Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

na ir pagyvinau tema doh.gif nesusireiksminkit taip, cia tik mano nuomone ir nereikia jai nei pritarti, nei bandyti paneigti. o pirkti vezimeli del "grozio" tai man is vis nesuprantamas dalykas schmoll.gif man jau antras vaikiukas ir si karta nebus jokiu "turi buti man patogus", jau pasimokem. turi buti patogus vaikiukui, o kadangi tai bus ziema, tai reikia didelio lopsio ir dideliu ratu. jau geriau prarasiu grozi ir manevringuma del to, bet bus taip rolleyes.gif

ko norejau paklausti. ar galima pirkti juos tik su vaziuokle ir lopsiu? be sedimos dalies? kedutes kaip supratau jusu lukesciu nepateisino, tai bandyciau ziuretis kitu gamintoju.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Na, buvom siandien apziureti kaip realiai Emukai atrodo. Na, grazus man jie!
Zodziu issirinkom Edge su sportine vaziuokle. Jo, tikrai jubiliejines kolekcijos Edge turi odini varianta, bet MB uzvetavo sviesu, tai pirksim violetini. Man kazko labai violetine spalva patinka biggrin.gif Dar pasiskambinom i Svedija, tai vaziuosim ten pirkti savaitgali, nes siek tiek susitaupo, nei perkant Norv.
Jau laukiu savaitgalio wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2010 03 23, 20:32)
Na, buvom siandien apziureti kaip realiai Emukai atrodo. Na, grazus man jie!
Zodziu issirinkom Edge su sportine vaziuokle. Jo, tikrai jubiliejines kolekcijos Edge turi odini varianta, bet MB uzvetavo sviesu, tai pirksim violetini. Man kazko labai violetine spalva patinka  biggrin.gif Dar pasiskambinom i Svedija, tai vaziuosim ten pirkti savaitgali, nes siek tiek susitaupo, nei perkant Norv.
Jau laukiu savaitgalio  wub.gif  biggrin.gif

o kokios ten kainos?
įtariu pigiau nei LT? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 03 23, 19:49)
o kokios ten kainos?
įtariu pigiau nei LT? ax.gif

As matai nezinau LT kainu. Kai skambinom, tai kaina pasake apie 3000Lt uz sportine vaziuokle ir EDC. Plius ieina nuo lietaus, rankine ir kazkoks kelioninis krepsys ar kas ten. Kai nusipriksim tai jau tiksliai zinosiu. Manau, kad panasiai ir Lietuvoj kainuoja.
O Norvegijoje siek tiek brangiau, tai mums susitaupo apie 500Lt +/-.
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2010 03 23, 12:16)
Kas gali konkreciai pasakyti pliusus cerox 360 ar jis labai sunkus ir ar manevringas?Niu man  Vaikutis planuoja rugpjucio gale pasibesti, tai ar jis gerai per pusnis vazyneja ir parkais?Pati prie pasaku parko gyvenu, tai daznai ten bunu...

cerox jau nebegamina,jaigu neklystu
QUOTE(BonyEx @ 2010 03 23, 14:09)
na ir pagyvinau tema  doh.gif  nesusireiksminkit taip, cia tik mano nuomone ir nereikia jai nei pritarti, nei bandyti paneigti. o pirkti vezimeli del "grozio" tai man is vis nesuprantamas dalykas  schmoll.gif  man jau antras vaikiukas ir si karta nebus jokiu "turi buti man patogus", jau pasimokem. turi buti patogus vaikiukui, o kadangi tai bus ziema, tai reikia didelio lopsio ir dideliu ratu. jau geriau prarasiu grozi ir manevringuma del to, bet bus taip  rolleyes.gif

ko norejau paklausti. ar galima pirkti juos tik su vaziuokle ir lopsiu? be sedimos dalies? kedutes kaip supratau jusu lukesciu nepateisino, tai bandyciau ziuretis kitu gamintoju.

