Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 2

Oj kokie jūsų visų dailūs žaisliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 01 31, 19:20)
sveikos, gal kuri neret sita meskiuka ir zinot kaip nunerti ausis? as nesuprantu, ar cia reikia ratu nerti taip kaip pedutes, ar is gerosios - isvirksciosios puses? http://www.tindirind...aislas-meskutis

as jo neneriau, bet suprantu, kad nert reik ratu. tiesiog pirmoj eilutej ta pinuciu eilute is vienos puse apneri ir is kitos, tas turbut tave suklaidino.
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 01 31, 19:34)
as jo neneriau, bet suprantu, kad nert reik ratu. tiesiog pirmoj eilutej ta pinuciu eilute is vienos puse apneri ir is kitos, tas turbut tave suklaidino.

aciu, bandysiu smile.gif tikrai taip, mane suklaidino pasakymas, kad reikia apsukti,nes neriant galunes, nebuvo parasyta smile.gif o siaip, jei kas nersit meski, tai tai kuno ir galvos aprasyme labai daug klaidu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 01 31, 20:20)
sveikos, gal kuri neret sita meskiuka ir zinot kaip nunerti ausis? as nesuprantu, ar cia reikia ratu nerti taip kaip pedutes, ar is gerosios - isvirksciosios puses? http://www.tindirind...aislas-meskutis

as neriau ratuku ir perlenkus per puse prisiuvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2010 01 31, 21:15)
as neriau ratuku ir perlenkus per puse prisiuvau smile.gif

ta prasme, sulenkei per puse, susiuvai kad gautusi pusmenulis ir tada prisiuvai? blush2.gif as vis delsiu ausis nerti...
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 01 31, 22:20)
ta prasme, sulenkei per puse, susiuvai kad gautusi pusmenulis ir tada prisiuvai? blush2.gif  as vis delsiu ausis nerti...

taip, perlenkiau per puse ta ka nuneriau ir prisiuvau. tiesa sakant nezinau kaip reikejo ,tam aprasyme neparasyta, tai kaip isejo taip ir padariau. nu kazkoks meskis su ausim gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Marti, paveiksliuke, man atrodo , ausys sulenktos wink.gif katik nuneriau viena ausi, jos nesulenkti tiesiog neiseina, tai as ja dar ir suneriau jungiamosiomis kilpomis, kad butu lengviau prisiut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 01 31, 22:50)
Marti, paveiksliuke, man atrodo , ausys sulenktos wink.gif katik nuneriau viena ausi, jos nesulenkti tiesiog neiseina, tai as ja dar ir suneriau jungiamosiomis kilpomis, kad butu lengviau prisiut smile.gif

nu vaidinasi abi gerai supratom ir be aprasymo 4u.gif
kada kai ateis ikvepimas reiks dar viena toki nunert, man labai jis patiko smile.gif
Atsakyti
Laba auksarankes

Noriu ,kad patarumet.Balandi pas pusesere bus leliukas,(lytis nezinoma) sakykit koki zaisla patartumet nunerti?? Nesu niekada nerusi nieko panasaus,noriu pabandyti. 4u.gif

Labai patiko avyte,bet neturiu supratimo nuo ko pradeti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anzeliunia: 31 sausio 2010 - 22:35
QUOTE(egmilia @ 2010 01 18, 10:41)

QUOTE(Vaidullka @ 2010 01 18, 12:40)
Kokie faini darbeliai  thumbup.gif  thumbup.gif

Gal yra kokia schema lėlyčių?

Nenusakomas grožis. gal būtų galima schemutę šių lelyčių? kaip tik baiginėju sūnui mašiną, tai dukrytei galėčiau lėlytę nunerti blush2.gif
Atsakyti
o mergytes lelytes kokio grozio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 01 31, 20:20)

Na, as pries pora menesiu jau "maiviausi" cia su pagal sita schema nertu meskiuku. Pasirinkau specialiai lietuviska ir, kaip is pradziu pasirode, aisku aprasyma savo pirmajam gyvenime bandymui ir ojojoj - prisimenu, kad tikrai su daug nesamoniu aprasyme susiduriau sad.gif Galiausiai nusprendziau, kad su aritmetika man tikrai geriau nei su nėrimu (kol kas.. blush2.gif ), tai persiskaiciavau viska pati thumbup.gif . O ausytes tai isvis, man rodos, pati prikuriau, nes taip ir nesupratau, kaip ten turetu but, anot autoriaus schmoll.gif
Meskiukas tapo labai mylimu mano sunaus zaislu, o dabar mano kurybiniu bandymu arsenale yra atsirades ir dar vienas kurinys- drambliukas. Sunui irgi be galo patiko, bet buvo skirtas dovanai 4u.gif Tad vis dar nagai niezti padaryti ka nors grazaus- ir savo "dickiui", ir neuzilgo ateisianciam naujam seimos nariui nestuke.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti