Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 2

QUOTE(astukas111 @ 2010 01 18, 19:11)
stai pirmas zaislinis blynas is siulu likuciu,modeliukas is rankdarbiu kraiteles sausio numerio

Grazi varlyte. O kaip tu ****** padarei ax.gif
Atsakyti
aciukas 4u.gif leteneles nesigauna pagal aprasyma,tiksliau gal nesuprantu kaip ten as doh.gif teko improvizuoti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif butu sunku net papasakoti,nes visos siektiek skirtingos doh.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif

Lėlytės nuostabios ir aš visai schemos norėčiau ax.gif
QUOTE(saulxx @ 2010 01 18, 14:36)

o cia mano zaisliukai

labai gražūs žaisliukai thumbup.gif O iš ko katytės ūsai? Aš į pabaigą su kinietišku improvizaciniu katinu biggrin.gif , tik dar nesugalvoju iš ko ūsus padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2010 01 19, 11:55)
Labai gražūs visų darbeliai  thumbup.gif

Lėlytės nuostabios ir aš visai schemos norėčiau  ax.gif

labai gražūs žaisliukai  thumbup.gif  O iš ko katytės ūsai? Aš į pabaigą su kinietišku improvizaciniu katinu biggrin.gif , tik dar nesugalvoju iš ko ūsus padaryti  g.gif

grindu sepeti truputi apkarpiau lotuliukas.gif jis pas mane kaip tik juodas ir tiko usams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2010 01 19, 12:28)
grindu sepeti truputi apkarpiau lotuliukas.gif jis pas mane kaip tik juodas ir tiko usams biggrin.gif

o geras thumbup.gif
Tik ar vaikui galėsiu po to duodi žaisti, neištrauks ir nesusigrūs į burną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2010 01 19, 13:52)
o geras  thumbup.gif
Tik ar vaikui galėsiu po to duodi žaisti, neištrauks ir nesusigrūs į burną  g.gif

g.gif gal ir nelabai gerai, o jei pabandytai standziai iskrakmolyti juoda siula g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulxx: 19 sausio 2010 - 17:18
QUOTE(saulxx @ 2010 01 19, 17:17)
g.gif  gal ir nelabai gerai, o jei pabandytai standziai iskrakmolyti juoda siula  g.gif

bandau kietai pynutę sunerti žiūrėsim kaip gausis
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal kuri galetumet padet ax.gif noriu pusseseres leliui nunert meskuti niu bet kiek bandau nei taip nei taip man nieko nesigauna doh.gif gal galetumet kuri pasidalint kokia nesudetinga schemute blush2.gif
Atsakyti
galiu pasiulyti toki jei suprasite rusu kalba
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
KAIP PASIDARYTI AKIS ŽAISLUI
Atsakyti
[quote=saulxx,2010 01 21, 15:34]
galiu pasiulyti toki jei suprasite rusu kalba

aciu blush2.gif bet rusiskai as nei bumbum :DDD
Atsakyti