Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Viskas apie tai

QUOTE(Boruzele*** @ 2010 01 14, 21:41)
Manajam berniukui greit 6 men, bet dar keliasi nakty uzvalgyti 2-3 kartus g.gif  doh.gif  maitinu MP smile.gif  wub.gif

maniskis keliasi viena karta. Bet itariu, kad nebent uzkast, nes patraukia papulio labai nedaug ir vel uzmiega. Dar miegodamas patraukia po biski kol is burnytes papulis iskrenta
Atsakyti
Iki siol valgo nuo 21val lygiai kas 3 val doh.gif galima laikrodi tikrint lotuliukas.gif
Jis aplamai nakti daugiau valgo, ir dazniau, ir porcijos didesnes. Ir kiek tai dar tesis? g.gif
Atsakyti
Mano 9 men. mergaite yra mano nakties kosmaras.
Paguldau 20.30 miegot, keliasi 21.00, 22.00, 23.00 24.00 tada apie 3 val nakties, veliau 4 ir 6 doh.gif doh.gif doh.gif
Pavargau yra ne tas zodis.....
Visi sake baik maitinti krutimi nakti ir geriau miegos....ne velnio
nuo sausio 1 nebeduodu papulio nakti, tai keliasi taip pat, taciau anksciau lengviau buvo, iduodu papa ir miegame toliau, o dabar ir pasupti ir panesiuoti, arba nors paglostyti galvyte ir lopsine padainuoti....
nezinau ka daryti....
Atsakyti
QUOTE(Deimantuciukas @ 2010 01 13, 14:13)
sveikos mamkos 4u.gif  mano dukryte visiskai nemiega diena,isviso sudejus,gal tik valanda laiko pamiega per visa diena..  doh.gif  o nakti..  doh.gif tai..uzmiega 23 valanda... prabunda 3-4 val..pavalgo..uzmiega tada atsikelia7-8 val.ir isvis diena nebemiega,gydytoja pasake,sako miega kaip suauges zmogus.. bet ne raminancios arbateles nieko nesake nusipirkti.. sunku kai vyras darbe,o as viena turiu ja visa diena prasupuoti,nes ji verkia kitaip,nupirkom supynes nuo 3-9 kg.. kurios automatiskai supa.bet jai nepatinka jos..rekia... siaubas.. doh.gif

Sveikute,turejau tokia prolema,suprantu kaip jautiesi,as vesdavau i lauka,visciodava dukartus per diena po dvi valandas,daug kilometru per diena numindavau,net svoris nukrito biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes turim mes nedidele problemele su tuo mieguciu g.gif
vaikinuj jau 7 men o vis dar reikia vystyti blush2.gif nes tik prasibudina ir pradeda su savo grebliukais viska krapstyt ciupinet akytes trint ir duoda kol pabunda tada jau riksmas kad kazkas pazadino biggrin.gif
uzmiegam seip ne taip o po valandos val tas pats ir taip visa naktele...nuo pat gimimo....
gal kam taip buve?
ka daryti?
kaip padet maziuliuj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainiuke8 @ 2010 01 15, 20:37)
sveikos mamytes turim mes nedidele problemele su tuo mieguciu  g.gif
vaikinuj jau 7 men o vis dar reikia vystyti  blush2.gif nes tik prasibudina ir pradeda su savo grebliukais viska krapstyt ciupinet akytes trint ir duoda kol pabunda tada jau riksmas kad kazkas pazadino  biggrin.gif
uzmiegam seip ne taip o po valandos val tas pats ir taip visa naktele...nuo pat gimimo....
gal kam taip buve?
ka daryti?
kaip padet maziuliuj doh.gif

Dantukai?
Papildyta:
QUOTE(NatalijaV @ 2010 01 15, 08:58)
Mano 9 men. mergaite yra mano nakties kosmaras.
Paguldau 20.30 miegot, keliasi 21.00, 22.00, 23.00 24.00 tada apie 3 val nakties, veliau 4 ir 6  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Pavargau yra ne tas zodis.....
Visi sake baik maitinti krutimi nakti ir geriau miegos....ne velnio
nuo sausio 1 nebeduodu papulio nakti, tai keliasi taip pat, taciau anksciau lengviau buvo, iduodu papa ir miegame toliau, o dabar ir pasupti ir panesiuoti, arba nors paglostyti galvyte ir lopsine padainuoti....
nezinau ka daryti....

