Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas - 7

Gaivus dieninis thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Dailu
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
labai akys graziai cia isdazytos,tik as kiek bandymu darau,tai man sitaip nesigauna doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,atėjau čia su ideliu prašymu.Esu visiška neišmanėlė kosmetikos labirintuose.Nežinau ką reikia turėti dieniniam makiažui,vakariniam.
Nueinu į paruotuvę ir nežinau ką išsirinkti.Gal galit patart kokią purą kompaktinę,kreminę pirkti,ką dar reikia turėt,kokį tušą?
Oda mišri,linkusi sausėti,reikia ir pamaskuoti taip normaliai,bet ne per daugiausiai.
Gėda,net bet nežinau net ko pasiklaust. 4u.gif
Tiesiog reikėtų kokio sąrašiuko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migdolė: 10 sausio 2010 - 12:09
QUOTE(migdolė @ 2010 01 10, 12:07)
Sveikos,atėjau čia su ideliu prašymu.Esu visiška neišmanėlė kosmetikos labirintuose.Nežinau ką reikia turėti dieniniam makiažui,vakariniam.
Nueinu į paruotuvę ir nežinau ką išsirinkti.Gal galit patart kokią purą kompaktinę,kreminę pirkti,ką dar reikia turėt,kokį tušą?
Oda mišri,linkusi sausėti,reikia ir pamaskuoti taip normaliai,bet ne per daugiausiai.
Gėda,net bet nežinau net ko pasiklaust. 4u.gif
Tiesiog reikėtų kokio sąrašiuko  ax.gif

sveika, jei oda be smarkiu defektu, tai dieniniam makiazui uztektu sausos ir kremines pudros. krempudra BUTINAI turi atitikti tavo odos spalva, taip pat reikia atsizvelgti i odos tipa. sausa pudra , jei ji nepermatoma, taip pat turi dereti prie odos spalvos. o siaip, gi parduotuvej dirba konsultantes, nera ko gedytis ju klausti, juk jos tam ir dirba.manau jos padetu issirinkti tinkama produkta wink.gif dar jei nori gali issirinkti koki lupu blizgesi ar lupdazi, spalva velgi priklauso nuo tavo poreikiu wink.gif daug kas dienai naudoja ir akiu piestukus, ir skaistalus , bet tau paciai reikia zinoti ko nori, kitos apseina be krempudru, o tik isbegdamos perbraukia blakstienas tusu. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(migdolė @ 2010 01 10, 12:07)
Sveikos,atėjau čia su ideliu prašymu.

Dieniniam makiazui, galima rinktis mineraline pudra, neapkrauna veido, atrodo naturaliai, jei reikia didesnio maskavimo, galima tepti kremine puda, ant virsaus siek tiek skaistalu, kad veidukas atrodytu gaiviau.Akis dazyti blakstienu tusu, galima pasirinkti pastelines spalvos seselius, paryskinti piestuku.Lupas tepti neryskiu lupu blizgesiu ar lupu dazais.
Grazus dieninis makiazas
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 10 sausio 2010 - 15:53
user posted image
Atsakyti
gal galit parasyt patarimu , kaip padazyt (be seseliu sklaidymo) ,jog akys atrodytu pailgesnes,bet ne mazesnes..Svarbu , jog atrodytu gana nauraliai, jokiu butu nenoriu dramatisko ivaizdzio biggrin.gif ir per daug isryskintos akys man netiktu, nes esu sviesiaplauke.As kolkas geriausia varianta atradau tiesiog nedazyt apatiniu blakstieniu, nes padazius akys atrodo apvalesnes ir breziu 'waterline' po blakstienom(virsutinem).
Kiek matau is nuotrauku, tai labiausiai isryskinama yra virsutine blakstienu linija

user posted image

user posted image

user posted image

Del visa ko idedu savo akies foto (tik su tusu):
http://i152.photobuc...pg?t=1263135726
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 10 sausio 2010 - 17:10