o sakykit mamos pas mus yra ant lovytes uzdetos tos linges, nu ir kai uzmiega maziukas jis vartosi tai ta lovyte truputį supasi, sakau gal taip isbudina mazylį ?
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 16, 08:06)
o sakykit mamos pas mus yra ant lovytes uzdetos tos linges, nu ir kai uzmiega maziukas jis vartosi tai ta lovyte truputį supasi, sakau gal taip isbudina mazylį ?
Gali būti, kad išbudina. Mes šlepetes is abiejų pusių pakišam po lingėm, kai nesupam

QUOTE(Jurmila @ 2010 02 16, 12:19)
Gali būti, kad išbudina. Mes šlepetes is abiejų pusių pakišam po lingėm, kai nesupam 

as ir taip maniau kad taip reiks padaryt.
Ir dar turiu viena beda, ismokom vakare nakties miegelio eiti miegoti y lovyte, bet zinokit diena nei uz ka lovytej neuzmigdysiu, patarkite kaip diena jį ten pripratint, diena tik vezime miega... seniau miegodavo diena nakty vezime, bet kazkaip lengviau yprato miegot vakare lovytej, o diena kosmaras, taip insiverkia, kad poto perdedu y vezimuka
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 16, 12:00)
seniau miegodavo diena nakty vezime, bet kazkaip lengviau yprato miegot vakare lovytej, o diena kosmaras, taip insiverkia, kad poto perdedu y vezimuka
Tai tegul ir miega taip, nebent jums kažkoks nepatogumas migdyti vežimėlyje. Ir pirmoji taip miegojo, ir antroji taip miega. Lovytė yra išimtinai nakties miegeliui. Dieną būna manieže, kokioj kėdutėj, miega vežime (lauke arba namie)

Jei vaikutis iprato miegoti salia,lovoje ar buti supamas,tai tada kosmaras atpratinti,reikia daug kantrybes atpratinti.As tiek su dukryte,tiek dabar su suneliu,jam 7 men,nuo pat pirmos gimimo dienos jokiu budu neguldziau i lova pas save,nesupavau,jei paimdavaui rankas pasidziaugti,tik tada kai jis ramus,zaidzia. Uztat dabar nenturiu jokio vargo.Tik as visada prie burnytes,ir i rankytes paduodavau merliuka.Mum labai padeda,be jo neuzmiega.Sunelis ,tai ciupineja ciupineja ta merliuka ir uzmiega,o dukryte budavo taip ,prie burnyte sitk padedavau ir tuoj pat uzmigdavo.Bet be merliuku jau niekur nevaziuodavom,juos visada pasiimdavom kartu.
Ir dar kai migdote jau nakciai ,niekada nejungiu ryskios sviesos.pas mane gale lovytes pasleptas,kad nespigintu prozektoriukas.Lovyte ir turime supama,bet mes ja visiskai sutvirtinome,kad nelinguotu,nes budavo tik pabunda mazylis,pasimuisto ir ta lovyte supdama dar labiau izbudina
Ir dar kai migdote jau nakciai ,niekada nejungiu ryskios sviesos.pas mane gale lovytes pasleptas,kad nespigintu prozektoriukas.Lovyte ir turime supama,bet mes ja visiskai sutvirtinome,kad nelinguotu,nes budavo tik pabunda mazylis,pasimuisto ir ta lovyte supdama dar labiau izbudina

nu manasis ir jau be merliuko nebegali, geriausias miego draugas... bet vistiek vakare guledamas lovytej pavalges, pasiima merliuka, bet prasosi silpnai pasupamas, man tai nesunku... gal bus nesunku ir atprats
Nu gerai ir diena miegdyt vezime, bet sakau kad tuoj galim jame netilpti

QUOTE(kristynka* @ 2010 02 16, 15:15)
nu manasis ir jau be merliuko nebegali, geriausias miego draugas... bet vistiek vakare guledamas lovytej pavalges, pasiima merliuka, bet prasosi silpnai pasupamas, man tai nesunku... gal bus nesunku ir atprats

Tai pasirodo mano bachuriukas ne vienas miega su merliuku

QUOTE(skorpe555 @ 2010 02 16, 14:26)
Tai pasirodo mano bachuriukas ne vienas miega su merliuku
.Tai aiksu cia nesunku truputuka pasupti,bet va kai prasideda pastovus supimas,kol supi tol miega,juk buna ir taip
,tada kosmaras.Omano vezimo isvis nemegsta,tyli kol vaziuoja,jei uzmiega tada jau aiksu miega. 

Čia, aišku, gal nuo vaiko priklauso. Mūsų lovytė su lingėm ir iki šiol visada reikėdavo supti, kol sūnelis užmigdavo

papasakokit mamos detaliau kaip cia su tuo merliuku migdot, nelabai suprantu nei kas per daiktas nei kaip jus ji cia naudojat
Gal mums padetu

QUOTE(bonza @ 2010 02 24, 14:58)
papasakokit mamos detaliau kaip cia su tuo merliuku migdot, nelabai suprantu nei kas per daiktas nei kaip jus ji cia naudojat
Gal mums padetu 

as tai kai migdau vezimukį ir supu tai merliuka uzmetu ant veiduko, ir supu ir taip greiciau uzmiega, jiiai nusiima vel uzmetu.
o vakare miega lovytej tai su ranka as prilaikau prie zanduko merliuka ir uzmiega, neleidziu paciam jo metyti, nu buna kad pasiima ir pasideda kaip jam gerai, bet mes dar mazi tai nelabai jis nutaiko

as diena merliuka uzmetu ant akyciu jei daug lengviau uzmigt,o nakti jis nera jei labai reikalingas

QUOTE(skorpe555 @ 2010 02 16, 15:06)
Jei vaikutis iprato miegoti salia,lovoje ar buti supamas,tai tada kosmaras atpratinti,reikia daug kantrybes atpratinti.As tiek su dukryte,tiek dabar su suneliu,jam 7 men,nuo pat pirmos gimimo dienos jokiu budu neguldziau i lova pas save,nesupavau,jei paimdavaui rankas pasidziaugti,tik tada kai jis ramus,zaidzia. Uztat dabar nenturiu jokio vargo.Tik as visada prie burnytes,ir i rankytes paduodavau merliuka.Mum labai padeda,be jo neuzmiega.Sunelis ,tai ciupineja ciupineja ta merliuka ir uzmiega,o dukryte budavo taip ,prie burnyte sitk padedavau ir tuoj pat uzmigdavo.Bet be merliuku jau niekur nevaziuodavom,juos visada pasiimdavom kartu.

Visiskai pritariu

Ir del sviesos pritariu. Pas mane taip pat yra paslepta lempa, labai neryski. Tai mazius ir uzmiega greitai