Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

QUOTE(maye @ 2010 06 17, 14:54)
Man paliko labai silta, darbini ispudi. mirksiukas.gif  atejau prakalbejom 25min.
paklausinejo "kaip sekasi", kaip isivaizduoji MA, ir sako papasakok apie vaista. tai zodziu, "nesuvalge".

sake parasys TAIp arba NE.

Papildyta:
man irgi taip pasirode lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pirmas ispudis

Nenustebk, jei ryt gausi sms... man ir jie labai reiklus biggrin.gif
Atsakyti
O siaube doh.gif tokių pokštų negirdėjau.... mano viena pažįstama dirbo per Pharmanetą, kontroliavo labai ją, na bet kur nekontroliuoja.. dabar kita pažįstama dirba Armedikoje - na nieko kolkas... Bet matyt kai įvyksta kokia nenumatyta situacija ir užsireikia atleisti - iš karto dainelė pasikeičia... Siaubas..... sad.gif
na bet kai pagalvoji, jei žmogus be patirties, pradžiai, galima ir ten padirbėti, jei nieko geresnio niekas nesiūlo...

QUOTE(GZA @ 2010 06 17, 15:33)
Siulau labai atsargiai elgtis su Pharmanetu. Realiai pas juos nedirbsite, bet priims ir atleis is darbo butent ten.. Jei isidarbinus kviestu ateiti pokalbiui, butinai neskites ijungta diktofona, nes taip pasikviete dazniausiai siulo (vercia) rasyti prasyma atleisti is darbo savo noru, kad nereiketu moketi kompensaciju. Dar tada gasdina, kad rinks papeikimus ir pan, jei  savo noru nerasysite:( Taigi eiti su ijungtu diktofonu, kad ir mob. tel., ir nieko nerasyti savo noru. Tada su irasu turesite galimybe gauti jums priklausancias kompensacijas, arba priduoti juos darbo inspekcijai:) As issigandau, parasiau prasyma <savo noru> ir dar atbuline data, del ko dabar gailuosi.

Visai kaip karo lauke pas tuos Pharmanetininkus ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Tabletele @ 2010 06 17, 10:36)
Na man visai nekoks ispudis pasiliko, ypac dabar, kai atsikelus ryte radau telefone sms: nuo KRKA !!! kas per kompanija atsakymus siuncia sms? ar jau tokie biedni vaistai, kad neapmoka saskaitos,? na esme kad taip ne korektiska... O ju keliamiems reikalavimams netikau..  smile.gif  biggrin.gif
gal tau pasiseks, parasyk po to...  smile.gif

Pasibaigus pokalbiui reikejo isiklausyti i ju pasakytus zodzius--- mes jums paskambinsime arba pranesime sms'u!Tikriausiai jaudulys savo padare ir tu sio sakinio net neisgirdai mirksiukas.gif Kodel sms'u--- todel,kad nereikia aiskinti smulkmenu kodel netikai ir t.t.,nes buna,kad zmones pradeda klausineti.Na,o jei sulauki skambucio,tai zinoma pakviecia i antra pokalbi mirksiukas.gif
Kuriam mieste atranka dare?
Nes kiek man zinoma,reikia:Kaune,Klaipedoje ir Siauliuose!
Atsakyti
[quote=lovely,2010 06 17, 21:08]
Pasibaigus pokalbiui reikejo isiklausyti i ju pasakytus zodzius--- mes jums paskambinsime arba pranesime sms'u!Tikriausiai jaudulys savo padare ir tu sio sakinio net neisgirdai mirksiukas.gif Kodel sms'u--- todel,kad nereikia aiskinti smulkmenu kodel netikai ir t.t.,nes buna,kad zmones pradeda klausineti.Na,o jei sulauki skambucio,tai zinoma pakviecia i antra pokalbi mirksiukas.gif
[/quo

