Dovanų čekis tikrai neblogas variantas, tik pas mus iš karto matosi suma, o užsienyje daro taip, kad ant pačo dovanų čekio sumos nesimato, tik jau nuvykus į parduotuvę galima sužinoti sumą, kažkaip taip man būtų maloniau, nes teikdamas čekį jautiesi tarsi teiktum pinigus

Labiausiai mėgstu gauti knygas, papuošalus, kosmetiką, kokius nors aksesuarus, skanėstus
Dar patinka staigmenos - bilietai į teatrą ir pan. Statulėlės, vazelės,visokie niekučiai, taip pat gėlės nėra mano mėgiamiausios dovanos, bet jei matau, kad žmogus kažką dovanoja nuoširdžiai, tinka praktiškai viskas
Lengva man dovaną išrinkti, kai pagalvojau

asmeninės ir tiktai. o labiausiai nusimenu ''suvenyrais'', kurių. kaip kažkas sakė, nėra, kur dėt, o ir išmest sąžinė neleidžia.. (nors yra buvę...) labiausiai patinka sunaudojamos - kvepalai, aliejai, vonios reikmenys, visada apsidžiaugiu papuošalais, nors ir pati kuriu:) o ir drabužiukų, kaip ir kiekvienAI niekada ne per daug.
Papildyta:
kažkaip pamiršau knygas ir muuuuuuuuuuuziką..
smagu buvo žurnalo prenumerata, kelionė - ooooooo!!!!!
Papildyta:
kažkaip pamiršau knygas ir muuuuuuuuuuuziką..
smagu buvo žurnalo prenumerata, kelionė - ooooooo!!!!!
nu keista man temos autore....virtuvinio kombaino!!!
o juo ruosi skanu maista savo vyrui??? tai va tokia dovana jis turi pirkti SAVO gimtadienio proga.... jei nenori kvepalu- prasyk masinos, draudimo, kursu kokiu nors, keliones......... juk tai TAVO gimtadienis!!!!! kas myles tave jei ne tu pati?

Namams tai dar namams.. Ir sau tuo pačiu panaudosi, ir kiti pasinaudos - visi laimingi, patenkinti
Bet būna gi ir blogiau! Kai, pavyzdžiui, dovanotojas padovanoja dovaną.. sau
Pavyzdžiui, padovanoja brolis sesei gimtadienio proga savo mėgstamiausios grupės CD (žinoma, jis puikiai žino, kad sesutė tos grupės tiesiog klausyt negali
)..
O man tai smagiausia gauti dovaną - staigmeną
Nu negaliu pakęst, kai jau prieš mėnesį kamantinėt pradeda, ko gi aš noriu dovanų, tada jau jokių norų akimirksniu nelieka
Jei jau tikrai nežinai, ką dovanot, tai neįkyrėk, o, pavyzdžiui, pinigus dovanok, vokelį mielai priimčiau

O man tai smagiausia gauti dovaną - staigmeną

Man tai visokios dovanos patinka
Bet labiau gal naudingos ir praktiskos. Tevai kitokiu, nei praktisku, net nedovanoja. Labai gera dovana buvo lygintuvas, kepimo formos, pagalve ir pan. O antra puse ivairiai sugalvoja.
Cekiu i parduotuve niekad nesu gavusi.
Papuosalu nenoriu, nes ir taip turiu. Be to, nesiskiriu su savo mylimiausiu kasdieniniu pakabuku, tai nesikabinsiu ko papildomai.
Patinka, kai gaunu buteli kokio vyno ar kt.
Minkstu zaislu ir visokiu pastatomu pupsiku nelaukiu visiskai
Taigi, as uz praktiskas dovanas.

Cekiu i parduotuve niekad nesu gavusi.
Papuosalu nenoriu, nes ir taip turiu. Be to, nesiskiriu su savo mylimiausiu kasdieniniu pakabuku, tai nesikabinsiu ko papildomai.
Patinka, kai gaunu buteli kokio vyno ar kt.
Minkstu zaislu ir visokiu pastatomu pupsiku nelaukiu visiskai

Taigi, as uz praktiskas dovanas.
AS irgi esu uz praktiskas dovanas... o tokiu niekuciu kaip zvakes, puodeliai, blizguciai ir kt niekuciai nepatinka. Todel dazniausiai pasakau ko noreciau dovanu. Bet yra keletas geru draugu,kurie renka informacija visus metus apie mano svajojamus daiktus, pasizymi kad nepamirstu ir kai jau ateina gimtadienis gauni dovana staigmena ( nes apie ta dovana jau buni primirsusi) ir labai dziaugiesi
Aisku visada super buna,jei draugai suorganizuoja gimtadieni.
Siam gimtadieniui tai neisivaizduoju ko noreciau...
Gal kokiu sampanui tauriu prabangesniu... Arba kad nuveztu mane prie juros per gimtadieni!!! BUTU SUPER!!!

Aisku visada super buna,jei draugai suorganizuoja gimtadieni.
Siam gimtadieniui tai neisivaizduoju ko noreciau...

o as pritariu nuomonei, kad dovanos turi buti asmenines ir skirtos paciam zmogui, o ne seimai ar ukiui. juk dovana tai meiles israiska -meiles zmogui ar su. todel kepalai, knygos ir visa kita ka jis megsta. jei jos dar praktiskos tai tiesiog
.
na o visokie lygintuvai - anokia cia dovana mano galva. tai buities reikmuo, kuriuo visi naudojasi.
na nebent stambesni - saldytuvas, muzikos grotuvas, kompas - tai jau susitarimo reikalas.

na o visokie lygintuvai - anokia cia dovana mano galva. tai buities reikmuo, kuriuo visi naudojasi.
na nebent stambesni - saldytuvas, muzikos grotuvas, kompas - tai jau susitarimo reikalas.
Oman nesvarbu ka dovanoja svarbu kad tai darytu is visos sirdies