QUOTE(vidal @ 2009 12 03, 15:12)
na aš savaji irgi suvymiojau i kepimo popierių ( be ne visai aklinai) ir įdėjau i kartonine dėžute ir paslėpiau.Bet man taip baisu , kad jis nepradėtų pelyt( pvz.apačia
) nes jis vis tik drėgnokas, o kai taip pasideda, nekvėpuoja, tai gali kokia bjaurastis ir įsimest- taip būtų gaila
.Na bet kitos rašo, kad suvynioja i kepimo poperiu, dar i folija, tai jis juk visai nekvėpuoja
nežinau, nežinau....na, kaip vyras guodžia- nepabandžius nežinosi 






Aš pernai kepiau pagal receptą, kurį įdėjau kelis psl. atgal. Bet manau jų visų principas tas pats - mažai tešlos ir daaaaaug dž.vaisių bei riešutų. Tai jis iškepęs buvo gan kietas ir sausas. Pralaikiau 1,5 mėn. įvynojus į maistinę plėvelę, visą laiką laikiau virtuvėj, tik laistydavau brendžiu kas savaitę panašiai ir nieks nesupelijo.
Tikrai, kad gerai vyras guodžia - nepabandęs nesužinosi

Man pernai buvo neramu, kaip jis tiek laiko išbus, ar nesuges, bet kai viskas puikiai pavyko ir skonis nenuvylė, tai apsiraminau. Kitais metais vėl jį kepsiu, o šiemet kitus pyragus norisi išbandyt.