QUOTE(truputukas @ 2010 03 23, 12:16)
Kas gali konkreciai pasakyti pliusus cerox 360 ar jis labai sunkus ir ar manevringas?Niu man Vaikutis planuoja rugpjucio gale pasibesti, tai ar jis gerai per pusnis vazyneja ir parkais?Pati prie pasaku parko gyvenu, tai daznai ten bunu...
cerox jau nebegamina,jaigu neklystu
QUOTE(BonyEx @ 2010 03 23, 14:09)
na ir pagyvinau tema

nesusireiksminkit taip, cia tik mano nuomone ir nereikia jai nei pritarti, nei bandyti paneigti. o pirkti vezimeli del "grozio" tai man is vis nesuprantamas dalykas

man jau antras vaikiukas ir si karta nebus jokiu "turi buti man patogus", jau pasimokem. turi buti patogus vaikiukui, o kadangi tai bus ziema, tai reikia didelio lopsio ir dideliu ratu. jau geriau prarasiu grozi ir manevringuma del to, bet bus taip
ko norejau paklausti. ar galima pirkti juos tik su vaziuokle ir lopsiu? be sedimos dalies? kedutes kaip supratau jusu lukesciu nepateisino, tai bandyciau ziuretis kitu gamintoju.
Aciu
man kedute labai pasiteisino
QUOTE(Gerina @ 2010 03 23, 19:59)
As matai nezinau LT kainu. Kai skambinom, tai kaina pasake apie 3000Lt uz sportine vaziuokle ir EDC. Plius ieina nuo lietaus, rankine ir kazkoks kelioninis krepsys ar kas ten. Kai nusipriksim tai jau tiksliai zinosiu. Manau, kad panasiai ir Lietuvoj kainuoja.
O Norvegijoje siek tiek brangiau, tai mums susitaupo apie 500Lt +/-.
dabar senokai kainu neziurejau,bet atrodo,kad LT net pygiau siek tiek