Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

Reikia paskaityti KET ar tik nebaudziama uz vaziavima su vaiku be auto kedutes g.gif
Reikia buti atsargiems. Atrodo, kad nieko tokio...bet
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 02 10, 07:56)
Reikia paskaityti KET ar tik nebaudziama uz vaziavima su vaiku be auto kedutes g.gif

tikrai baudziama
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 02 10, 07:56)

As kadangi zinau vieno toki atveji, kai vezesi 4 men leliuka ant ranku, o i gala ivaziavo kita masina... Teveliai iki siol gailisi, kad keduteje neveziojo. O tai buvo vienintelis kartas, kai patingejo pasiimti kedute.
Baudos tai baudos... Bet bukit atsargus kas vezioja ne kedutese, ypatingai ziema...
Atsakyti
Laba smile.gif

Mes turime "Edge Duo Combi" su "Sport Chassi" vaziuokle, vezimukas vertas first.gif Sportines dalies dar ne teko pasinauduot, bet jau kita men. reikes issikraustytis i ja. Lopsiukas labai erdvus, sunelis jame jauciasi kaip karalius biggrin.gif Vaziuokle minkstai ir puikiai rieda per smeli, sniega thumbup.gif Permetama rankena kiek kartu gelbejo nuo saules, vejo, taip pat "Thermobase". Vienu zodziu, nenusivyle esam isrinke Emmaljunga thumbup.gif

Tik viena beda turime... Kaip ir sakiau, kita men. reikes kraustytis i sportine dali, bet va lopsiuka neturime kur savo mazam bute pasidet, paslept verysad.gif Sportine dalis pas mus puikiai tilpo po miegamosios lova (pirkome tokia, kad galima butu po ja sudeti kokius nors daiktus, taip sutaupydami vietos kitur). Balkone ar rusi gi nelaikysi keleta metu, gaila kazkaip bus...
Dabar svarsote koki sportinuko modeli geriausiai issrinkti is Emmaljungu, gal mamytes galetu patarti is praktikos 4u.gif Galvojame odinuka "City Cross" ar " Nitro City" g.gif Idomu butu ispradziu isgirst atsiliepimus, pries perkant nes parduotuvej konsultantai is praktikos negali gi patart biggrin.gif Koki rinktumet? ax.gif O idomu ratus taip pat, kaip musu dabartiniam, galima nusiimti isplaut po lauko g.gif O kaip rieda ratai su guoliais per smeli, sniega, asfalta?

Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 14 vasario 2010 - 17:19
QUOTE(aaangelika @ 2010 02 12, 10:34)

Dabar svarsote koki sportinuko modeli geriausiai issrinkti is Emmaljungu, gal mamytes galetu patarti is praktikos  4u.gif  Galvojame odinuka "City Cross" ar " Nitro City"  g.gif  Idomu butu ispradziu isgirst atsiliepimus, pries perkant nes parduotuvej konsultantai is praktikos negali gi patart  biggrin.gif  Koki rinktumet?  ax.gif  O idomu ratus taip pat, kaip musu dabartiniam, galima nusiimti isplaut po lauko  g.gif  O kaip rieda ratai su guoliais per smeli, sniega, asfalta?

Buciau labai dekinga  4u.gif

as taip pat noreciau, kad mamytes pasidalintu patirtimi apie cerox, kazkodel, man jis labai patinka, gal kas turite ir galite kokiu minusu ar pliusu pavardinti ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
http://dino.sklep.pl...googtrans/pl/lt cia kam idomu galit paziureti lenkijoje kainos ax.gif parsiuntimas kaip suprantu 14 euru tik ... kazi ar nelabiau apsimoka g.gif

o sakykit ar ant emmuko klasikinio remo nesitvirtina kitos autokedutes blush2.gif gal kas zinote kiek adapteris kainuoja autokedutei?

as zadu pirkti balta odinuka mondiali... bet vis kaina kazkaip baugina, nu bet taip jo noriu blush2.gif o ir autokedutes reikia, kad ant remo tvirtintusi rolleyes.gif

kaip su tom demem ant odos, jos daznas atvejas? nuo ko jis atsiranda? g.gif

kaip sedintiems sportinuke-ziema nesalta vaikui jame? mums ziema kaip tik ispuls issikraustymas i sportinuka, tai baiminuosi truputi ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 02 13, 09:48-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2010 02 13, 09:48)
l kas zinote kiek adapteris kainuoja autokedutei?

as zadu pirkti balta odinuka mondiali...

