Oj kokie jūsų visų dailūs žaisliukai

QUOTE(almantė_k @ 2010 01 31, 19:20)
sveikos, gal kuri neret sita meskiuka ir zinot kaip nunerti ausis? as nesuprantu, ar cia reikia ratu nerti taip kaip pedutes, ar is gerosios - isvirksciosios puses? http://www.tindirind...aislas-meskutis
as jo neneriau, bet suprantu, kad nert reik ratu. tiesiog pirmoj eilutej ta pinuciu eilute is vienos puse apneri ir is kitos, tas turbut tave suklaidino.
QUOTE(delfinyte @ 2010 01 31, 19:34)
as jo neneriau, bet suprantu, kad nert reik ratu. tiesiog pirmoj eilutej ta pinuciu eilute is vienos puse apneri ir is kitos, tas turbut tave suklaidino.
aciu, bandysiu

QUOTE(almantė_k @ 2010 01 31, 20:20)
sveikos, gal kuri neret sita meskiuka ir zinot kaip nunerti ausis? as nesuprantu, ar cia reikia ratu nerti taip kaip pedutes, ar is gerosios - isvirksciosios puses? http://www.tindirind...aislas-meskutis
as neriau ratuku ir perlenkus per puse prisiuvau

QUOTE(Marti @ 2010 01 31, 21:15)
ta prasme, sulenkei per puse, susiuvai kad gautusi pusmenulis ir tada prisiuvai?

QUOTE(almantė_k @ 2010 01 31, 22:20)
ta prasme, sulenkei per puse, susiuvai kad gautusi pusmenulis ir tada prisiuvai?
as vis delsiu ausis nerti...

taip, perlenkiau per puse ta ka nuneriau ir prisiuvau. tiesa sakant nezinau kaip reikejo ,tam aprasyme neparasyta, tai kaip isejo taip ir padariau. nu kazkoks meskis su ausim gavosi

Marti, paveiksliuke, man atrodo , ausys sulenktos
katik nuneriau viena ausi, jos nesulenkti tiesiog neiseina, tai as ja dar ir suneriau jungiamosiomis kilpomis, kad butu lengviau prisiut

QUOTE(almantė_k @ 2010 01 31, 22:50)
Marti, paveiksliuke, man atrodo , ausys sulenktos
katik nuneriau viena ausi, jos nesulenkti tiesiog neiseina, tai as ja dar ir suneriau jungiamosiomis kilpomis, kad butu lengviau prisiut 

nu vaidinasi abi gerai supratom ir be aprasymo

kada kai ateis ikvepimas reiks dar viena toki nunert, man labai jis patiko

Laba auksarankes
Noriu ,kad patarumet.Balandi pas pusesere bus leliukas,(lytis nezinoma) sakykit koki zaisla patartumet nunerti?? Nesu niekada nerusi nieko panasaus,noriu pabandyti.
Labai patiko avyte,bet neturiu supratimo nuo ko pradeti
Noriu ,kad patarumet.Balandi pas pusesere bus leliukas,(lytis nezinoma) sakykit koki zaisla patartumet nunerti?? Nesu niekada nerusi nieko panasaus,noriu pabandyti.

Labai patiko avyte,bet neturiu supratimo nuo ko pradeti

QUOTE(egmilia @ 2010 01 18, 10:41)
QUOTE(Vaidullka @ 2010 01 18, 12:40)
Nenusakomas grožis. gal būtų galima schemutę šių lelyčių? kaip tik baiginėju sūnui mašiną, tai dukrytei galėčiau lėlytę nunerti

o mergytes lelytes kokio grozio

QUOTE(almantė_k @ 2010 01 31, 20:20)
Na, as pries pora menesiu jau "maiviausi" cia su pagal sita schema nertu meskiuku. Pasirinkau specialiai lietuviska ir, kaip is pradziu pasirode, aisku aprasyma savo pirmajam gyvenime bandymui ir ojojoj - prisimenu, kad tikrai su daug nesamoniu aprasyme susiduriau

Meskiukas tapo labai mylimu mano sunaus zaislu, o dabar mano kurybiniu bandymu arsenale yra atsirades ir dar vienas kurinys- drambliukas. Sunui irgi be galo patiko, bet buvo skirtas dovanai