Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas - 7

QUOTE(*moon* @ 2009 12 27, 18:00)
Jei norite kad akys optiskai padidetu naudokite ne juoda o balta akiu seseli, nes juodas bet kuriuo atveju sumazins ir taip mazas akis  smile.gif

Nauduju dazniausiai balta,bet norisi ir tamsiau,bet kad akis mazina,nors nara siaip mazos doh.gif O kokiomis dar spalvomis apvestos akys optiskai galetu padideti,ar yra dar tokiu spalvu? g.gif Nes labai megstu spalvinga akiu makiaza,nes ruda,pilka jau labai atsibodusios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 12 27, 19:52)
Nauduju dazniausiai balta,bet norisi ir tamsiau,bet kad akis mazina,nors nara siaip mazos doh.gif O kokiomis dar spalvomis apvestos akys optiskai galetu padideti,ar yra dar tokiu spalvu? g.gif Nes labai megstu spalvinga akiu makiaza,nes ruda,pilka jau labai atsibodusios rolleyes.gif

neseniai buvau pasidariusspalvota makiaza, kuris puikiai tiko dienai. su neutraliomis spalvomis pamodeliavau aki, t.y., su rusva spalva patepiau uzkritusi voka, su sviesesne patepiau judancia voko dali ir po antakiu, o pacia aki storesne linija apvedziau violetiniu sseseliu, siek tiek pasklaidziau, ir tada aki apvedziau juodu piestuku plona linija ir tikrai akys nesviete kaip vaivorykste wink.gif ryskiomis spalvomis apvestos akys nesumazeja wink.gif
Atsakyti
Labai gražu wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 12 27, 20:52)

Istikruju tai visos sviesios spalvos optiskai padidina akis. Man ypatingai dabar grazu rausvu, violetiniu, spalvyciu deriniai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 27 gruodžio 2009 - 23:01
gal galit pagelbeti, turiu stai tokia bliuskute ir su ja zadu eiti y kuklia vakarone <sidabriniu vestuviu proga> plaukus zadu garbanotis ir su kazkuo prisegt kad patraukti nuo akiu (kad nekristu ant veido) vakarone bus 31d. tai taip pat ir nauju metu isvakares. gal galite kazkiek patart kaip pasidazyti, kad but graziai ir neissaukianciai. Ačiū 4u.gif
bliuskute
stai tokia plaukų spalva ir akys
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 12 28, 11:34)

As kazkaip prie tokios aprangos isivaizduoju sidarbines dumines akis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 12 10, 19:39)
Siulyciau nebrezt piestuko i vadinama "water line",jis optiskai liudina akis.

labas vakaras. 4u.gif
Kas yra "water line" linija? Ar cia vadinamas virsutinio voko pavedimas skystu juodu konturu? ax.gif
Mano akys dideles ir issprogusios blush2.gif panasios i Egles Skrolytes-Liesienes. Tik as pati esu sviesi (naturaliai ir sruogeles pasviesinusi), rausvos sviesios odos, melsvai zalsvu akiu. Kogero ovalaus veido ir nemazos kiek riestos nosytes. blush2.gif ax.gif
Visada pasimetu ar vesti virsuje skystu juodu piestuku, o gal paryskinti apatini voka linija... g.gif Kazkaip pasimetu, bijau kad akys per krastus neisliptu. biggrin.gif
Busiu dekinga uz patarimus ir spalvas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2009 12 29, 18:01)
labas vakaras.  4u.gif
Kas yra "water line" linija? Ar cia vadinamas virsutinio voko pavedimas skystu juodu konturu?  ax.gif
Mano akys dideles ir issprogusios  blush2.gif panasios i Egles Skrolytes-Liesienes. Tik as pati esu sviesi (naturaliai ir sruogeles pasviesinusi), rausvos sviesios odos, melsvai zalsvu akiu. Kogero ovalaus veido ir nemazos kiek riestos nosytes.  blush2.gif  ax.gif
Visada pasimetu ar vesti virsuje skystu juodu piestuku, o gal paryskinti apatini voka linija...  g.gif Kazkaip pasimetu, bijau kad akys per krastus neisliptu.  biggrin.gif
Busiu dekinga uz patarimus ir spalvas.  4u.gif

sveika, water line tai ta vieta, kur vokas lieciasi su akies obuoliu smile.gif
o jei tavo akys, kaip sakai, issproge, tai gali drasiai apvesti visa aki juodu piestuku, ir naudoti tamsius seselius, nors jei esi sviesi, tai diena su tamsiomis spalvomis reiketu atsargiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 12 29, 19:10)
sveika, water line tai ta vieta, kur vokas lieciasi su akies obuoliu smile.gif
o jei tavo akys, kaip sakai, issproge, tai gali drasiai  apvesti visa aki juodu piestuku, ir naudoti tamsius seselius, nors jei esi sviesi, tai diena su tamsiomis spalvomis reiketu atsargiau smile.gif

Aciu uz patarimus. 4u.gif
O geriau vesti su minkstu piestuku? Hmm... O kaip su tom linijom? Apatine per 1/3 akies? ar kaip? O virsutine juk ne nuo kampo iki kampo...? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2009 12 29, 18:35)
Aciu uz patarimus.  4u.gif
O geriau vesti su minkstu piestuku? Hmm... O kaip su tom linijom? Apatine per 1/3 akies? ar kaip? O virsutine juk ne nuo kampo iki kampo...?  unsure.gif

akiai visada geriau minkstas piestukas, kad netampytu ir nedraskytu plonos odos wink.gif o apvesti gali visa aki,net nuo kampo iki kampo mirksiukas.gif
Atsakyti
man labai grazu, tos juodos akys. bet paciai vis nepavyksta padaryt, jei padazau apacia akiu juodai, tai iskart atrodau pavargus....
Atsakyti