Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Viskas apie tai

Labas,

as ir jungiuos i miegeli smile.gif
mums pusantro menesiuko, tai nelabai geras musu miegelis - nakti tai miega po 4 - 5val., bet diena nemiega visai, o turetu pietu miegeli daryti gi doh.gif jei buna su mumis kambary, kur tv ir mes kalbam, tai uzmiega, bet vibrokeddutej, tai mes ja nesam i lovyte i kita kamb., miega ji ten 10min ir saukia jau mus doh.gif visiskai nemiega ten viena, gal koki karta kita ir pavyksta, bet retai, o juk maza, reikia jai miegot. Gal be musu nenori but? nes nesdami tai nepazadinam, net nzn. O blogai juk miegot vibrokedutej, nors raso, kad tinka, bet as netikiu, stuburiukui gal nlb gerai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 01 20, 18:45)
Labas,

as ir jungiuos i miegeli  smile.gif
mums pusantro menesiuko, tai nelabai geras musu miegelis - nakti tai miega po 4 - 5val., bet diena nemiega visai, o turetu pietu miegeli daryti gi  doh.gif  jei buna su mumis kambary, kur tv ir mes kalbam, tai uzmiega, bet vibrokeddutej, tai mes ja nesam i lovyte i kita kamb., miega ji ten 10min ir saukia jau mus  doh.gif visiskai nemiega ten viena, gal koki karta kita ir pavyksta, bet retai, o juk maza, reikia jai miegot. Gal be  musu nenori but? nes nesdami tai nepazadinam, net nzn. O blogai juk miegot vibrokedutej, nors raso, kad tinka, bet as netikiu, stuburiukui gal nlb gerai...  g.gif

tikrai nelabai gerai daugiau nei 2 val per para tokia mazute laikyti keduteje
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 01 20, 22:04)
tikrai nelabai gerai daugiau nei 2 val per para tokia mazute laikyti keduteje

drinks_cheers.gif
juk miegant keduteje labai suglebes stuburiukas buna... ax.gif
Atsakyti
tai nelaikom daugiau nei 2val. isodinam, uzsnusta, isimam, o ji ir prabunda doh.gif kedutej miegotu, o negalima.. tai cia ir beda, nes visada joje uzsnusta, o lovytej ne
Atsakyti
labas mamytes. gal galit man kas nors patarti : mano mergaite visa laika gerai uzmigdavo,taciau pries savaite teko para laiko pabuti ligoninej,del aukstos temp. nuo tada kosmaras su migdymu,tiek naktinio tiek dieninio miegelio doh.gif kazkokios isterijos uzeina,koju kilnojimas,rietimasis,verkimas. nu nesuprantu kas jai. galvociau kad skauda ka nors,bet taip elgiasi tik kai uzmiega ir paskui prasibudina,tada ir koncertuoja. ir nakti prabudusi verkia,ko gyvenime nera buve. nu net nesuprantu ka man daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2010 01 20, 23:20)
labas mamytes. gal galit man kas nors patarti : mano mergaite visa laika gerai uzmigdavo,taciau pries savaite teko para laiko pabuti ligoninej,del aukstos temp. nuo tada kosmaras su migdymu,tiek naktinio tiek dieninio miegelio  doh.gif  kazkokios isterijos uzeina,koju kilnojimas,rietimasis,verkimas. nu nesuprantu kas jai. galvociau kad skauda ka nors,bet taip elgiasi tik kai uzmiega ir paskui prasibudina,tada ir koncertuoja. ir nakti prabudusi verkia,ko gyvenime nera buve. nu net nesuprantu ka man daryti  verysad.gif

Dantukai nepradejo dygti kartais...?
Atsakyti
ne miega dabartiniai vaikai visai, nu ir mano diena ne miega, nekaip, kas cia vaikams darosi, tokie mazi, ir nenori miegoti,???? arba negali? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 01 21, 10:01)
ne miega dabartiniai vaikai visai, nu ir mano diena ne miega, nekaip, kas cia vaikams darosi, tokie mazi, ir nenori miegoti,???? arba negali? unsure.gif

monoji kai buvo panasaus amziaus irgi nemiegojo diena normaliai. as tai vadinu pereinamuoju laikotarpiu, siaip turetu viskas su laiku susitvarkyti. maniske dabar iki siol diena ismiega po 3 val. o buvo taip kad ir pusvalandziui paguldyt buvo tragedija. tiesiog reiketu kantrybes. beto stenkites vaika guldyti miegoti tuo paciu laiku, tai labai palengvina, nes vaikas ipranta
Atsakyti
na taip rezimas padetu, bet kaip ivesi rezima , kai valgo MP, o valgoa kada kaip uzsimano, g.gif g.gif , tikiuosi kad pati nustatys sau koki rezima, bet kada tas bus, nu gal jau po3 menesiu, oh viltis d... motina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NatalijaV @ 2010 01 15, 08:58)
Mano 9 men. mergaite yra mano nakties kosmaras.
Paguldau 20.30 miegot, keliasi 21.00, 22.00, 23.00 24.00 tada apie 3 val nakties, veliau 4 ir 6  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as pasakyciau, kad visai gerai miega, jei ismiega valanda, kaip rasote, kad 21, 22, 23 ir tt, o kitu gi, ir mano taip pat nemiega visai diena ir vakare ne, o jus bent po val laiko turite jau nuo 20.30, o mes va tik 23 ar 24 sugebam uzmigt visa diena nemiegoje ir poto keliasi kaip laikrodukas kas 3 val valgyt. tai dar galima pasidziaugt jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikaram: 21 sausio 2010 - 11:40
Aš jau gerą savaitę naktim nebeduodu MP. Situacija stipriai pagerėjo, apie 3 val atsibunda paverkti keletui minučių, o po to 7:30 MP ir dar apie porą val pamiega. Griežtai pagal valandas duodu MP, nors prieš mėnesį kada pradėdavo zysti,tai ir kišdavau, kad kuo greičiau nurimtų. Va, šiandien antra diena kaip prieš pietų miegą nebeduodu MP, paprotestavo ir užmigo vežime verandoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 01 21, 12:39)
as pasakyciau, kad visai gerai miega, jei ismiega valanda, kaip rasote, kad 21, 22, 23 ir tt, o kitu gi, ir mano taip pat nemiega visai diena ir vakare ne, o jus bent po val laiko turite jau nuo 20.30, o mes va tik 23 ar 24 sugebam uzmigt visa diena nemiegoje ir poto keliasi kaip laikrodukas kas 3 val valgyt. tai dar galima pasidziaugt jums.

drinks_cheers.gif tikra tiesa.
Papildyta:
QUOTE(Vitoria @ 2010 01 21, 13:09)
Aš jau gerą savaitę naktim nebeduodu MP. Situacija stipriai pagerėjo, apie 3 val atsibunda paverkti keletui minučių, o po to 7:30 MP ir dar apie porą val pamiega. Griežtai pagal valandas duodu MP, nors prieš mėnesį kada pradėdavo zysti,tai ir kišdavau, kad kuo greičiau nurimtų. Va, šiandien antra diena kaip prieš pietų miegą nebeduodu MP, paprotestavo ir užmigo vežime verandoje  ax.gif

o kaip pavyksta duoti mp p/l valandas? gal del to kad jau didele ir galima duoti ka nors kito? su mano maziuke taip nesigaus.. schmoll.gif
Atsakyti