Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

Sveikos, mergaites,

labai prasysiu jusu, kaip eksperciu, pagalbos 4u.gif :
dirbu reklamos pardavimuose jau beveik 5 metai. Ar verta butu bandyti isidarbinti MA, neturint medicininio issilavinimo, bet turint puikius pardavimo igudzius? Ar dideli ir realus buna planai? Ar alga sodrine, ar tik nuo pardavimu?
Neslepsiu, kad toks darbas mane "uzkabino" del visai neblogos algos. bent jau kokius jusu parasytus skaiciukus teko cia matyt ax.gif
Busiu labai labai dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
na kamielosios ateinu pasidziaugti biggrin.gif didelia etine kompanija iskeiciau i maza generine bigsmile.gif siandien baigesi bandomasis direktorius isgyre ir dirbsiu toliau:) esu laiminga atsipalaidavusi ir siaip gyvenimas grazus bigsmile.gif taip kad kartais tereikia surizikuoti kad ir paciu nedekingiausiu laiku bet pasiseka:)
Atsakyti
plyta džiaugiuosi jog viskas thumbup.gif Sėkmės darbuojantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2010 06 09, 21:31)

aciukas
Atsakyti
Sveikos, merginos. Gal kas galite pasidalinti info apie Berlin-Chemie Menarini: kaip vadovai, uzdarbis, vizitu skaicius ir t.t.? 4u.gif
Atsakyti
Is savo asmenines patirties galiu pasiulyti ivertinti savo istverminguma ir sugebejima atsiriboti nuo emociju darbo metu bei lipti kolegoms per galvas, juos skusti vadovybei. Pati dirbau Pfizer, tiesa biure, nuolat teko skubeti, buti streso busenos, o verkti ir toliau dirbti darba darbo vietoje buvo normalu, bent jau niekas nekreipe demesio... Turejau 5 virsininkes, kurios savo uzduociu nederino ir teko daryti 2-3 darbus vienu metu, skubiai ir be klaidu. Viena mano funkciju buvo ir sekti, ar atstovai vazineja pagal plana (automobiliuose buvo imontuotos tam tikros sistemos, leidziancios nustatyti atstovo buvimo vieta). Po metu tokio darbo susirgau depresija, dar pusmeti kazkaip tempiau, geriau vaistus ir nesiryzau iseiti is darbo...O reikejo... Galu gale priverte parasyti prasyma atbuline data ir iseiti is darbo savo noru, nes darbdavys nebuvo patenkintas mano darbu... Dar ir dabar ieskant darbo, jei kas paskambina mano tiesioginei buvusiai vadovei, ji sako, kad metus dirbau gerai, bet paskutini pusmeti buvau simuliante ir tingine:( Depresija sirgo ir keletas atstoviu mano darbo laikotarpiu, nes spaudimas ir stresas buvo panasus kaip ir biure. Su farmacija baigiau, nes sveikata brangesne. Kiek girdejau panasi padetis GSK, Berlin chemie, Roche... Tiesiog issipasakojau, gal kam pades? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GZA: 14 birželio 2010 - 12:29
na nezinau, nezinau, manau, kad visose kompanijose yra didesnis ar mazesnis spaudimas, be to neimanoma apseiti. Juk jie moka neblogus pinigus, tai ir nori isspausti viska is musu. Manau cia sios profesijos specifika ir tik nuo zmogaus priklauso kaip jis tai atlaikys. g.gif

dirbau ir mazoj komapnijos ir dabar dirbu didelej ir galiu pasakyti, kad spaudimas buvo visur g.gif

atstovui gal lengviau, nes kasdien virs galvos "nekaba" 5 virsininkai. isvaziuoji i provincija - pailsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

O girdėjau tokį dalyką, kad valstybė žada priimti tokį įstatymą, kuris uždraustų medicinos atstovų darbą... Įdomu kiek tai yra tiesos... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonytia: 14 birželio 2010 - 14:02
QUOTE(plyta @ 2010 06 09, 20:57)
na kamielosios ateinu pasidziaugti biggrin.gif  didelia etine kompanija iskeiciau i maza generine bigsmile.gif  siandien baigesi bandomasis direktorius isgyre ir dirbsiu toliau:) esu laiminga atsipalaidavusi ir siaip gyvenimas grazus bigsmile.gif  taip kad kartais tereikia surizikuoti kad ir paciu nedekingiausiu laiku bet pasiseka:)

