... taigi nesunku perskaityti ir parasyti kad tesla daroma su mikseriu  cool.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  kazkui mamyte patingejo rasyti... o kad klaidu priveliau tai jau mano kalte, na kazkier ir mamytes, kuri nepastebejo ju kopijuodama  lotuliukas.gif

viena klaida pastebejo ir istaise biggrin.gif - "beriau šiek tiek kakvos, gerai išminkiau "
sita klaida mamyte pastebejo ir pataise recepte biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantaniuke25: 06 gruodžio 2009 - 23:34