Aciu  4u.gif

man kedute labai pasiteisino
QUOTE(Gerina @ 2010 03 23, 19:59)
As matai nezinau LT kainu. Kai skambinom, tai kaina pasake apie 3000Lt uz sportine vaziuokle ir EDC. Plius ieina nuo lietaus, rankine ir kazkoks kelioninis krepsys ar kas ten. Kai nusipriksim tai jau tiksliai zinosiu. Manau, kad panasiai ir Lietuvoj kainuoja.
O Norvegijoje siek tiek brangiau, tai mums susitaupo apie 500Lt +/-.

dabar senokai kainu neziurejau,bet atrodo,kad LT net pygiau siek tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 22, 23:04)
o naujas bus toks,man jus nerealus  wub.gif

user posted image

Cerox 360 važiuoklė + City Jet sėdima dalis ir vualia naujas modelis g.gif

Man, mūsų turėtas, City Jet mielesnis ax.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciuple: 23 kovo 2010 - 21:51
QUOTE(Ciuple @ 2010 03 23, 21:42)
Cerox 360 važiuoklė + City Jet sėdima dalis ir vualia naujas modelis g.gif

Man, mūsų turėtas, City Jet mielesnis ax.gif user posted image

gal ir mielesnis

bet is vaizdo,tai city jet masivesnis, tie dvigubi ratai,nuo taribiniu laiku like,
o su viengubais,vaziavimas kurkas konfortiskesnis wink.gif na ir bendras vaizdas naujo modelio,man tikrai dailesnis, wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 23 kovo 2010 - 23:03
autokedute turejom ir su pirmu mes , ant remo tvirtinama iki 13 kg, tai ziema sunelis kai svere apie 8 kg jau i ja nebetilpo, tikiu cia irgi taip bus drinks_cheers.gif bet mums buvo privalumas, kad ant remo tvirtiasi ir naudojom pagal paskirti smile.gif bet jei sios f-jos nereikia tai zinoma galima rinktis ir kitoki varianta, kad ir nu 0-18kg ten tikrai vietos daugiau ir patogiau, mes iki siol ja naudojames thumbup.gif tik ne is emmuku ax.gif nors kazin ar jie is vis turi tokiu g.gif

naujas modeliukas man fainesnis nei City Jet blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, norim ir mes Emmuka pirkti, laukiam vaikeli liepos pradzioje ax.gif
issirinkom Edge su klasikine vaziuokle, tik va dabar laukiam kokiu nors nuolaidu, gal velykiniu, gal birzelio 1 blush2.gif gal kas nors zinot, ar planuojamos kokios nors nuolaidos ir kada ax.gif maciau kad pernai pirko cia mamytes su 19% nuolaida, tik nesupratau kaip gavo g.gif del to kad jungesi keleta mamyciu g.gif
gal ir dabar galima taip daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 23, 21:35)
cerox jau nebegamina,jaigu neklystu
man kedute labai pasiteisino

http://www.supermama...?...=564569&st=
vat koki skelbimuka radau - siaip noriu pasiteirauti kaip ju vaziuokle ir pravazumas ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniveledi @ 2010 03 24, 09:34)
Labas rytas, norim ir mes Emmuka pirkti, laukiam vaikeli liepos pradzioje ax.gif
issirinkom Edge su klasikine vaziuokle, tik va dabar laukiam kokiu nors nuolaidu, gal velykiniu, gal birzelio 1 blush2.gif  gal kas nors zinot, ar planuojamos kokios nors nuolaidos ir kada ax.gif  maciau kad pernai pirko cia mamytes su 19% nuolaida, tik nesupratau kaip gavo g.gif  del to kad jungesi keleta mamyciu g.gif
gal ir dabar galima taip daryti  ax.gif

dabar emmuku kaina savaime gerokai sumazejusi ,tai ,kad taikys daugiau nei 5% nuoalidos,labai abejoju 4u.gif
nes berodz jau veliau norinciom,netaike
Papildyta:
QUOTE(truputukas @ 2010 03 24, 09:42)
http://www.supermama...?...=564569&st=
vat koki skelbimuka radau - siaip noriu pasiteirauti kaip ju vaziuokle ir pravazumas ax.gif  blush2.gif

na,labai individualu,naujagimiui labiau tinkamas kita smodelis, ne toks kietas
bet va dabar ,kai mes jau ugtelejom,man sitas modelis super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 24 kovo 2010 - 10:03
Sakot sumaziejo kaina g.gif tai kokia gi ji anksciau buvo? blink.gif as dabar paskaiciavau kad Edge su klasikine vaziuokle ir kedute su adapteriu mums apie 3200-3300lt kainotu doh.gif idomiai kiek Svedijoje tas pats variantas kainuotu g.gif
Atsakyti