Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Singerita @ 2009 12 10, 11:16)
Su manim pačia viskas buvo tvarkoje, visi hormonai normoje, tik pastaruoju laiku ka-ko ciklas sudurniavo, folikulai nebeauga, todėl turiu įtarima jog FSH gali žemas būti.

gali buti...mano ciklas irgi durniuoja...dar ne taip baisiai kaip anksciau, bet jau yra sutrikimas, vat ir FSH nukrypimas nuo normos yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 12 10, 10:55)
Greičiausiai stimuliuojantys FSH pakels, aš taip mąstau.  g.gif  Parašyk kaip gydytoja tai pakomentuos kodėl taip nutinka ir ką skirs, nes pačiai įdomu.

sveikos, brangutes,

zinokit padare man gimdos nuotrauka, rezultatai blogi, tai aisku man is galvos tie hormonai ir isgaravo... unsure.gif
gydytoja perzvelgusi rezultatus tik prie TSH prikibo, dar kazkuris ant ribos hormonas (bet ne FSH ir LH, ir ne testosteronas) . ji per daug nieko nekomentavo - sake bet kokiu atveju reikia endokrinologo konultacijos.
Atsakyti
QUOTE(VIN @ 2009 12 10, 20:31)
zinokit padare man gimdos nuotrauka, rezultatai blogi, tai aisku man is galvos tie hormonai ir isgaravo...  unsure.gif
gydytoja perzvelgusi rezultatus tik prie TSH prikibo, dar kazkuris ant ribos hormonas (bet ne FSH ir LH, ir ne testosteronas) . ji per daug nieko nekomentavo - sake bet kokiu atveju reikia endokrinologo konultacijos.

Sveikute 4u.gif
Ar tikrai tokie jau blogi rezai? unsure.gif
Bet kokiu atveju linkiu, kad situacija vienaip ar kitaip issisprestu ir pasiektum savo tiksla 4u.gif
Tai reikia klaust, jei nekalbi gine. Nors suprantu, kad dabar ne tas galvoj buvo friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 10 gruodžio 2009 - 20:21
QUOTE(VIN @ 2009 12 10, 18:31)
sveikos, brangutes,

zinokit padare man gimdos nuotrauka, rezultatai blogi, tai aisku man is galvos tie hormonai ir isgaravo...  unsure.gif

nueik pas endokrinologa, jis viska placiau ir paaiskins, nusivesk visus savo darytus tyrimus ir nebijok klaust mirksiukas.gif
o jei prireiks, keisk ir ginekologe, keliu gydytoju nuomone yra daug geriau nei vieno 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wonderful: 10 gruodžio 2009 - 20:31
QUOTE(Wonderful @ 2009 12 10, 21:30)
nueik pas endokrinologa, jis viska placiau ir paaiskins, nusivesk visus savo darytus tyrimus ir nebijok klaust  mirksiukas.gif
o jei prireiks, keisk ir ginekologe, keliu gydytoju nuomone yra daug geriau nei vieno 4u.gif

tep ir padarysiu, tik kad tas procesas ***** taip uztruks... unsure.gif kadangi musu nesekmes prasidejo nuo nesivystancio nestumo, tai po tu bedu iskart buvau nuejusi pas kita gine - tuomet jos nuomone buvo tokia pati kaip ir maniskes. tik as uzkietejusi konservatore - nenoriu keisti gines rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2009 11 26, 22:40)
Pavaro tavo gydytoja. Kaip suprasti, mato vienetas nesvarbus? blink.gif
Kalba eina apie 25-30, kai jie matuojami nmol/l. Taip kad pas tave viskas tvarkoj su O, juk ir pati rasai, kad tavo tyrimo rezultatas arciau virsutines normos ribos  4u.gif

Sveikutes. Na stai ir issprendziau savo rebusa cool.gif gavau siandien rezultatus gydytojai aiskiais mato vnt. Progesteronas 6 DPO - 32,46 nmol/l , normos 5,30-86,00 smile.gif Todel kartais reikia nebijoti ir papriestarauti 4u.gif
Atsakyti
Mwrginos, gal galyte man paderi. Pas gydytoja eisiu tik kita savaite.

Ciklas mano 28-30d. Menesines si cikla buvo 2-4 dienas, taciau 9-11 pateme kraujingomis isskyromis. Pastebejau, kad pila karstis ir labai skauda koju raumenis. Padare echo 19 CD ir niekas neauga, gydytojas pasake, kad atrodo kai butu kokia 3-4 cilko diena. verysad.gif liepe padaryti tyrimus:
tyrimai atlikti 19 CD.

Estradiolis (E2)-262 (folik. faze-77-921, ciklo vidurys-139-2381, liuteinine faze-77-1145 pmol/l)

LH-22 mIU/ml (folik. faze-1-18,ciklo vidurys 24-105, liuteinine faze 0.4-20, postmenopauze 15-62 )

FSH-62,8 mIU/ml (folik. faze-4-13,ciklo vidurys5-22, liuteinine faze0.2-13, postmenopauze 20-138 )
verysad.gif

nezinau ka ir galvoti.

Atsakyti
merginos, o pas koki specialysta reikia kreiptis del hormonu...pas endokrinologa???? nes su mano ginekologu neeina susisneketi kartais... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2009 12 13, 15:09)
Ciklas mano 28-30d. Menesines si cikla buvo 2-4 dienas, taciau 9-11 pateme kraujingomis isskyromis. Pastebejau, kad pila karstis ir labai skauda koju raumenis. Padare echo 19 CD ir niekas neauga, gydytojas pasake, kad atrodo kai butu kokia 3-4 cilko diena.  verysad.gif  liepe padaryti tyrimus:
tyrimai atlikti 19 CD.

Visus siuos hormonus butinai reikia padaryt 3-5 diena (geriau 3) ir tik tada vertint, 19 c.d. juos daryt netikslinga.
Jeigu nesusisneki su gine, keisk ja greiciau. Ir su tyrimu rezais (naujais) nueik pas gera endokrilologa, kuris tau ir interpretuos tavo tyrimus 4u.gif
Pasiklausk jo, gal FSH sumazinimui reiktu pagert KT, kad pailsetu kiausides? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 13 gruodžio 2009 - 21:47
Gal galėtumėt pakomentuoti šiuos tyrimus, darytus 3 CD:

LH: 3.14 (norma 2-12)
FSH: 2.66 (norma 4-13)
Testo: 0.89 (norma 0.1-0.8)
E2: 138.27 (norma 46-107)
TTH: 0.765 (norma 0.27-4.2)
Atsakyti
Labas, jei galite prasau pakomentuokite ir mano hormonu tyrimus (daryti 4 c.d.):

FSH 5.40 (norma 1.7-21.5)
LH 6.49 (norma 1-95.6)
Testosteronas 0.994 (norma 0.22-2.9)
DHEA S 6.74 (2.68-9.23)
SHBG 61.26 (norma 26.1-110)
Estradiolis 75.78 (46-1828)

Kaip suprantu, i nurodytas normas telpu...Bet skaiciukai lyg ir i mazesne puse...
Merginos, o kaip del LH ir FSH santykio? Pas mane butu 1,2? Ar tai geras skaicius?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Merginos mano E2 pakiles 173 verysad.gif ,niekada to nera buve artai kartais ne skydliaukes hormonas? ir nuo ko jis gali kisti.nes pries kelis menesius daraiusi visi buvo normoje doh.gif
Atsakyti