Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

QUOTE(Aniveledi @ 2010 03 24, 10:39)
Sakot sumaziejo kaina g.gif  tai kokia gi ji anksciau buvo? blink.gif  as dabar paskaiciavau kad Edge su klasikine vaziuokle ir kedute su adapteriu mums apie 3200-3300lt kainotu  doh.gif  idomiai kiek Svedijoje tas pats variantas kainuotu g.gif

Taigi rasiau 1 psl anksciau. Dziaugiuosi, kad LT kaina nera uzkelta iki lubu ir kaip ir turetu buti gana panasi tiek LT, tiek Svedijoje. Esme, manau, algu skirtumas, tad 3000Lt dirbanciam LT ir kur nors Europoje sudaro skirtinga % nuo menesinio atlyginimo...
Atsakyti
QUOTE(Aniveledi @ 2010 03 24, 10:39)
Sakot sumaziejo kaina g.gif  tai kokia gi ji anksciau buvo? blink.gif  as dabar paskaiciavau kad Edge su klasikine vaziuokle ir kedute su adapteriu mums apie 3200-3300lt kainotu  doh.gif  idomiai kiek Svedijoje tas pats variantas kainuotu g.gif

anksciau tikrai dydesne buvo kaina
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 24, 00:02)
gal ir mielesnis

bet is vaizdo,tai city jet masivesnis, tie dvigubi ratai,nuo taribiniu laiku like,
o su viengubais,vaziavimas kurkas konfortiskesnis wink.gif na ir bendras vaizdas naujo modelio,man tikrai dailesnis, wub.gif

sovietiniais laikais keturi stacionarus ratai buvo wink.gif
man priimtinesnis butu senasis.. ant jo irgi lopsys tvirtinasi? naujas nieko, bet man si karta netinka tie ratukai priekiniai.
Atsakyti
QUOTE(BonyEx @ 2010 03 24, 19:43)
sovietiniais laikais keturi stacionarus ratai buvo wink.gif
man priimtinesnis butu senasis.. ant jo irgi lopsys tvirtinasi? naujas nieko, bet man si karta netinka tie ratukai priekiniai.

bet patys pirmieji atsirade mazais ratais,tai buvo dvigubi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BonyEx @ 2010 03 24, 20:43)

Taip, tvirtinasi. Turėjome lopšiuką City Korg wub.gif
user posted image

Tik nežinau, ar dabar įmanoma nusipirkti tokį vežimuką naują, nes šiuo metu kaip ir negaminamas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciuple: 25 kovo 2010 - 10:18
4u.gif Mielosios, emm turetojos.

Iskilo man tokia dilema. Vyrukui jau rugpjutyj du metukai. Jau nutirpo sniegas, tai susuko mintis ka cia dabar man daryti.
Norisi jau sketinuko, bet gaila ir emmuko. Musiskis Nitro. Ar yra bendraamziu? Ka jus darot, darysit? Ar pasilikt ir nusipirk koki sketuka pigu, ar parduot ir pirkt rimta sketuka, pvz. maclaren uz tuos pacius pinigus???

Kiek pastebejau, tai erikiukxx man gal ka patars??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2010 03 23, 19:59)
As matai nezinau LT kainu. Kai skambinom, tai kaina pasake apie 3000Lt uz sportine vaziuokle ir EDC. Plius ieina nuo lietaus, rankine ir kazkoks kelioninis krepsys ar kas ten. Kai nusipriksim tai jau tiksliai zinosiu. Manau, kad panasiai ir Lietuvoj kainuoja.
O Norvegijoje siek tiek brangiau, tai mums susitaupo apie 500Lt +/-.

Lyginant Svedija ir Lietuva - tai Svedijoje apie 200 Lt brangiau (mes pirkom Svedijoje Nitro + lopsys + kedute + krepsys + uzdangalas sportinukui).
O kur Svedijoje pirksit? As irgi gyvenau Norgeje ir vaziavom i Svedija pirkti, galiu parekomenduoti parduotuve. Mes dar siek tiek ten pasiderejom, tai pridejo dovanu.
Atsakyti
QUOTE(Nattele @ 2010 03 25, 17:04)
Lyginant Svedija ir Lietuva - tai Svedijoje apie 200 Lt brangiau (mes pirkom Svedijoje Nitro + lopsys + kedute + krepsys + uzdangalas sportinukui).
O kur Svedijoje pirksit? As irgi gyvenau Norgeje ir vaziavom i Svedija pirkti, galiu parekomenduoti parduotuve. Mes dar siek tiek ten pasiderejom, tai pridejo dovanu.

Na, butu idomu Tavo rekomenduota parduotuve. Taciau mes vaziuosim kur mums kaip ir arciausiai. Mano radimu, mums artimiausia parduotuve yra Arvika miestelyje. Ten ir domejomes. O kur Jus pirkote?

