Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

skubiai reikalinga info apie Polpharma. Kita savaite susitinku su jais nail.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzia-nafania @ 2010 11 19, 21:47)
skubiai reikalinga info apie Polpharma. Kita savaite susitinku su jais  nail.gif

parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
[quote=SantDiva,2010 11 19, 15:41]
[quote=bartuke5,2010 11 19, 14:12]
Gal kas nors ieškote darbo farmacijos kompanijoje? marketingas smile.gif
jei turite patirties - į až biggrin.gif

Kokiame mieste cia?
[/quote]

Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 11 20, 10:10)
parasiau i az 4u.gif

Gal galima ir man į AŽ? 4u.gif Taip pat domina. g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyta @ 2010 11 20, 18:21)
Gal galima ir man į AŽ? 4u.gif  Taip pat domina.  g.gif

parasiau
Atsakyti
tai ar niekas nieko nežino apie Walmark? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2010 11 23, 14:43)
tai ar niekas nieko nežino apie Walmark?  g.gif

o tai jie vel iesko?
vasara buvau pas juos pokalbyje, labai fainus ten vadovai, bent taip pasirode. Kaip ten is tiesu yra, nezinau...
Atsakyti
QUOTE(kuzia-nafania @ 2010 11 24, 15:14)
o tai jie vel iesko?
vasara buvau pas juos pokalbyje, labai fainus ten vadovai, bent taip pasirode. Kaip ten is tiesu yra, nezinau...

ieško Kauno regionui ax.gif
pritariu drinks_cheers.gif buvau šiandien pokalbyje, tikrai labai maloni atmosfera thumbup.gif ir bendraut buvo labai lengva rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau prisijungti prie jusu blush2.gif taigi, noriu paklaust, ar siuo metu (esant vadinamajai krizei ar kazkam panasaus) farmacijos kompanijos ima zmones be patirties? esu baigus mikrobiologija ir mane labai labai domina MA darbas... nebezinau kur detis, issiunciau kiek imanoma daugiau cv, bet...kol kas nieko... verysad.gif turiu visas tinkancias savybes siam darbui smile.gif ir be to, turiu pardavimu ir vadybines patirties... ka manot? gal imonems nereikia naujoku?
Atsakyti
QUOTE(kramtoshke @ 2010 11 25, 14:11)
Sveikos, noreciau prisijungti prie jusu blush2.gif  taigi, noriu paklaust, ar siuo metu (esant vadinamajai krizei ar kazkam panasaus) farmacijos kompanijos ima zmones be patirties? esu baigus mikrobiologija ir mane labai labai domina MA darbas... nebezinau kur detis, issiunciau kiek imanoma daugiau cv, bet...kol kas nieko...  verysad.gif  turiu visas tinkancias savybes siam darbui  smile.gif  ir be to, turiu pardavimu ir vadybines patirties... ka manot? gal imonems nereikia naujoku?

Siuo metu didziausia demesi kreipia i medicinini issilavinima ir MA patirti. Kiek buvau pokalbiu, ir kiek pati skambinau pasiteirauti, tiek man akcentavo tai.
Yra ir kompaniju, kurie priima naujokus, deja, tokiu imoniu mazai...
Atsakyti
QUOTE(kuzia-nafania @ 2010 11 19, 21:47)
skubiai reikalinga info apie Polpharma. Kita savaite susitinku su jais  nail.gif

Na ir kaip pokalbis praėjo, kaip sekėsi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugdona @ 2010 11 26, 22:06)
Na ir kaip pokalbis praėjo, kaip sekėsi?  ax.gif

Nieko ypatingo. Jei kita savaite paskambins, reikes i Kauna vaziuoti ir 6 vaistus ju pristatyti. Per pirma pokalbi nlb atsiskleide pati imone. Kai paklausiau apie pacia imone, kad papasakotu placiau (kadangi internete info nera labai daug ir pati stengiausi kuo daugiau suzinoti), pasake, kad as pati turesiu jiems pristatyti imone kito pokalbio metu blush2.gif
Atsakyti