Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

QUOTE(babiniai @ 2010 10 28, 13:37)
Sirijana, viskas gerai vitabiotics:) mano drauge ten dirba ir visi ten normalus ir draugiski. pati buvau pokalbyje pas juos, pasiule dirbti, bet atsisakiau, nes kita kompanija paisule didesni atlyginima ir ne vaistini preparata:) manau eik ir tikrai viskas bus gerai. linkiu tau sekmes:)

Aciu, paguodei is tiesu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Antklode @ 2010 10 24, 09:53)
Sveikutes, gal turite kokios info apie Pharmanet ir Grafton? Kaip vyksta pokalbiai del med. atstovo darbo? Kokios uzduotys? ir pan... Ryt ein i pokalbius... Busiu dekinga, jei pasidalinsit patirtimi. 4u.gif

Turejau reikalu, tiksliau buvau idarbinta Pharmanet, patarciau netureti jokiu reikalu su sia firma. Ji nuomoja darbuotojus farmacijos kompanijoms, taigi realiai turesite tik darbo sutarti su pharmanet, o dirbsite, kitur. Mane pharmanete priverte parasyti prasyma atbuline data, "savo noru" ir iseiti pradirbus du metus Pfizer be jokiu kompensaciju. Jei iskiltu panasi situacija, noretu atleisti, bukite tvirtos, nepasiduokite moraliniam santazui (jei nerasysite savo noru, rinks papeikimus ir pagal kita straipsni atleis). Nors kompensacijos issireikalaukite. Gal ne visai i tema as, bet norejau perspeti...
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2010 10 29, 09:30)
Turejau reikalu, tiksliau buvau idarbinta Pharmanet, patarciau netureti jokiu reikalu su sia firma. Ji nuomoja darbuotojus farmacijos kompanijoms, taigi realiai turesite tik darbo sutarti su pharmanet, o dirbsite, kitur. Mane pharmanete priverte parasyti prasyma atbuline data, "savo noru" ir iseiti pradirbus du metus Pfizer be jokiu kompensaciju. Jei iskiltu panasi situacija, noretu atleisti, bukite tvirtos, nepasiduokite moraliniam santazui (jei nerasysite savo noru, rinks papeikimus ir pagal kita straipsni atleis). Nors kompensacijos issireikalaukite. Gal ne visai i tema as, bet norejau perspeti...

kaip minejau anksciau, su KRKA irgi panasi situacija aggressive.gif
Atsakyti
gal yra kokiu ziniu is BalticPharma? kas gero ir blogo ten? blush2.gif
Atsakyti
Gal turite kokiu nors ziniu apie Sanita? Dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzia-nafania @ 2010 11 01, 20:55)
kaip minejau anksciau, su KRKA irgi panasi situacija aggressive.gif

Kiek žinau KRKA nenomuoja savo darbuotojų ar aš klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzia-nafania @ 2010 11 02, 11:51)
gal yra kokiu ziniu is BalticPharma? kas gero ir blogo ten?  blush2.gif

Labas, nieko blogo ir gero negirdejau, tik dalyvavau pas juos pokalbyje. Gal ir tu buvai pakviesta?
Atsakyti
QUOTE(ežiukai @ 2010 11 05, 17:22)
Kiek žinau KRKA nenomuoja savo darbuotojų ar aš klystu g.gif

As turejau galvoje moralini santaza, fiktyvu nuobaudu israsyma ir t.t.
Darbuotoju nenuomoja
Papildyta:
QUOTE(Sirijana @ 2010 11 05, 21:07)
Labas, nieko blogo ir gero negirdejau, tik dalyvavau pas juos pokalbyje. Gal ir tu buvai pakviesta?

