Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

Gal kas is jusu zino apie latviu imone PHARMABALTICA?
Esu be patirties, bet mane ten kviecia ax.gif o apie ta imone jokios info neradau... blush2.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kokios farmacinės įmonės šiuo metu ieško medicinos atstovo ar kitokių darbuotojų? Turiu medicininį ir aukštąjį vadybos išsilavinimą . Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirijana @ 2010 08 28, 11:08)
Gal  kas žino, kokios farmacinės įmonės šiuo metu ieško medicinos atstovo  ar kitokių darbuotojų? Turiu medicininį ir aukštąjį vadybos išsilavinimą . Ačiū  4u.gif

Orivas iesko. ir skelbimas tikrai nera fiktyvus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliuke5 @ 2010 08 29, 21:45)
Orivas iesko. ir skelbimas tikrai nera fiktyvus  4u.gif

Kuriame regione Orivas iesko? Kazkaip nemaciau, nors seku g.gif
Atsakyti
As ir nemaciau, nors ir seku. Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Orivas skelbimas buvo Lietuvos Ryte (prieš porą savaičių tikrai) ir aš taip pat jį mačiau smile.gif
Atsakyti
Dar Lietuvos Ryte skelbimuose yra Boehringer Ingelheim ir Grindeks skelbimai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirijana @ 2010 09 02, 15:33)
Dar Lietuvos Ryte skelbimuose yra Boehringer Ingelheim ir Grindeks  skelbimai.  4u.gif

Gal kas ka nors zinote apie Grindeks?
Atsakyti
Nutilusi temelė visiškai ax.gif Turbut MA dirba kaip pašėlusios naujame rudens sezone. Gal kas bandėte ieškotis darbo per Medicinos Verslo Akademiją? Kokia patirtis, ar greit suranda, gal siūlo kokių nors papildomų alternatyvų?
Atsakyti
QUOTE(Sirijana @ 2010 09 09, 09:22)
Nutilusi temelė visiškai  ax.gif  Turbut MA dirba kaip pašėlusios naujame rudens sezone. Gal kas bandėte ieškotis darbo per Medicinos Verslo Akademiją? Kokia patirtis, ar greit suranda, gal siūlo kokių nors papildomų alternatyvų?

mano duomenis MVA i duomenu baze isivede jau pavasari. Iki siol ne vieno skambucio. Tai sunku pasakyti, ar jie "greitai" suranda, ar as netinkama, kad pasiulytu bent vienai farmacinei imonei. Nors per musu pokalbi pasake, kad as tikciau jau dviem kompanijom, kurios iesko MA. Taciau... tyla iki siol unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirijana @ 2010 09 09, 10:22)
Nutilusi temelė visiškai  ax.gif  Turbut MA dirba kaip pašėlusios naujame rudens sezone. Gal kas bandėte ieškotis darbo per Medicinos Verslo Akademiją? Kokia patirtis, ar greit suranda, gal siūlo kokių nors papildomų alternatyvų?

Na taip, visiska tyla g.gif Ka galvojate apie Medicinos verslo akademijos kursus? Kadangi noriu dirbti MA, bet vis nesiseka isidarbinti, mastau apie MA kursus. Zinau, kad dabar vyksta Kaune. Gal kas dalyvavote siuose kursuose? Ar naudinga? Gal didesnes galimybes isidarbinti? Ka, merginos, manote? Pasidalinkite patirtimi:)
Atsakyti
As kiek girdejusi apie tuos MA kursus, tai kad neverta kisti tiek pinigu, ismokstama visko eigoje, beto ten elementarus vadybiniai pagrindai, kuriu gali pasiskaityti bet kokioje vadybos vadovelyje. Beje, kiek zinau Medicinos Verslo Akademijos vadovas isleido knyga apie MA darbo specifika, kuria galima bus isigyti MVA nuo rugsejo 24 d.
Atsakyti