QUOTE(valerie @ 2010 02 19, 20:32)
Taip, TTH krenta nuo thybono, nes ji mazina kylantis FT3 hormonas, o pats thybonas ir yra FT3. O nuo kiek ir iki kiek pakilo SHBG? 
Papildyta:

Papildyta:
Aišku tada...
Peržiūrėjau savo hormonų tyrimų atsakymus ir matau, kad mano SHBG svyruoja. Dar prieš pradedant gerti Thyboną tyrimus dariau kelis kartus. Tai yra buvęs ir 22, ir 32, tuo tarpu LAI buvo 3,82 ir 2,29. Pas K tuo metu nevaikščiojau, o ginė sakė, kad viskas gerai ir vaistų nereikia.
Kai nuėjau pas K, jo daryti tyrimai parodė SHBG 23, o LAI net 6,6. K konstatavo, kad mano persileidimų priežastis per mažas SHBG ir užgarantavo, kad stebuklingojo Thybon dėka, jis man sureguliuos SHBG bei padės išsaugoti kitą nėštumą. Beja, tuo pat metu atlikti visi kiti hormonų tyrimai buvo normos ribose. Žodžiu, K paskyrė Thyboną. Pagėriau gal porą mėn ir IUI pagalba pastojau. Iš karto apsilankiau pas K (12 dpo), atlikom tyrimus, SHBG buvo apie 50, visi kiti normoj, padidino Thybon dozę. Kartojau tyrimus kas savaitę. SHBG kilo (iki 90, daugiau nematavau) ir K džiaugėsi. Deja, nebekilo kaip reikiant HCG

Praėjo mėn. po persileidimo ir 4 men kaip vartoju Thyboną, SHBG apie 40, LAI 3.39. Bet ir pirmą kartą TTH nukritęs (0,22), kai visada būdavo 0,5 -0.77

K ir toliau liepė gerti Thyboną, o pasirodyti tik už 3-4 mėn. Bet man neramu dėl nukritusio TTH