beje, vaikas miega su manim ir tai per nakti pora kartu pabunda, papo reikalauja
sveikutes, permeciau akimis kai kuriu merginu pasisakymus ir nustebau...
mano mazius diena taip pat labai prastai miega, bet net nebandziau ijungti triuksmingu daiktu...
net nesove i galva
negaliu pasidaryti jokiu darbu, nusnaudzia 5 min ir vel cypia
isigudrino nyksti kistis i burna, soske spjauna lauk... reikes pabandyti su triuksmu... beje, vienoje knygoje skaiciau, kad siurblys labai domina mazylius ir cia nieko blogo
beje, vaikas miega su manim ir tai per nakti pora kartu pabunda, papo reikalauja
Maniskio triuksmas neveikia, veikiantis siurblys jam kaip gimdomieji 
nes mes nuo gimimo nepratinom jo prie visiskos tylos.
nes mes nuo gimimo nepratinom jo prie visiskos tylos.
QUOTE(NatalijaV @ 2010 03 06, 10:34)
Sveikutes, su miegeliu ir mums nekas.
Dukrai uz 2 sav bus metukai, guldau miegot apie 20 val, isgeria buteliuka, poto stovi lovyteje, ateinu paguldau, vel uz min stovi grazuole, paimu ant ranku ir dainuodama lopsine supu...galiu taip ir val nesioti...apsnudusia guldai i lovyte, apkloju, turiu dar truputi prilaikyti, kad nesileltu, dainuoju lopsine...uzmiega.
Nakti,kai prabunda iskarto atsistoja...
As arba paguldau, arba jei vel atsistoja, paimu ant ranku.Ir nesioju kol uzmigs.
Kai jau koki trecia karta nubunda, tai panesioju ir guldau pas save i lova..
Pavargau jau labai.
Nezinau kada ji jau prades normaliai miegot.
Dukrai uz 2 sav bus metukai, guldau miegot apie 20 val, isgeria buteliuka, poto stovi lovyteje, ateinu paguldau, vel uz min stovi grazuole, paimu ant ranku ir dainuodama lopsine supu...galiu taip ir val nesioti...apsnudusia guldai i lovyte, apkloju, turiu dar truputi prilaikyti, kad nesileltu, dainuoju lopsine...uzmiega.
Nakti,kai prabunda iskarto atsistoja...
As arba paguldau, arba jei vel atsistoja, paimu ant ranku.Ir nesioju kol uzmigs.
Kai jau koki trecia karta nubunda, tai panesioju ir guldau pas save i lova..
Pavargau jau labai.
Nezinau kada ji jau prades normaliai miegot.
Prie viso sito, ji keliasi 6 ryto, kiekviena diena ir daugiau neeina uzmigdyti, veliau tik 10 einame i lauka miegoti, nes namie nemiega diena.
Maniskis pastarosiomsi dienomis taip pradejo keltis. 
Siuo metu vyras isvykes, bet kai gris jam matyt bus didelis sokas
, nes jis megejas ryte labai pamiegoti, bet mazajo zadintuvo neperstatysi
velesniam laikui
Siuo metu vyras isvykes, bet kai gris jam matyt bus didelis sokas
Maniskis pamiegojo virs valandos, atsibudes pavalge, pakakojo, pasportavo, mokemes nauju pratimu, ir vel truputi uzvalge ir uzmigo. Manau si karta miegos iki valandos, i lauka eisim po pietu tik.
QUOTE(NatalijaV @ 2010 03 06, 11:21)
Prie viso sito, ji keliasi 6 ryto, kiekviena diena ir daugiau neeina uzmigdyti, veliau tik 10 einame i lauka miegoti, nes namie nemiega diena.
As irgi laukiu-nesulaukiu kada vaikas miegoti normaliai prades... ar bent jau neklyks taip prabudes...
musiskis tai diena beveik nemiega. O stai nakty uzmiega apie 8-9 val ir keliasi 6-7ryto.
Vargom pirmus du menesius keldavosi ir keldavosi nakty.Miega lovytej.
Vargom pirmus du menesius keldavosi ir keldavosi nakty.Miega lovytej.
Maniskis tai gan nemazai miega, nakti 11-12 valandu, su kokiais 2-3 nubudimais uzkast papulio,o diena pora kart po 1-1,5h ismiega
Bet tik lauke...O ryte tai miega iki 12 val.
Seniai lankiausi čia
Mano mergina naktį ir toliau neblogai miega nuo to laiko,kai naktimis nebegauna MP. Dieną miega po 2 kartus. Ir aš dieną į lauką išgrūdu miegoti kol dar į vežimą telpa. Bet va,apsirgo,tenka namie migdyti. Su ašarom,bet užmiega
Mano mergina naktį ir toliau neblogai miega nuo to laiko,kai naktimis nebegauna MP. Dieną miega po 2 kartus. Ir aš dieną į lauką išgrūdu miegoti kol dar į vežimą telpa. Bet va,apsirgo,tenka namie migdyti. Su ašarom,bet užmiega
Mano maze 6 men pamego miegoti ant pilvuko,anksciau miegojo tik ant nugaros,bet labai prastai,na ir ant pilvo nepergeriausiai...Bet man baisu palikti ja and pilvo
,apverciu,bet tada pabunda iskart
.Nu nezinau..einu vos ne kas 5 min patikrinti ar kvepuoja ir uzmigti pati ramiai negaliu
Kaip pas jus kudikeliai miega,ant pilvo ar nugaros?Ar ne bijot ant pilvo palikt?
Kaip pas jus kudikeliai miega,ant pilvo ar nugaros?Ar ne bijot ant pilvo palikt?
QUOTE(star_ka @ 2010 03 08, 23:13)
Mano maze 6 men pamego miegoti ant pilvuko,anksciau miegojo tik ant nugaros,bet labai prastai,na ir ant pilvo nepergeriausiai...Bet man baisu palikti ja and pilvo
,apverciu,bet tada pabunda iskart
.Nu nezinau..einu vos ne kas 5 min patikrinti ar kvepuoja ir uzmigti pati ramiai negaliu
Ir mes bijojome,kad vaikas ant pilvo miega. Kartą MB man nežinant užspaudė miegančiai dukrytei nosį
Man kažkaip gydytoja aiškino,kad kai vaikas miega ant pilvo pakeltu šikniuku,tai taip ir turi būti, nes toks miegelis priklauso kažkuriai vystymosi stadijai