Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

QUOTE(Pūkelis @ 2010 02 22, 09:27)
Ji pirko 2008m., bet is kokios kolekcijos nezino. Ar labai skiriasi Mondialas nuo Smart Duo Combi? O Jums ar gerai devejosi odinis?

As buvau labai patenkinta wub.gif . MB- taip pat, nors jis ne is tu, kad labai sureiksmintu daiktus, bet tikrai dziaugesi.
Dabar turim PP sportinuka... ir stovi jis kampe nenaudojamas verysad.gif

Mamyte, fotke idek. Juk cekavu ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

blush2.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte :): 22 vasario 2010 - 14:26
QUOTE(Pūkelis @ 2010 02 22, 08:56)
Sveikos,
Norėjau paklausti kelintų metų kolekcijos šis parduodamas baltas emmukas ? http://www.supermama...?...545541&st=0
Matau Jus daugiau nusimanote 4u.gif
Susižavėjom ir mes su vyru šiais vežimaičiais  thumbup.gif

Sios pardavejos parduodamas odinukas tikrai ne 2008m. kolekcijos schmoll.gif Modelis vadinasi Emmaljunga Carmen (2006 m.), o ne Mondial Duo Combi. Atkreipkite demesi i logotipu vietas, lopsiuko uzkloteli ir t.t.
Atsakyti
Mamyte, tai jis toks pat kaip ir odinukai, tik, kad medziaginis... thumbup.gif

Agniulyte, kad tai ne Modialas mes supratom mirksiukas.gif tik del metu nesigaudom.
Man jis panasus i erikiuxx vezimeli.. LAukiam jos komentaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2010 02 22, 16:56)
Sios pardavejos parduodamas odinukas tikrai ne 2008m. kolekcijos schmoll.gif  Modelis vadinasi Emmaljunga Carmen (2006 m.), o ne Mondial Duo Combi. Atkreipkite demesi i logotipu vietas, lopsiuko uzkloteli ir t.t.

Agniulyte, dėkoju už atsakymą 4u.gif Gal yra koks saitas, kur visų metų sudėti modeliai?
Atsakyti
visiem atrodo,kad erikiuxxx zinos biggrin.gif rolleyes.gif

QUOTE(Pūkelis @ 2010 02 22, 08:27)
Ji pirko 2008m., bet is kokios kolekcijos nezino. Ar labai skiriasi Mondialas nuo Smart Duo Combi? O Jums ar gerai devejosi odinis?

ojei,tikrai ne 2008metu
man jis toks biski padevetas atrodo,o raso,kad geros bukles
man jo vidus toks pageltes atrodo unsure.gif
ir siaip keista,kad zmogus susideda i skelbima foto is ebay,manau turetu savo foto sukelti
ir ydomu,kad net nezino kas per modelis g.gif greiciausiai buvo pirktas nebe naujas g.gif

ytariu,kad modelis bus Mondial duo combi

user posted image g.gif

mano vezimukai ne tokie ax.gif

va musiskis numyletas crosiukas

user posted image

ir dabartinis nitro rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
http://www.supermama...?...545541&st=0
Šitos nuotraukos iš ebay verysad.gif o aš net nepastebėjau blink.gif ka reiškia patirties neturėt smile.gif Jeigu modeliukas 2006 metų, tai tikrai neverta pirkti už tokius pinigus.
O tavo kokios nuostabios karietaitės wub.gif Kitais metais tuo pačiu laiku, jaučiu bus daugiau kas devėtų parduoda smile.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 02 22, 18:50)
visiem atrodo,kad erikiuxxx zinos biggrin.gif  rolleyes.gif
ojei,tikrai ne 2008metu
man jis toks biski padevetas atrodo,o raso,kad geros bukles
man jo vidus toks pageltes atrodo  unsure.gif
ir siaip  keista,kad zmogus susideda i skelbima foto is ebay,manau turetu savo foto sukelti
ir ydomu,kad net nezino kas per modelis  g.gif greiciausiai buvo pirktas nebe naujas g.gif

ytariu,kad modelis bus Mondial duo combi

Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2010 02 22, 17:35)
Agniulyte, dėkoju už atsakymą 4u.gif Gal yra koks saitas, kur visų metų sudėti modeliai?

Kazkas panasaus yra, parasiau AZ. O tam, kad isitikintumet, jog cia tas pats modelis apie kuri rasiau - ikeliu nuotrauka:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniulyte: 22 vasario 2010 - 19:29
QUOTE(Pūkelis @ 2010 02 22, 18:29)
http://www.supermama...?...545541&st=0
Šitos nuotraukos iš ebay  verysad.gif o aš net nepastebėjau  blink.gif ka reiškia patirties neturėt  smile.gif  Jeigu modeliukas 2006 metų, tai tikrai neverta pirkti už tokius pinigus. 
O tavo kokios nuostabios karietaitės  wub.gif Kitais metais tuo pačiu laiku, jaučiu bus daugiau kas devėtų parduoda  smile.gif

foto tai tikrai is ebay
doh.gif
as tai tokio senumo vezimo tai nepirkciau blush2.gif

QUOTE(Agniulyte @ 2010 02 22, 19:23)
Kazkas panasaus yra, parasiau AZ. O tam, kad isitikintumet, jog cia tas pats modelis apie kuri rasiau - ikeliu nuotrauka:

user posted image

kad ratai tai ne tokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 02 22, 21:47)
kad ratai tai ne tokie  g.gif

Zinau, bet ratus pakeisti labai paprasta - pilnas ebay smile.gif Kai kurie pardavejai jau iskart parduoda su 'dviem porom', t.y. baltais ir juodais.
Atsakyti
NIu, bet cia ne Mondialas g.gif ar as klystu g.gif
Maniskis be snapelio gaubte buvo.

As ir nepirkciau uz tokia suma. Saviski uz tiek pernai pardavem 2008m
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 02 23, 11:17)
NIu, bet cia ne Mondialas g.gif  ar as klystu g.gif 
Maniskis be snapelio gaubte buvo.

As ir nepirkciau uz tokia suma. Saviski uz tiek pernai pardavem 2008m

Man rodos ne Mondialas. Tai va, parduotuvėse ir tai vežimaičius 2008m. jau pigiau parduoda, nebūtinai emmaljungos. Už tokia kaina, tada geriau prisidėti ir nauja pirkti. Nieko padoraus nerandu devėto g.gif
Atsakyti