Nuosirdus Sveikinimai! Dziugu, kad zmonems sekasi, taip ir toliau mirksiukas.gif

galbut kvailai nuskambes mano klausimas, bet kas yra generine kompanija? ax.gif
domiuosi siuo darbu, galvoju keisti savo profesini profili ir bandyt darbintis MA.
Anksciau, kiek supratau, geri laikai buvo i algeles neblogos, o kaip dabar? Gal pasidalintumet infoamrcija 4u.gif Labai pagelbetumet, nes dabar sprendziu, i kuria sriti bandyti listi blush2.gif
Busiu labai labai dekinga, mergaites, uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2010 06 14, 12:45)
na nezinau, nezinau, manau, kad visose kompanijose yra didesnis ar mazesnis  spaudimas, be to neimanoma apseiti. Juk jie moka neblogus pinigus, tai ir nori isspausti viska is musu. Manau cia sios profesijos specifika ir tik nuo zmogaus priklauso kaip jis tai atlaikys.  g.gif

dirbau ir mazoj komapnijos ir dabar dirbu didelej ir galiu pasakyti, kad spaudimas buvo visur  g.gif

atstovui gal lengviau, nes kasdien virs galvos "nekaba" 5 virsininkai. isvaziuoji i provincija - pailsi  lotuliukas.gif

na dirbau dideleje kompanijoje atstove ir ka galiu pasakyti jei 3000 lt yra didele aga uz kuria tau numetami darbai savaitgaliui uz kuria tu gali namo gristi 5 ir dar kasdiena atsedeti po pora val. prie kompo nes degantys darbai pasak vadovybes. uz ta alga tu isgirsti is 5 metes dukros kad ji taves nekencia nes tu neturi laiko pazaisti ir esi nervuota kaip sisre. uz ta alga atsala santykiai su vyru nes tu visa itampa ir stresa parsinesi namo ir naktim sapnuoji kosmarus kad vel numes kokiu darbu ir nezinia kaip juos darysi. vadovas skambina 8 ryto ir pasitikslina ar teisingai suprato info kuria atsiuntei.vadovas skambina 16 val ir sako pagal plana stoviu tokios oliklinikos registraturoje gal gali prieiti pasivaiksciosim po dvigubus. ir finale nueini pas gydytoja nes trecia savaite duria sirdies plote ir nezinai kas su sveikata irgydytojo diagnoze stresas nervinis issekimas nusipirk raminanciu. ir tai mazdaug atspindi 50% tos kompanijos atstovu kazdienybe. tai ar tikrai tai labai dideli pinigai kad uz juos taves nelaikytu zmogumi???
och issipasakojau
QUOTE(Vyšnia85 @ 2010 06 15, 09:20)
Nuosirdus Sveikinimai! Dziugu, kad zmonems sekasi, taip ir toliau  mirksiukas.gif

galbut kvailai nuskambes mano klausimas, bet kas yra generine kompanija?  ax.gif
domiuosi siuo darbu, galvoju keisti savo profesini profili ir bandyt darbintis MA.
Anksciau, kiek supratau, geri laikai buvo i algeles neblogos, o kaip dabar? Gal pasidalintumet infoamrcija  4u.gif  Labai pagelbetumet, nes dabar sprendziu, i kuria sriti bandyti listi  blush2.gif
Busiu labai labai dekinga, mergaites, uz atsakymus  4u.gif

generine kompanija kuri nekuria vaisteliu nauju formuliu o kopijuoja jau esancius vaistelius. tokie vaistukai pacientui kainuoja kartais net pusiau pigiau nei orginalus. zodziu kopijos ir tiek. o dabar as gaunu labai labai nebloga algelia ramybe ir pagarba ir i darba einu kaip i svente 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklaust, gal kas zinot kaip ten kas yra PharmaNet atstovybeje, kuri iesko MA? Radau ju skelbima cvonline. Pakviete i pokalbi, nezinau ar priimt rimtai ar tik siaip?
Atsakyti
QUOTE(Tabletele @ 2010 06 15, 23:11)
Norejau paklaust, gal kas zinot kaip ten kas yra PharmaNet atstovybeje, kuri iesko MA? Radau ju skelbima cvonline. Pakviete i pokalbi, nezinau ar priimt rimtai ar tik siaip?

Sveika,jie tarpininkai,nueisit pabendrausit,išsiklausinės visko ir tiek žinių,jei kokia kompanija turės projektą,ar reikės naujų darbuotojų,nusius Jusu CV ....
Tai toks ir rimtumas,tiesiog išplečia paieškos galimybes 4u.gif
Atsakyti