Sveika, T.P. Keberiokšt
Iš tiesų tai nebesitikėjau sutikt tavęs šiame skyrelyje, labai tikėjaus, kad jau esi
Žinoma tu manęs nebeprisimeni, bendravom visai nedaug, o ir paskutinį kartą buvau prisjungus beveik prieš metus - dariau petrauką, bandžiau atsigaut, na o dabar štai ir vėl bandysiu kažką organizuotis
Neseniai pasidariau tyrimus, gyd. paaiškino, kad viskas OK, bet jie juk visuomet taip sako, kai nėra didelių nukrypimų, o man svarbi kiekviena smulkmena, kai ir taip sunkiai einas su šiuo reikalu...Taigi:
TSH 3.26 [/B] (ribos 0.27-4.2)
FT4 14.11 (12-22)
FSH 6.68 (1.7-21.5)
LH 6,65 (1-95.6)
PROL 174.9 (102-496)
Progesteroną turėjo vakar padaryt, bet nedarė - sako pas mane baisiai didelis geltonkūnis, tai vadinasi ovuliacija įvyko ir daryt tyrimo nėra prasmės (mat privačiai vaikštau, tai pinigėlių mano pagailėjo

)
Bet man tą vietą baisiai skauda jau 4 diena, sakė tas mano geltonkūnis jau 5mm dydžio, reikia saugotis, kad nesuplyštų kiaušidė...Na atseit nesportuot, vengt kažką sunkiai nešt ir pan. Labai ramiu tonu viskas buvo pasayta, gyd. kabinete lyg ir nemačiau prasmės panikuot, bet šiandien jau pradėjau nervintis - o kas, jei ta kiaušidė man suplyš ir nesportuojant...?
Gal aš čia prisigalvoju be reikalo, bet jeigu ji man vis dėlto suplyš, juk aš išsiruošiau į atostogas 10-čiai dienų...
Būčiau dėkinga už jūsų visų komentarus, nes jau tikrai panikuoju