Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

Jus odas valykit su pampersinem servetelem - as odine sofkute valau, visos demes issivalo thumbup.gif
Atsakyti
norejau mamytes paklausti o koks sito vezimukos svoris?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 01 04, 20:10)
norejau mamytes paklausti o koks sito vezimukos svoris?

Patikslinkite apie kurį modeliuką kalbate, nes jų daug ir įvairių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 01 04, 15:14)
Kadangi mes gyvename nuosavam name, tai daznai lauke miegodavo mazasis. Ziema as vezimelio "neprausiau" nereikejo. Vasara daugiau tepesi. Puikiai isisvalydavo. Pasiruosdavau toki dubeneli su vandeniu ir Loc ar muilu (tulzies), istrindavau visa, palikdavau dziut. Kaip naujas budavo thumbup.gif

dekui zinosime bigsmile.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 01 04, 18:38)
Jus odas valykit su pampersinem servetelem - as odine sofkute valau, visos demes issivalo  thumbup.gif

oda tai gerai valosi su pampers ,bet tie krastai tai ne ax.gif

as tai nusipirkau kaili i vezima toki balta, nu karasliskai atrodo su juo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif Skaiciau skaiciau ir niekur neradau - sakykite, ar siu vezimu lopsiai tvirtinasi autumobiliuose ar ne?
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2010 01 06, 09:18)
Sveikutes.  4u.gif Skaiciau skaiciau ir niekur neradau - sakykite, ar siu vezimu lopsiai tvirtinasi autumobiliuose ar ne?

Ne, nesitvirtina.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 06, 00:02)
as tai nusipirkau kaili i vezima toki balta, nu karasliskai atrodo su juo  bigsmile.gif

As irgi kaili turiu - tikrai thumbup.gif Ir grazu, ir maziukui silta, minksta ir patogu smile.gif
Atsakyti
O kuri nors bande vesti masinoje lopsi? Ar tik dedavote i auto kedutes maziukus.? Niu man taip patinka Emmos city crosas wub.gif siaip kiek ziurejau jis nera toks jau labai sunkus. Mes gyvenam 4 aukste be lifto. Manau, kad be problemu uzsinesciau ispradziu lopsi, o paskiau vaziuopkle...Man ju vaziuokles patinka, kadangi gyvenam prie pat pasaku parko, tai norsi, kad ir vezimelis butu visokiausias keliais pravaziuojantis. O dar ir sportine ju dalis yra labai didele...Gal kas nors dar gali apie sita transporta ka nors gero, arba blogo parasyti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2010 01 10, 12:31)
O kuri nors bande vesti masinoje lopsi? Ar tik dedavote i auto kedutes maziukus.? Niu man taip patinka Emmos city crosas wub.gif siaip kiek ziurejau jis nera toks jau labai sunkus. Mes gyvenam 4 aukste be lifto. Manau, kad be problemu uzsinesciau ispradziu lopsi, o paskiau vaziuopkle...Man ju vaziuokles patinka, kadangi gyvenam prie pat pasaku parko, tai norsi, kad ir vezimelis butu visokiausias keliais pravaziuojantis. O dar ir sportine ju dalis yra labai didele...Gal kas nors dar gali apie sita transporta ka nors gero, arba blogo parasyti.. smile.gif

Taigi ir aš turiu šį modeliuką. Ir tikrai svaigstu nuo jo. Labai esu patenkinta,jau per sniegus kaip varom tai patikėk .mano MB specialiai varo ne takeliais, o per sniega ir svaigsta kaip mazvaikis - sako, cia juk crosas;).Labai smagiai važiuoja ir apie kratymą tai pamiršk, manau ,kad ir vasara per smėlį lėksim.Gyvenam irgi 4 aukšte( kol kas )kur nėra lifto, tai su užsinešimu kiek sunkiau.viena nenešu ir neneščiau nei jokio kito modelio ,nes tikrai su lelium bet kuris modelis ne maziau 13 kg žiemą sveria.kartais as nešu tik ratus sulankstytus, o vyras lopšį arba visą kompletą nešam abu.manau kad su nitro lengviau tikrai nebūtų( nebent būtų liftas),o važiuoti per sniegą taip tikrai neišeitų.
beje,mes irgi prie parko gyvenam, kur takeliai dar tarybiniais laikais išasfaltuoti- tai tokie gruobėti biski,ir labai puikiai be kratuko važinėjamės.
sėkmės išsirinkti tau geriausią modeliuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heracija: 10 sausio 2010 - 11:58
O crossas ar kompaktiskai susilanksto? Gal kuri turi sulankstyto remo foto?Na pasimeciau - renkuosi tarp BBC ir Emmos. Emm patinka uz savo pravaziavimo galimybes, bet svoris jos biskuti ir kaina didoka, bet jei perki ir sportine ir lopsi - tai manau - ikandama. Leliukas planuoja atkeliauti rugpjucio gele - tai lopsios gal iki ziemos galo pakaks? Sakykite, o lopsi kiek pamenu lyg yra tokia funksija kad pasikelia ale pagalvyte?
O gal kuri bande emmas is kur nors siustis?
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2010 01 10, 21:56)
O crossas ar kompaktiskai susilanksto? Gal kuri turi sulankstyto remo foto?Na pasimeciau - renkuosi tarp BBC ir Emmos. Emm patinka uz savo pravaziavimo galimybes, bet svoris jos biskuti ir kaina didoka, bet jei perki ir sportine ir lopsi - tai manau - ikandama. Leliukas planuoja atkeliauti rugpjucio gele - tai lopsios gal iki ziemos galo pakaks? Sakykite, o lopsi kiek pamenu lyg yra tokia funksija kad pasikelia ale pagalvyte?
O gal kuri bande emmas is kur nors siustis?

Lopšį nera tokios funkcijos ,bent jau CITY Corgo, kuris eina prie sio modeliuko.O lopsio tai manau aisku,kad reikes,nes leliui ten tikrai geriau nei tik sportineje.as kartais ir nakti ten dar pamigdau arba diena namuose.nes mes MAZIUKAI ir dar nei 2 mėn neturim.tai lovele mums MILZINE tokia. Gal gerai butų ta funkcija bet ar tikrai reikalinga.?juk sportinė bus tokia. dar labai liuksiski stabdziai siame modely thumbup.gif
del siuntimosi: kiek anksciau cia buvo rasyta tai nieko pigiau bneisena ir su garantija neaisku,o cia viskas vietoj ir pakeicia jei ka
del sulankstymo: susilanksto paprastai ir lengvai,o kad labai sunki ar lengva tai reikia pakilnoti yra kompaktiskensiu aisku nes cia dideli ratai.bet labai lengvai ratai nusiima ir uzsideda man didysis vis nuplauna kai griztam is lauko
tad rinkis ir klausk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heracija: 11 sausio 2010 - 10:55
QUOTE(truputukas @ 2010 01 10, 19:56)
? Sakykite, o lopsi kiek pamenu lyg yra tokia funksija kad pasikelia ale pagalvyte?

Maniskio modelyje yra,Mondial'e. Pakolkas neaktualu,bet paaugus vaikiukui,kai nores pasidairinet,o sedet dar bus per mazas,manau pravers ta funkcija.

Siustis blogai del to,kad garantiju nebus.Jeigu nebus g.gif
Nzn kokios ten siuntimosi salygos.
Bet pvz. mums gal antra diena isstruko ka knopkute uzsegimo is lopsio stogo,tai nuveziau i BC ir pakeite.O jei ne pas juos pirkta butu,nzn kaip ten butu su garantijom:hm
Atsakyti