Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis gardumynas"

QUOTE(Lera @ 2009 12 11, 20:08)
ne ir ji tai puikiai žino , moderatores yra sakiusios , neklauso  rolleyes.gif taip jau atsitinka kai sumoki už temą  ax.gif

beja man ta foto su citrina būtu tikrai patikusiu atiduočiau balsą smile.gif

niekas nieko man nesake unsure.gif
klausiau pati pas moderatorius,sake dydelis bet galima 4u.gif paciai buvo ydomu
nes maciau,kad kitos dar dydesniu deda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 11, 20:36)
kaip skonis jums?

nors ne maes klaus4t, bet man tai jie patiko rolleyes.gif nors tikėjaus kitokio skonio, bet siaip skanus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 12 11, 20:08)
beja man ta foto su citrina būtu tikrai patikusiu atiduočiau balsą smile.gif

ar tik konkursu aptarimu nesumaiset ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 11, 20:46)
niekas nieko man nesake unsure.gif
klausiau pati pas moderatorius,sake dydelis bet galima 4u.gif paciai buvo ydomu
nes maciau,kad kitos dar dydesniu deda mirksiukas.gif

ne iš lempos aš čia , kažkada kažkas padarė tuk tuk dėl tavo parašo ir buvo moderatorės komentaras kad tau sakė ir tt na ką jau rašiau , bet db nei prisimenu kur nei ką senokai čia buvo g.gif man pačiai būtu nejauku su tokiu rolleyes.gif

QUOTE(akvilyte @ 2009 12 11, 20:50)
ar tik konkursu aptarimu nesumaiset  ax.gif

sumaišiau doh.gif blush2.gif vėėėėėėėl lotuliukas.gif beja apie vištas jau papasakojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 11 gruodžio 2009 - 21:01
QUOTE(Lera @ 2009 12 11, 21:00)

ne iš lempos aš čia , kažkada kažkas padarė tuk tuk dėl tavo parašo ir buvo moderatorės komentaras kad tau sakė ir tt na ką jau rašiau , bet db nei prisimenu kur nei ką senokai čia buvo  g.gif  man pačiai būtu nejauku su tokiu  rolleyes.gif

sumaišiau  doh.gif  blush2.gif  vėėėėėėėl  lotuliukas.gif beja apie vištas jau papasakojau  biggrin.gif

nenoriu plestis,bet niekas nerase man tikrai
butu parase,buciau sumazinus,jokio cia beda gi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 11, 21:00)

man pačiai būtu nejauku su tokiu  rolleyes.gif

beja apie vištas jau papasakojau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

aciu maciau biggrin.gif mes patys kai pasiauginosm siemet tai baisiai įdomu pasidarė ka pardavėjai pasakoja apie namines vistas cool.gif na bet nenukrypstam nuo temos 4u.gif

o tai man klausimukas pasistojo... balsavimas iki 13, tai ia kurią naktį reikia jau sėdėt ir rezultatų laukt??? g.gif ryt vakare ar sekmadienį???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 11 gruodžio 2009 - 21:23
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 11, 22:23)
drinks_cheers.gif

aciu maciau  biggrin.gif  mes patys kai pasiauginosm siemet tai baisiai įdomu pasidarė ka pardavėjai pasakoja apie namines vistas  cool.gif  na bet nenukrypstam nuo temos  4u.gif
o tai man klausimukas pasistojo... balsavimas iki 13, tai ia kurią naktį reikia jau sėdėt ir rezultatų laukt???  g.gif  ryt vakare ar sekmadienį???

Ryt vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 11, 20:46)
tai privalai db balsuot už cucikus biggrin.gif

Kad jau 'pozdno'.... Nebekeisiu smile.gif Be to, tai, kad man jų skonis ir gamybos procesas patiko, nereiškia, kad nėr geresnių receptų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2009 12 11, 21:27)
Ryt vakare smile.gif

kaip greit bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 11, 16:35)
žiūrinėjau visas foto ir prisikabinsiu prie šližikyno batukų.tokie apsibumbuliavę,apsivėlę unsure.gif gal ten ir ant jų aguonos?  biggrin.gif

user posted image

Nu virsune doh.gif Issididinti nuotrauka n kartu ir bandyti rasti kazka neigiamo.... doh.gif bjauru...
Nuotraukoj (neisdidintoj) to apsiburbuliavimo tikrai nesimato.....
Jus neturite ka veikti? Visas nuotraukas taip isnagrinejote??
Nepatinka - nebalsuokit, bet kam taip elgstis, tai visai nesuprantu... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 11, 21:03)
nenoriu plestis,bet niekas nerase man tikrai
butu parase,buciau sumazinus,jokio cia beda gi 4u.gif

man atrodo, kad parašas kiek perilgas.
bet jis nėra sunkus t.y. nėra liniuočių.

vajei. reiks ir man su Jokūbu kept šuniukus.gal tada skanesni bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 11, 22:18)
man atrodo, kad parašas kiek perilgas.
bet jis nėra sunkus t.y. nėra liniuočių.
vajei. reiks ir man su Jokūbu kept šuniukus.gal tada skanesni bus  blush2.gif

Tokius skanėstus tai tik su vaikais lipdyt biggrin.gif Jau kiek džiaugsmo būna, kai pasimato tie pirmieji šuniukai, tai neapsakyt. Manasis net spygavo, kol į skardą dėliojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 11, 22:23)
Tokius skanėstus tai tik su vaikais lipdyt biggrin.gif Jau kiek džiaugsmo būna, kai pasimato tie pirmieji šuniukai, tai neapsakyt. Manasis net spygavo, kol į skardą dėliojau biggrin.gif

maniškis apsidžiaugė ir jau keptus pamatęs ax.gif
Atsakyti