Matyt, kad nenuklausiau.
Na man jie ir nelabai patiko ....
Kartais net abejoju kad tas darbas isvis yra mielas...
as Kaune buvau. o tu?
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2010 06 17, 21:08)

as buvau Klaipedoje smile.gif
Atsakyti
Gal kas galetu pasidaliti informacija, kaip darbas walmarke 4u.gif
Atsakyti
[quote=Tabletele,2010 06 17, 22:39]
[quote=lovely,2010 06 17, 21:08]
[/quo
Matyt, kad nenuklausiau.
Na man jie ir nelabai patiko ....
Kartais net abejoju kad tas darbas isvis yra mielas...
as Kaune buvau. o tu?
[/quote]
Jei jus dabar abejojate siuo darbu,tai manau tikrai jis jums netiks.Darbas--sunkus ir pinigeliu uz grazias akis niekas nemoka.
Daug mergaiciu yra pasisakiusiu,koks alinantis ir sunkus sis darbas,taip,kad tik jusu teise rinktis.Norite dirbti si darba ar ne.
Jus,net po pirmo pokalbio nusivylete,o tai kai pradetumete dirbti,kas tada? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maye @ 2010 06 18, 07:19)
as buvau Klaipedoje smile.gif

Ar pasiseke?
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2010 06 18, 10:18)

Ar pasiseke?

Vakar tik buvau pokalbyje, manau dar anksti gauti atsakyma.

Tiesa ta, kad negavau is Ju info jokios.

tai arba vyksta dar pokalbiai arba svarsto mano kandidatura.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gavau atsakyma:kad gerai pasirodziau, bet buvo stipresniu rolleyes.gif
Atsakyti
noriu pasidalinti savo patirtimi.
farm kompanijoje pradirbau 9menesius, nepilnu etatu, nes mokiausi.
mokslai baigti, magistras.... pasiryzau dirbti sioje kompanijoje pilnu etatu.
nors darbas sunkus - vizitu per diena 19, planai nepasiekiami, kad gauti bonusus, gydytoju ir vaistiniu lankymas, lankstinuku maketavimas, paskaitu vertimas i lietuviu kalba ir pan. darbas nuo 8 iki 17, taciau grizusi visada turiu rasyti ataskaitas, atsakineti i vadovybes laiskus, ir tai uztrunka iki 20-21val. jei turi kokiu reikalu - isleki, taciau apie 32val sedi prie kompo ir darai darbus.
tikrai nelengva, taciau gydytojai mane giria, su vaistininkemis santykiai geri. tad nusprendziau pasilikti.
imone pasiule - automobili ir atlyginima. kai pasake suma, vos neiskritau is kedes.
1500lt i rankas! plius bonusai, kuriu tikrai neimanoma gauti......
ka jus manote?
man asaros rieda.......
Atsakyti
QUOTE(sauliuke5 @ 2010 06 24, 12:23)
noriu pasidalinti savo patirtimi.
farm kompanijoje pradirbau 9menesius, nepilnu etatu, nes mokiausi.
mokslai baigti, magistras.... pasiryzau dirbti sioje kompanijoje pilnu etatu.
nors darbas sunkus - vizitu per diena 19, planai nepasiekiami, kad gauti bonusus, gydytoju ir vaistiniu lankymas, lankstinuku maketavimas, paskaitu vertimas i lietuviu kalba ir pan. darbas nuo 8 iki 17, taciau grizusi visada turiu rasyti ataskaitas, atsakineti i vadovybes laiskus, ir tai uztrunka iki 20-21val. jei turi kokiu reikalu - isleki, taciau apie 32val sedi prie kompo ir darai darbus.
tikrai nelengva, taciau gydytojai mane giria, su vaistininkemis santykiai geri. tad nusprendziau pasilikti.
imone pasiule - automobili ir atlyginima. kai pasake suma, vos neiskritau is kedes.
1500lt i rankas! plius bonusai, kuriu tikrai neimanoma gauti......
ka jus manote?
man asaros rieda.......

na tikrai nepavydetina padetis... uzjauciu

bet jei neturi kitos galimybes pasilik ir ieskokis kito darbo, vis geriau nei nieko

bet jus man pasakykit 19 vizitu, kur cia logika? kokia tada ju kokybe? g.gif
Atsakyti
na mano vadovams tai normalu. jei padarai kokiu 15 - mazai.
tai tikrai imanoma tiek padaryti, bet nepaminejau, kad dirbu be pietu pertraukos.

as ir taip nusprendziau - dirbu, bet ieskausi kito darbo. taciau jokiu skelbimu nesimato.
gal kas matete ka nors? domina ne vien MA darbas, kadangi turiu magistra, galiu dirbti prie vaistu registraciju ir pan.
Atsakyti