Adapteris lyg 120 kainavo.

Pas mane odinis Mondial.Lopsiu lb patenkinta,gilus,erdvus,baisiai tinkantis lietuviskai ziemai.Ya vietos ir kailiui itiest ir kailiniam vokui.Liuks.

Autokedute man biski gremezdiska.Ant vaziuokles patogu su ja,nest sunkoka butu.

Sportinuko dar neisbandem.Ar nesalta,sakai?
nu taigi galima i kailini voka vaika iki puses ikist,siltai aprengt.

nemanau,kad bus salta.
Maniske,kita ziema jau metuku bus,prirengsiu ir sedes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 13 vasario 2010 - 11:55
QUOTE(Blueta @ 2010 02 13, 12:55)
Adapteris lyg 120 kainavo.

Pas mane odinis Mondial.Lopsiu lb patenkinta,gilus,erdvus,baisiai tinkantis lietuviskai ziemai.Ya vietos ir kailiui itiest ir kailiniam vokui.Liuks.

Autokedute man biski gremezdiska.Ant vaziuokles patogu su ja,nest sunkoka butu.

Sportinuko dar neisbandem.Ar nesalta,sakai?
nu taigi galima i kailini voka vaika iki puses ikist,siltai aprengt.

nemanau,kad bus salta.
Maniske,kita ziema jau metuku bus,prirengsiu ir sedes.

aciu uz ats 4u.gif

jooo prisiziurejau erikixxx grozio prifotkinto wub.gif nu pasakiskai atrodo spotinukas ziema, kai ir taip visur balta wub.gif

ir tuos kailius temoje apzvelgiau, kazkaip nepagalvojau apie tokius blush2.gif

ir rankoms "pirstinytes" bigsmile.gif thumbup.gif

o mondial sportinukas tvirtinasi tik i viena puse klasikineje chromuotoje vaziuokleje ar i abi puses blush2.gif

tai reikia moraliskai pasiruosti mondial kad nusipirkti 3in1 apie 3500lt pakloti doh.gif ko tik del svajoniu issipildymo nepadarysi lotuliukas.gif bet gal paskutinis vaikas, tai reikia psidziaugti motinystes malonumais lotuliukas.gif

o gal zinote per kiek laiko atkeliauja uzsakytas vezimelis BBC?

ir kazkaip vis neramina mane tie brokai, demes visokios lendancios... kazkaip daug ju brokuotu -ar man cia taip atrodo g.gif truputi butu nepatogu lakstyti po 300km i viena gala del garantinio doh.gif

ir dar norejau paklausti, maciau, kad kalbejote apie garantini aptarnavima jei pirktas ne LT... kazin kaip suzinoti ar tikrai garantinis galioja ir visur, t.y. LT... as galvoju uzsisakyti is lenkijos... vis pigiau gautusi blush2.gif

ir dar del autokeduciu blush2.gif ar jos tikrai tokios nepraktiskos, na mazos, dideles ir nepatogios? o jei su adapteriu, tai gal kitos firmos kedute tvirtinasi g.gif kazin iki kokios realiai svorio telpa leliukas juose g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte :): 13 vasario 2010 - 12:30
smile.gif+2010 02 13, 12:25-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2010 02 13, 12:25)

1.tai reikia moraliskai pasiruosti mondial kad nusipirkti 3in1 apie 3500lt pakloti 
o gal zinote per kiek laiko atkeliauja uzsakytas vezimelis BBC?

