Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 2

QUOTE(astaba @ 2009 12 15, 23:01)
O čia tas mano Iglis Piglis ( įdedu tiesiai į forumą, kad nereikėtų atidarinėti per internetinį psl.)
user posted image

Grozis... ar labai sunku buvo? blush2.gif
Atsakyti
kaip suristi graziai mini kaspineli

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2010 01 13, 11:24)
kaip suristi graziai mini kaspineli

Geras bigsmile.gif . Super idėja thumbup.gif... Ko tik žmonės neprimąsto biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egmilia: 13 sausio 2010 - 11:53
Sveikos, turiu megzto Iglio Piglio aprašymą, bet bėda, kad jis angliškai, gal kas galėtų pagelbėti su vertimu, bent jau mezgimo sąvokų, nes angliškai suprantu, tik nežinau kaip yra geroji, kaip blogoji akis, kaip sumegzti, kaip uždėti ir pan. blush2.gif Galėtume po to įmesti čia tą schemutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2010 01 14, 16:52)
Sveikos, turiu megzto Iglio Piglio aprašymą, bet bėda, kad jis angliškai, gal kas galėtų pagelbėti su vertimu, bent jau mezgimo sąvokų, nes angliškai suprantu, tik nežinau kaip yra geroji, kaip blogoji akis, kaip sumegzti, kaip uždėti ir pan.  blush2.gif Galėtume po to įmesti čia tą schemutę  4u.gif

Čia bus.
Atsakyti
Nu zajec, nu pogody smile.gif

user posted image
Atsakyti
kaip fainai bigsmile.gif
Atsakyti
jolitajan nu pogodi labai fainas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitajan @ 2010 01 14, 22:42)
Nu zajec, nu pogody  smile.gif

Nerealiai bigsmile.gif Kaip iš ekrano nulipęs:)
Atsakyti
QUOTE(jolitajan @ 2010 01 14, 21:42)
Nu zajec, nu pogody  smile.gif

Vajė koks gražus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mezgejeles!

Atsiprasau, kad braunuosi pas jus profesionales, pati budama tik pradziamoksle, bet labai reikia pagalbos.

Padovanojo man "rankdarbiu kraiteles" zurnalo specialuji numeri su zaisliukais ir jau baisiai man patiko ten esantys peliukai.
Pagalvojau, pabandysiu. Viskas kaip ir aisku, bet, kaip megzti galva, na, niekaip nesuprantu doh.gif doh.gif doh.gif
Cituoju: galvai apmeskite 30 akiu ir megzkite sonu (??? g.gif ) sutrumpintomis eilemis: kas 2 eiles nemegzkite triju paskutiniu akiu, o kita eile, kad neatsirastu skyle, pradekite apmetimu. Kai liks 3 akys, darykite visa eile, sumegzdami apmestas akis su gretimomis. Megzkite 2 paprastas ir dar 6 sutrumpintas eiles su dvieju eiliu tarpais. Susiukite sonus, prikimskite ir likusi krasta sutraukite siulu.

Prisipazinsiu, nieko panasaus nesu mezgusi, bandziau vienaip, bandzau kitaip, mezgiau ir ardziau, susinervinau tiktai.

Gal jums aiskiau? Gal kas patars?
Is anksto tikrai dekui!
Atsakyti
Na pasirodau ir aš sūnėnui nunertą zaisliukų grandinėlęuser posted image
Atsakyti