O del kainu LT ir SE, tai as del saves ir nelyginu, nes is LT vezimo cia nesitemsiu biggrin.gif Tiesiog +/- isverciau kaina i litus, nes daug kam LT brangu atrodo. Bet tai ir yra viena brangesniu vezimu ax.gif Man buvo svarbiau, kad butu pigiau nei NO. Na, ne kazkiek cia labai pigiau, bet MB jau senai zadejo vaikui daiktus pirkti SE, tai ok, vaziuojam ten smile.gif
P. S. o kur NO Jus gyvenate?
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2010 03 25, 11:17)
Tik nežinau, ar dabar įmanoma nusipirkti tokį vežimuką naują, nes šiuo metu kaip ir negaminamas...

kazi gal kas savo jau pardavines wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2010 03 25, 17:30)
Na, butu idomu Tavo rekomenduota parduotuve. Taciau mes vaziuosim kur mums kaip ir arciausiai. Mano radimu, mums artimiausia parduotuve yra Arvika miestelyje. Ten ir domejomes. O kur Jus pirkote?

O del kainu LT ir SE, tai as del saves ir nelyginu, nes is LT vezimo cia nesitemsiu  biggrin.gif Tiesiog +/- isverciau kaina i litus, nes daug kam LT brangu atrodo. Bet tai ir yra viena brangesniu vezimu  ax.gif Man buvo svarbiau, kad butu pigiau nei NO. Na, ne kazkiek cia labai pigiau, bet MB jau senai zadejo vaikui daiktus pirkti SE, tai ok, vaziuojam ten  smile.gif
P. S. o kur NO Jus gyvenate?

drinks_cheers.gif Mes irgi nesitempeme is Lietuvos, bet paskui teko parsitempti Lietuva smile.gif
Beje, labai geras daiktas - nusipirkom ant vezimo rankenos kailiuka. Jei vezima stumdysit rudeniop, ziema, tai ypatingai praktiskas daiktas.

Mes pirkom Stromstad'e. Ten buvo kaina siek tiek geresne, bei mums arciau.
O mes gyvenOm Osle, dabar kuriam laikui grizom i LT.
Atsakyti
QUOTE(Nattele @ 2010 03 25, 22:05)
drinks_cheers.gif Mes irgi nesitempeme is Lietuvos, bet paskui teko parsitempti Lietuva smile.gif
Beje, labai geras daiktas - nusipirkom ant vezimo rankenos kailiuka. Jei vezima stumdysit rudeniop, ziema, tai ypatingai praktiskas daiktas.

Mes pirkom Stromstad'e. Ten buvo kaina siek tiek geresne, bei mums arciau.
O mes gyvenOm Osle, dabar kuriam laikui grizom i LT.

Matai, MB norvegas. Tai man parsitempimas i LT kaip ir negresia biggrin.gif Cia, sake, net i kita komuna negali persikraustyti be II puses sutikimo (kai jau yra vaiku, taciau nebera noro kartu gyventi)...
Jo, kailiuka maciau - labai juokingas. Bet turetu buti praktiskas!!

Na, o mes gyvename ne taip toli Oslo. Gaila, kad grizot i LT, gal butume kada susitike Emuku pastumdyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvutė @ 2010 03 25, 15:46)
4u.gif Mielosios, emm turetojos.

Iskilo man tokia dilema. Vyrukui jau rugpjutyj du metukai. Jau nutirpo sniegas, tai susuko mintis ka cia dabar man daryti.
Norisi jau sketinuko, bet gaila ir emmuko. Musiskis Nitro. Ar yra bendraamziu? Ka jus darot, darysit? Ar pasilikt ir nusipirk koki sketuka pigu, ar parduot ir pirkt rimta sketuka, pvz. maclaren uz tuos pacius pinigus???
Kiek pastebejau, tai erikiukxx man gal ka patars??? ax.gif

na jaigu vyrukui jau dvieji,tai as gal ir keisciau vezimuka g.gif labai jau nuo vaiko priklauso,ar megsta miegoti? ar gerai telpa?
jaigu laukan einat neilgam,ir jaigu vezimu naudojates jau mazai,as imciau mazesni
maclarenas geras vezimas smile.gif as siuo metu ziurejau i ppg SI, Stokke arba Bugaboo
bet tuo paciu ir gaila labai skirtis su savo nitro wub.gif mano vaikui 1m, tai jauciu,kad mum dar ateinancia ziema vezimo prireiks g.gif

QUOTE(BonyEx @ 2010 03 25, 21:11)
kazi gal kas savo jau pardavines wink.gif

na jie gan senokai jau issimti is prekybos,ir jai rasi deveta,tai bus jau senas,nemanau ,kad noresite pirkti 4metu senumo vezimo g.gif
Atsakyti