jap ax.gif bet sake labai didelis konkursas, tai sansu nedaug, nes as cia be patirties, o reikia mediku su patirtimi. Tai kalbejom apie ju produktus. Kaip Tau pasiseke?
Atsakyti
QUOTE(Ugdona @ 2010 04 10, 22:29)
Sveikos  4u.gif
Man labai idomu būtų sužinoti, koks šito darbo principas? Daugiau parduoti savo produktų?  g.gif  O KAIP juos parduoti? Ju neturi, gydytojas sako, kad tavo produktai ššššššššššš... arba aš jau turiu kam rašyti  ax.gif  arba rašau tik tarptautinius  doh.gif  arba parašysiu, parašysiu ir...  doh.gif  Vaistinese - niekas tavo produkto neperka, nerašo... unsure.gif  Na pasakykite KAIP  blush2.gif  Rinka pergrūsta... Geri santykiai? Bet juk už gerus santykius turi būti kažkoks atkatas... O jo nera? Draugų gydytojai turi ir be jūsų...  g.gif

Čia Ugdona taikliai, kaip pirštu į akį pavarė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2010 06 15, 10:44)
na dirbau dideleje kompanijoje atstove ir ka galiu pasakyti jei 3000 lt yra didele aga uz kuria tau numetami darbai savaitgaliui uz kuria tu gali namo gristi 5 ir dar kasdiena atsedeti po pora val. prie kompo nes degantys darbai pasak vadovybes. uz ta alga tu isgirsti is 5 metes dukros kad ji taves nekencia nes tu neturi laiko pazaisti ir esi nervuota kaip sisre. uz ta alga atsala santykiai su vyru nes tu visa itampa ir stresa parsinesi namo ir naktim sapnuoji kosmarus kad vel numes kokiu darbu ir nezinia kaip juos darysi. vadovas skambina 8 ryto ir pasitikslina ar teisingai suprato info kuria atsiuntei.vadovas skambina 16 val ir sako pagal plana stoviu tokios oliklinikos registraturoje gal gali prieiti pasivaiksciosim po dvigubus. ir finale nueini pas gydytoja nes trecia savaite duria sirdies plote ir nezinai kas su sveikata irgydytojo diagnoze stresas nervinis issekimas nusipirk raminanciu. ir tai mazdaug atspindi 50% tos kompanijos atstovu kazdienybe.  tai ar tikrai tai labai dideli pinigai kad uz juos taves nelaikytu zmogumi???
och issipasakojau

Absoliuciai pritariu. Pati dirbau dideleje generineje kompanijoje. Galiu pasakyti,kad tai ne darbas, o gyvenimo budas:dienomis viziztai, vakarais ir savaitgaliais ataskaitos, renginai. Kur jau cia to laiko seimai liks.. verysad.gif Daraisi pikta, dirgli, issikarauni ant artimuju ir draugu, visokiu kitokiu nekaltu zmoniu. Nemiga, stresas-pastovi busena. Nors pats darbas man labai patiko ir sekesi neblogai, tik va tas nenormalus kruvis ir pastovus vadovu persekiojimas buvo nebepakenciamas. Bet cia turbut ne apie visas farmacijos kompanijas ta pasakytum. Yra firmu, kur darbuotojai labai dziaugiasi atmosfera ir darbu. Tai gi va, griztant prie algos:ar 3000 lt tikrai pakankama suma, kad parduotum savo gyvenima???

generine kompanija kuri nekuria vaisteliu nauju formuliu o kopijuoja jau esancius vaistelius. tokie vaistukai pacientui kainuoja kartais net pusiau pigiau nei orginalus. zodziu kopijos ir tiek. o dabar as gaunu labai labai nebloga algelia ramybe ir pagarba ir i darba einu kaip i svente  4u.gif

Atsakyti
Sveikos, pribrendau jau ir aš kad noriu bėgti iš esamos firmos, nes jau nepakeliu verysad.gif

gal kas esate girdėjusios apie Linus Medical?
Gal kas dar žinot kas iš normalių kompanijų ieško darbuotojų?
Atsakyti
dar radau ieškančias: "Medicinos Verslo Akademija" ir "Baltijos farmacijos centras" kas ką gali pasakyt apie šias firmas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basakojė: 10 lapkričio 2010 - 21:02