Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

Merginos, susimasciau ties tokiu klausimu - ar reikalinga pirkti apsauga nuo lietaus? ar bbc prekiauja emmos firminem apsaugom? O gal lopsiuko medziaga pakankamai impregnuota ir jokios papildomos apsaugos nereikia, juk nevaiksciosi per liuti g.gif Pasidalinkite patirtimi, prasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2009 12 12, 15:07)
Merginos, susimasciau ties tokiu klausimu - ar reikalinga pirkti apsauga nuo lietaus? ar bbc prekiauja emmos firminem apsaugom? O gal lopsiuko medziaga pakankamai impregnuota ir jokios papildomos apsaugos nereikia, juk nevaiksciosi per liuti  g.gif  Pasidalinkite patirtimi, prasau  smile.gif

oi sunku patarti labai ax.gif
man lietaus apsauga super tarnauja ir labai reiklinga
tik ne pagal paskirty blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 12, 16:51)
oi sunku patarti labai ax.gif
man lietaus apsauga super tarnauja ir labai reiklinga
tik ne pagal paskirty blush2.gif

O jei ne paslaptis, kokiai paskirciai ??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 12, 03:12)
man tai sitas modelis nerealussss wub.gif  wub.gif  wub.gif
tik pas mus man atrodo pasirodys pavasary...

kaip noretusi isbandyti rolleyes.gif

user posted image

O cia ar ne Nitro City?
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2009 12 12, 15:07)
Merginos, susimasciau ties tokiu klausimu - ar reikalinga pirkti apsauga nuo lietaus? ar bbc prekiauja emmos firminem apsaugom? O gal lopsiuko medziaga pakankamai impregnuota ir jokios papildomos apsaugos nereikia, juk nevaiksciosi per liuti  g.gif  Pasidalinkite patirtimi, prasau  smile.gif

Mano nuomone,sitoj lietingoj LT tai nepamainomas dalykas.
Taigi ir netiketai lietui uzklupus lb pravers ir siaip lb reikalinga,nuo sniego pvz.
Pas mus tai i komplektacija iejo.Bet buciau butinai pirkus.
Atsakyti
Mums Lietuvoje ta apsauga nuo lietaus pavoge blink.gif blink.gif nukabino, kai buvome Akropolyje blink.gif pirkome nauja, nors musu audiniai impregnuoti "Como pink".
Papildyta:
QUOTE(dalajax @ 2009 12 11, 17:43)
Merginos, gal kuri turite tokį modelį arba teko matyti tokį gyvai?  ir galite pasidalinti įspūdžiais-patirtimi  mirksiukas.gif
Labai jau man jis į akį krito-pavasariui-vasarai toks sportinukas  labai gerai būtų  doh.gif  doh.gif

user posted image

Uzsienyje labai populiarus thumbup.gif jie tikrai neisimti is prekybos-yra nauja kolekcija.
Grazus vezimukas, bet stumdyti neteko.
Atsakyti

Tai tikrai Nitro City smile.gif mes ka tik rinkomes tarp sio ir senojo Cerox 360...
Ir sios spalvos, berods, jau yra prekyboje...

QUOTE(Nattele @ 2009 12 12, 20:27)
O cia ar ne Nitro City?

Atsakyti
QUOTE(NataT @ 2009 12 14, 11:22)
Tai tikrai Nitro City  smile.gif  mes ka tik rinkomes tarp sio ir senojo Cerox 360...
Ir sios spalvos, berods, jau yra prekyboje...

Ne, cia tikrai ne nitro. Cia ozone city http://www.emmaljung...g=LT&country=UK ir bbc jo dar nera ar bent nebuvo, kai mes pries menesi pirkome savo nitro. Nitro sportine dalis visiskai kitokia.
Atsakyti
Sveikos, kalbėjau vakar su bbc, tai ozone planuoja turėt po naujų metų mirksiukas.gif bet šiame vežimėlyje, sportinėje dalyje, nėra visiškai gulimos padėties unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2009 12 14, 12:03)
Ne, cia tikrai ne nitro. Cia ozone city http://www.emmaljung...g=LT&country=UK ir bbc jo dar nera ar bent nebuvo, kai mes pries menesi pirkome savo nitro. Nitro sportine dalis visiskai kitokia.

Teisingai, cia Ozone. Bet vaziuokle ju ta pati kaip ir Nitro, tik sedimoji dalis skiriasi smile.gif
Atsakyti
Norėčiua paklausti vieno dalyko - perskaičiau ir šią ir preitą temą tik niekaip negaliu suprasti veno dalyko Mondial lopšys parsiduoda sukomplektuotas tik su sportinuku ir kėdute ar ir atskirai jį galima įsigyti? Pati esu iš Kauno nėštumas prikaustė prie lovos tad vargiai ar galėsiu nuvykti iki Vilniaus pažiurėti gyvai teks patiketi vyrui, bet kyla daug neaiškumų dėl pasirinkimo. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Irisiukas @ 2009 12 22, 16:11)
Norėčiua paklausti vieno dalyko - perskaičiau ir šią ir preitą temą tik niekaip negaliu suprasti veno dalyko Mondial lopšys parsiduoda sukomplektuotas tik su sportinuku ir kėdute ar ir atskirai jį galima įsigyti? Pati esu iš Kauno  nėštumas prikaustė prie lovos tad vargiai ar galėsiu nuvykti iki Vilniaus pažiurėti gyvai teks patiketi vyrui, bet kyla daug neaiškumų dėl pasirinkimo.  4u.gif

Taip,tik su sportiniu. Autokedutes gali nepirkt,ji "neprirista" prie komplektacijos 4u.gif
Atsakyti