Įkraunama...
Įkraunama...

O ko pačios norėtumėte gimtadienio proga?

mano pacios jubiliejus ne uz kalnu,noriu suolio su parasiutu...va tongue.gif
Atsakyti
Man patinka dovanos kurios skirtos tik man smile.gif man svarbiausia kad matytusi, jog zmogus nuosirdziai ta dovana dovanoja, nes labai jauciasi kai dovana atmestimai nupirkta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 06 09, 14:54)
ir aš paprastai noriu dovanos namams. Jau nuo žiemos esu užsiprašius fondiu  ax.gif

fondiu ir as noreciau, taciau vyras atsisake pirkti man gimtadienio proga bendro naudojimo daiktu biggrin.gif o kai dovanos buna asmeniskai man, - koks brangesnis papuosalas ar rankine, tai noretusi, kad vyras pasitartu, nes nevisada skoniai sutampa, tad mielai noreciau pati issirinkti, bent jau retsykiais smile.gif
Atsakyti
Mano gimtadienis uz poros savaiciu. Labai megstu siurprizus ax.gif Kai klausia ko noriu niekada nesakau. Bet patiktu pakvietimas i grozio salona, kelione (nors ir netolima,tik kad nevienai vaziuot), grazus apatiniai, ka nors is 'Body shop' parduotuves.
O siemet noreciau zuvyte akvariume gaut bigsmile.gif Pries pora menesiu sakiau 'vyrui' tai. Bet jau nesikartosiu. Jeigu padavonos tai bus vis tiek staigmena, jei ne tai ne... Gausiu kita dovana wub.gif
Atsakyti
Tai va, toks labai paprastas klausimas, kuriuo galime padiskutuoti smile.gif

Ko gi noretumete gimtadieniui dovanu smile.gif 4u.gif Na aisku bukime realistais ir tarkim kad biudzetas 75 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NoSmoking @ 2009 11 26, 19:52)
Tai va, toks labai paprastas klausimas, kuriuo galime padiskutuoti smile.gif

Ko gi noretumete gimtadieniui dovanu smile.gif  4u.gif Na aisku bukime realistais ir tarkim kad biudzetas 75 lt smile.gif

nu jei uz tiek,tada tuos 75 ir noreciau grynais,prisideciau dar tiek pat ir kokia suknele papirkciau biggrin.gif
o siaip noreciau keliones rolleyes.gif tolimos ir ilgos ax.gif
Atsakyti
pries metus susirasiau noru sarasa kaledoms..gavau pora daiktu, tai dar liko daug biggrin.gif vieni is ju..dekupazo kursai, deko zurnalo prenumerata, sulciaspaude, fotosesijai pinigai, lovatiese ir t.t.
siais metais noriu vilnoniu kojiniu, nes mano suplyso biggrin.gif kremu, priemoniu plaukams, nes slenka nepagal metus biggrin.gif ir cekiu drabuziams smile.gif
nors greiciausiai artejant sventem visgi prasysiu visu pinigu ir uz juos pirksiu maista pragyvenimui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justic: 26 lapkričio 2009 - 22:37
Knygu uz visus,arba kokia nors kosmetikos priemone biggrin.gif
Atsakyti
Na pinigai gerai, bet cia dovana 50 m proga, jubiliejus.. Kazkaip noretusi kazka padovanoti.
Atsakyti
Man labiausiai patiktų dovanų kuponas-su juo niekada neprašaus pro šalį smile.gif
Atsakyti
noreciau, kad man sukurtu eilerasti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidagan: 27 lapkričio 2009 - 10:48
Mano tai vakar buvo gimce,drauge padovanojo sviestuva{kambari darom remonta,tai kaip tik].O siaip noreciau grinais,dasideciau ir nusipirkciau megztini. ax.gif
Atsakyti