Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

QUOTE(niukyte @ 2011 11 28, 16:01)
As ieskau, Kaune, alytuj, Marijampolej. anglu kalba man ne beda, beda nes patirties atstovo nulis, tik pardavimai ir farmacija yra.

Baltic Pharma dar iesko kiek zinau , o man teko bendrauti kitais klausimais ir kitam fone, del to pasakiau savo nuomone. As pas juos nepretenduoju, nes siaip noreciau su vaistais dirbti, nei su kosmetika ax.gif

As ir kosmetikos nelabai noreciau smile.gif.
O as bijau , kad pokalbis vyks anglu kalba, va tada , tai susikirsciau sad.gif .
Papildyta:
QUOTE(Sirijana @ 2011 11 24, 23:24)
Kuku kuku esame esame smile.gif Tik stipriai depresuojame toki darba bedirbdamos...

Klausykite, merginos, kaip daryti spaudima gydytojoms neturint jokiu motyvaciniu priemoniu??? Nebegaliu eit ir prasyt ismaldos " daktare, israsykite bent viena per savaite..."" fui kaip slykstu...

As tau i asmenini pasta parasiau ... blush2.gif
Atsakyti
Na merginos ir mane apšvieskite- gal kas galetu ka papasakoti apie latvius Silvanols? Patirties MA turiu tik metus, tačiau esu labai nusiteikusi bandyti laimę ir Actavis. Ten tai teko girdeti, kad visi patenkinti, taciau pretendento iesko stebuklingo smile.gif pasidalinkite informacija... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtoshke @ 2011 11 28, 17:13)
Na merginos ir mane apšvieskite- gal kas galetu ka papasakoti apie latvius Silvanols? Patirties MA turiu tik metus, tačiau esu labai nusiteikusi bandyti laimę ir Actavis. Ten tai teko girdeti, kad visi patenkinti, taciau pretendento iesko stebuklingo smile.gif pasidalinkite informacija... smile.gif

Na jo, Actavis tai nezinia ko iesko - jau antra antrankos tura rengia, per pirmaji mat niekas netiko g.gif
Atsakyti
As vat kaip nekukli tai pasigirsiu, issiunciau savo cv ir Ipsen ir Ranbaxy, lauksiu ziniu dabar, kaip sako nori laimeti loterijoje, tai bent bilieta nusipirk lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba, gal kas galite patarti kaip bandyti ieskotis medicinos atstovo darbo, neturint medicininio issilavinimo ir medicinos atstovo darbo patirties? Nes mane domina sita sritis labai smile.gif Turiu patirties pardavimuose, prezentacijose, projektu ruosimuose. Nes kiek suprantu, tai geresnes imones manes zalios nepriims, ane? O gal kuri zinote, kurios farmacines imones yra neblogos (nu bent pakenciamos biggrin.gif) ir priimtu mane zalia sitoje srityje? Isanksto visoms labai dekui 4u.gif
Atsakyti
merginos, ka zinote apie Orivas? galima i az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niukyte @ 2011 11 30, 01:02)
As vat kaip nekukli tai pasigirsiu, issiunciau savo cv ir Ipsen ir Ranbaxy, lauksiu ziniu dabar, kaip sako nori laimeti loterijoje, tai bent bilieta nusipirk lotuliukas.gif

Gal turi naujienu?
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2011 12 02, 21:32)
Laba, gal kas galite patarti kaip bandyti ieskotis medicinos atstovo darbo, neturint medicininio issilavinimo ir medicinos atstovo darbo patirties? Nes mane domina sita sritis labai smile.gif Turiu patirties pardavimuose, prezentacijose, projektu ruosimuose. Nes kiek suprantu, tai geresnes imones manes zalios nepriims, ane? O gal kuri zinote, kurios farmacines imones yra neblogos (nu bent pakenciamos biggrin.gif) ir priimtu mane zalia sitoje srityje? Isanksto visoms labai dekui  4u.gif

Na as irgi zinok taip pradejau, be medicininio, be MA patirties, turejau tik siaip pardavimu patirties ir diplomas i ta puse. Tai ilgai ilgai ieskojau, vaiksciojau i pokalbius, kol pagaliau pasiseke. Prieme i labai maza imone, taciau juk nuo kazko pradeti reikia smile.gif
Atsakyti
o kaip Polfarmoje reikalai( atmosfera, vizitai, atlyginimas, kontrole ir t.t.)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepužėlė @ 2011 12 05, 09:07)
o kaip Polfarmoje reikalai( atmosfera, vizitai, atlyginimas, kontrole ir t.t.)? 4u.gif

Sveiki.Kaip šiuo metu ten viskas vyksta nežinau,bet jau anksčiau kontrolė,bent jau mano akimis žiūrint buvo pakankamai nemaža mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avasara @ 2011 12 04, 21:51)
Gal turi naujienu?

Dar kolkas tylu ax.gif , as kantri sitiek laukus dar palauksiu. Tiesa merginos kiek laiko jus jau ieskot sio darbo (as apie tas kurios be darbo)?
Na as pavyzdziui nuo kovo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niukyte @ 2011 12 05, 12:29)
Dar kolkas tylu ax.gif , as kantri sitiek laukus dar palauksiu. Tiesa merginos kiek laiko jus jau ieskot sio darbo (as apie tas kurios be darbo)?
Na as pavyzdziui nuo kovo. doh.gif

Eina sau, tai man be issilavinimo ir patirties sioje srityje, darbo susiradimo tikimybe beveik nuline... doh.gif
Atsakyti