Va as sito ir bijau, taigi maitinsiu kiek galesiu... Nes bludinti naktimis po buta tikrai nesinori....
Atsakyti
Na ir aš jau susirūpinau dėl MP nutraukimo g.gif
Pradėjom dukrytę migdyti pas save lovoj,oi, įsivaizduoju kokią klaidą darom, bet kad kitaip jos į lovą nepavyksta įkelti. Gerai įminga, o tada gražiai išmetam blush2.gif ax.gif Ir rezultatas yra, keliasi tik kartą, pradeda rėkti, tada vėl pas save pasiimu, papo neduodu, o lelka toliau parpia. Griežtai sau nustačiau, kad be 6 ryto MP negaus ir neduodu.
Su dienos miegu ta pati nesąmonė. Šalta lauke, namie tenka migdyti. Prie MP nupūžta, ne į lovytę guldau, o nuimu vežimo lopšį nuo ratų ir padedu su miegančia dukryte ant grindų. Oi, bus bėdos kai paaugs unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Siandein vaikas niekaip nesimigde... Nuo 7 iki 9 vakaro pamiegojo ir po to niekaip. Bet va dabar uzmigusi radau. O uzsimigde kai galu gale daviau pagalve. t.y. padejau salia vaiko. Jis isikniaubia, trinasi, paniurzga truputi ir uzmiega. Fuuu nes au galvojau, kad neuzmigs...
Atsakyti
Vitoria, o kodel lauke nemigdot vaiko? g.gif Sakot salta lauke, negi siaures asigali gyvenat? biggrin.gif O minus 10-12 nera ant tiek salta, kad vaiko nevezt i lauka schmoll.gif Pas mus nebuvo dienos, kad vaikas lauke nemiegotu schmoll.gif Siltai aprengiu, ikisu i avikalio voka ir pirmyn biggrin.gif Neaugikit vaiku siltnamio salygomis,po to bus, pustels vejukas ir oi, sloga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2010 01 17, 13:33)
Vitoria, o kodel lauke nemigdot vaiko? g.gif Sakot salta lauke, negi siaures asigali gyvenat? biggrin.gif O minus 10-12 nera ant tiek salta, kad vaiko nevezt i lauka schmoll.gif Pas mus nebuvo dienos, kad vaikas lauke nemiegotu schmoll.gif Siltai aprengiu, ikisu i avikalio voka ir pirmyn biggrin.gif Neaugikit vaiku siltnamio salygomis,po to bus, pustels vejukas ir oi, sloga doh.gif

Migdau lauke, va ir dabar lauke daugiau nei valandą miega. Ir aš šiltai aprengiu,taip pat turime avikailio kombinezoną-voką, dar apkloju. Aš pergyvenu ne dėl to,kad sušals, o dėl veiduko. Nuo daktarės jau gavau velnių,kad žandukai mergytės pašalę verysad.gif Atrodo ir tepu tepalu,kuris daug lipidų turi, be žandukai tai labai negražūs verysad.gif
Atsakyti
Ane? g.gif Nu nezinau, maniskis irgi ledinis buna, zandukai, bet kazkaip atsila matyt tongue.gif o ant lopsio dedat ta apsauga nuo vejo ir lietaus?as tai visada dedu, nes gali but, kad tiesiog nuo vejo tie zandai pasala...
Atsakyti
Nededu, nes užuovėjoj vežimą pastatau, vėjo ten nėra. Kai pradeda temti į verandą išvežu, ten irgi pilna gryno oro, nes kai kur skylių yra ax.gif Šiandien verandoj miega. O, girdžiu,jau ūbauja biggrin.gif
Atsakyti