2.ir kazkaip vis neramina mane tie brokai, demes visokios lendancios... kazkaip daug ju brokuotu -ar man cia taip atrodo g.gif  truputi butu nepatogu lakstyti po 300km i viena gala del garantinio  doh.gif

3. kazin kaip suzinoti ar tikrai garantinis galioja ir visur, t.y. LT...  as galvoju uzsisakyti is lenkijos... vis pigiau gautusi  blush2.gif

4. dar del autokeduciu  blush2.gif  ar jos tikrai tokios nepraktiskos, na mazos, dideles ir nepatogios? o jei su adapteriu, tai gal kitos firmos kedute tvirtinasi  g.gif kazin iki kokios realiai svorio telpa leliukas juose  g.gif

1.Siek tiek daugiau,jei perki dar ir pada autokedei i automobili.

2.pas mane buvo viena knopkute islekus,gal antra diena,veziau keist.

3.Reiktu Babycenter paklaust.

4;Nu nera jau taip nepraktiskos.As,turejau ir kitu firmu kedziu kitiems vaikams,tai Emmu kedute man nera pati paciausia.Bet visuma liuks.

Man atrodo su adapteriu tik emmu kedute dedasi.
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2010 02 12, 09:34)
Laba  smile.gif 

Buciau labai dekinga  4u.gif

mes irgi keitem vezima bigsmile.gif
as imciau nitro city,vasara pries nosi, norisi lengvesnio :
per sniega prastokai vaziuoja,per smeli irgi manai ,ciry cross geriau daug vaziuos :
man viskas super,tik nepatinka daiktu krepsys,nieko ideti neimanoma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 14 vasario 2010 - 17:17
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 02 13, 20:41)
mes irgi keitem vezima  bigsmile.gif
as imciau nitro city,vasara pries nosi, norisi lengvesnio :
per sniega prastokai vaziuoja,per smeli irgi manai ,ciry cross geriau daug vaziuos :
man viskas super,tik nepatinka daiktu krepsys,nieko ideti neimanoma  ax.gif

O tai pas Jus koks, kad daiktu krepsys mazas? ax.gif Pas mus sitam dabartiniam, tai didelis ir erdvus rolleyes.gif O kaip ratai rieda, minkstai ar kietai?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

pagaliau ir mes turime savo issvajotaja karieta wub.gif wub.gif wub.gif ir vis del to persigalvojome del mondialio odinuko blush2.gif nu kazkaip visai nepatiko realybeje vaizdas pamatytas ir ta oda tokia nemaloni mums su mb pasirode blush2.gif tai dabar dziaugames Edgie duo combi pro titanik su sportine vaziuokle karieta thumbup.gif jau ant vyresnelio ismeginome thumbup.gif

tik tas svoris tai ohoho, nzn kaip as viena kur issiruosiu su juo lotuliukas.gif ir dar dviem vaikais lotuliukas.gif bet nesvarbu... nusipirkome ir auto kedute su adapteriu... dabar jau svaigstu del aksesuaru prie sio vezimelio... noriu labai rankines, manau vasarai ir sketukas bus reikalingas...

norejau pasidometi kaip jums rankines, tos kurios jau turite, kuri patogiau ax.gif man tai ta ne sportine labai grazi, bet BBC neturejo... tai svarstau ar apsimoka uzsisakyti ...

ir dar norejau pagirti miegmaisiuka, kur atsirtaukia ir nusiima virsus, lieka tik minksta sedyne thumbup.gif pasakiskas reikaliukas ir tooooks siltas thumbup.gif

nu negaliu, kaip sirdis dziaugiasi biggrin.gif eiciau kas diena i lauka su vyresneliu, bet jau sveikatos nebera tiek po sniegynus braidyti verysad.gif tad emmukas laukia siltesniu oru rolleyes.gif
Atsakyti