nu as kazkaip irgi nepastebejau, kad jos oda butu pavargus labai

QUOTE(Grantee @ 2010 08 04, 11:44)
baggio, na ant mano lūpų spalva gaunasi tikrai ryški.. skiriasi turbūt pačių lūpų natūrali spalva dėl to ir skirtingai atrodo 

Gal

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 08 05, 00:33)
Video tikrai geri ir išsamūs
Bet kokia jos oda pavargusi. Daug pastangų kiekvieną rytą reikia įdėti, kad gerai atrodytų

Sakai?

Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2010 08 05, 00:59)
O man kaip tik graži labai oda, matosi, kad prižiūrėta. Paakius pamaskuoti reiktų ir viskas 

QUOTE(Povila$ @ 2010 08 05, 00:59)
O man kaip tik graži labai oda, matosi, kad prižiūrėta. Paakius pamaskuoti reiktų ir viskas 

Na,rauksliu tai irgi labai,sakyciau,nemazai... Gi ne 30 jos neturi

Makiazas jas padaro net labai graziomis,bet be jo,tai visai nekas mano akimis ziurint

QUOTE(Maserati @ 2010 08 05, 20:16)
Na,rauksliu tai irgi labai,sakyciau,nemazai... Gi ne 30 jos neturi
O pas viena is ju kakta jau isvagota kaip pas mano mama,ne kiek neperdedu.
Makiazas jas padaro net labai graziomis,bet be jo,tai visai nekas mano akimis ziurint

Nu kur jau neturi..

QUOTE(amber123 @ 2010 08 06, 21:58)

o kokia ten spalva ji naudojo antakiam? ir kokios spalvos seseliu akim?
kazkaip greit sumale nespejau isidemet

man tik lupu kazkaip nzn ar patinka blizgis

QUOTE(shemsa @ 2010 07 31, 23:59)
Šitai merginai labai tinkantis makiažas. Atrodo super

Sveikos 
Gal čia yra profesionalių makiažo žinovių?
Noriu šio to pasiteirauti... Ar jaunai merginai (iki 25) tinka raudonos lūpos? Ir paryškintos akys tik pieštuku?
Ar taip galima eiti į gatvę, ar tai labiau vakariniam makiažui tinkama. oda gan šviesi, turi šiek tiek strazdanų ant nosies, akys pilkai mėlynos, plaukai pilkai rudi, lietuviška tokia
Būtų labai įdomu sužinoti nuomones.

Noriu šio to pasiteirauti... Ar jaunai merginai (iki 25) tinka raudonos lūpos? Ir paryškintos akys tik pieštuku?
Ar taip galima eiti į gatvę, ar tai labiau vakariniam makiažui tinkama. oda gan šviesi, turi šiek tiek strazdanų ant nosies, akys pilkai mėlynos, plaukai pilkai rudi, lietuviška tokia

man tai labai patinka tokios kuno spalvos lupos
kaip tokias padaryti? gal zinote koki blizgi toki?
nors as neseniai krikstynoms dariausi makiazia pas visaziste, idomiai lupas apvede tokiu kreminiu i baltuma piestuku ir patepe blizgiu, super atrode

nors as neseniai krikstynoms dariausi makiazia pas visaziste, idomiai lupas apvede tokiu kreminiu i baltuma piestuku ir patepe blizgiu, super atrode

tai yra pirkti piestukai be spalvos butent lupoms konturuj apvesti

QUOTE(Dieter @ 2010 08 10, 19:08)
Sveikos 

Hm, man apskritai atrodo, kad raudonos lūpos gerai atrodo tikrai ne daugumai, tačiau kažkaip užėjus mada buvo( ar dar vis yra) jas dažyti raudonai, tai prisižiūrėjau visokių variantų...
Man atrodo, kad oda turi būti tobula, arba būtina naudoti krempudra. Ir būtinai apvesti lūpas pieštuku.
Ir tinkamai raudoną atspalvį parinkti, nes jų irgi daug būna.
Manau pabandyti verta