QUOTE(reduciukas @ 2011 12 17, 12:22)
Laba, na as parasiau viska ka jis man sake. Nezinau iki kurio etapo daejo, nes ju kiek supratau 3. Gal kas dalyvavo daugiau ka papasakos. Man tik istrigo tai (na jis kaip dirbantis toje srityje, susitinka su kitais med. atstovais poliklinikose), kad jis pasake, tai ka prieme mergina i darba, po 2 men. ziuriu jau jos nera, kita vaiksto

Jam atrodo, kad jie labai meta savo darbuotojus lauk, jei kas ne taip... O i kur pokalbi eisite? Turbut Kaun, nes ten dabar iesko? Turbut kai grysite tai ir papasakosite mums daugiausiai

O del tu teisingu atsakymu, tai manau, jums niekas nieko nepasakys, nes kiekviena situacija skirtinga ir reikia sakyti taip kaip tau atrodo
Kadangi man nera skirtumo kuriame mieste dirbt, tai net nezinau, gal Panevezyje tiktu. Man idomu apie pacia kompanija, kazin kodel tokia kaita ir kas netinka jiems. Na tarkim: dideli pardavimo planai, imones stratrgija daznai keist. Niekaip nesuprantu jei zmogus dirba gerai, kam ji atleist. O kiek tarkim si imone turi MA, tarkim dirbt su vaistinem?
O jus pokalbyje buvote kokiame mieste?
Na suprantu 3 etapai - tai kokie tie psichologiniai klausimai? na teko daug dirbt pardavimuose, bet kad psishologini testa daryt neteko. Ar tas kas atrenka vyras ar moteris? oi zinokit net abejoju ar verta eit is vis i ta pokalbi, jei ten nenormalus lukesciai. gal atsiras dirbusiu sioje Farmacijos imoneje KRKA?
tad laukiu is jusu zinuciu, turiu dar siek tiek laiko iki antradienio.