Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

O kuriame mieste iesko?
Atsakyti
Ar imanoma isidarbinti medicinos atstovu, kai esi baiges ne medicina ir ne farmacija? Kazkaip Nesiseka. Jau metus bandau ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(rimleo @ 2010 08 01, 21:13)
Ar imanoma isidarbinti medicinos atstovu, kai esi baiges ne medicina ir ne farmacija? Kazkaip Nesiseka. Jau metus bandau ir nieko.

Viskas yra įmanoma,tik,gal šiuo metu kiek sudėtingiau,nes daug ieškančių darbo ir su medicininiu ir su patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
As turiu ptirties farmacijos kompanijos laboratorijose, baigiau medicinos atstovu kursus. Kelis metus tiesiogiai dirbau su klientais, bet..... Tikriausiai dar neatejo mano laikas.
Atsakyti
QUOTE(rimleo @ 2010 08 03, 16:26)
As turiu ptirties farmacijos kompanijos laboratorijose, baigiau medicinos atstovu kursus. Kelis metus tiesiogiai dirbau su klientais, bet..... Tikriausiai dar neatejo mano laikas.

Tuomet sėkmės belaukiant savojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gogelmogel0000 @ 2010 07 30, 11:42)
Neik tikrai i vitabiotics!!! Ten atlyginima vokelyje moka, vadovai NEzmoniski, reikalavimai kaip etinem vaistu kompanijom, atostogu negali pasirinkti kada eiti.

aciu uz info smile.gif skambino, bet nejau smile.gif
gal kas zino kokiu naujienu, kokios firmos iesko MA?
Nes siuo metu per agenturas tik skelbiasi... verysad.gif
Atsakyti
Gal kas zino, ar labai sudetinga isvaziuot dirbt farmacininku i UK? paciam rast imanoma? gal turit pazystamu kaip ten tautieciams sekas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tabletele @ 2010 08 04, 11:26)
Gal kas zino, ar labai sudetinga isvaziuot dirbt farmacininku i UK? paciam rast imanoma? gal turit pazystamu kaip ten tautieciams sekas? smile.gif

mane irgi tai domintu. na nebutinai UK, Suomija, Norvegija, Prancuzija ir pan? reikia tik kalba ismokti, tik idomu kur geriau vaziuoti?
Atsakyti
Mergaites, gal ka esate girdeja gero ar blogo apie walmark 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimleo @ 2010 08 01, 20:13)

Tikrai imanoma. biggrin.gif Mano issilavinimas ne medicininis,net nesusijes.Pakviete pokalbiui-tikau.Siuo metu dirbu MA. mirksiukas.gif
Siame darbe labai svarbus pasitikejimas savimi, o ypac pokalbiu metu.Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2010 08 12, 08:05)
Mergaites, gal ka esate girdeja gero ar blogo  apie walmark 4u.gif

Girdejau kad prieme ten zmogu ax.gif
Bene Tu ir busi tas zmogutis? bigsmile.gif
Nieko blogo tikrai nesu apie juos girdejusi
Kiek zinau, rimta kompanija mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokie dabar MA atlyginimai? tarkim esu be atstovo darbo patirties, bet su medicininiu issilavinimu ir darbas ne gyvename mieste (reiktu kasdien vaziuoti i kt miestus). kiek reiketu prasyti?
Atsakyti