Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Viskas apie tai

sveikutes, permeciau akimis kai kuriu merginu pasisakymus ir nustebau... blink.gif mano mazius diena taip pat labai prastai miega, bet net nebandziau ijungti triuksmingu daiktu... ax.gif net nesove i galva blink.gif negaliu pasidaryti jokiu darbu, nusnaudzia 5 min ir vel cypia doh.gif isigudrino nyksti kistis i burna, soske spjauna lauk... reikes pabandyti su triuksmu... beje, vienoje knygoje skaiciau, kad siurblys labai domina mazylius ir cia nieko blogo tongue.gif
beje, vaikas miega su manim ir tai per nakti pora kartu pabunda, papo reikalauja doh.gif
Atsakyti
Maniskio triuksmas neveikia, veikiantis siurblys jam kaip gimdomieji smile.gif
nes mes nuo gimimo nepratinom jo prie visiskos tylos.
Atsakyti
QUOTE(NatalijaV @ 2010 03 06, 10:34)
Sveikutes, su miegeliu ir mums nekas.
Dukrai uz 2 sav bus metukai, guldau miegot apie 20 val, isgeria buteliuka, poto stovi lovyteje, ateinu paguldau, vel uz  min stovi grazuole, paimu ant ranku ir dainuodama lopsine supu...galiu taip ir val nesioti...apsnudusia guldai i lovyte, apkloju, turiu dar truputi prilaikyti, kad nesileltu, dainuoju lopsine...uzmiega.
Nakti,kai prabunda iskarto atsistoja...
As arba paguldau, arba jei vel atsistoja, paimu ant ranku.Ir nesioju kol uzmigs.
Kai jau koki trecia karta nubunda, tai panesioju ir guldau pas save i lova..
Pavargau jau labai.
Nezinau kada ji jau prades normaliai miegot.

Prie viso sito, ji keliasi 6 ryto, kiekviena diena ir daugiau neeina uzmigdyti, veliau tik 10 einame i lauka miegoti, nes namie nemiega diena.
Atsakyti
Maniskis pastarosiomsi dienomis taip pradejo keltis. smile.gif
Siuo metu vyras isvykes, bet kai gris jam matyt bus didelis sokas smile.gif, nes jis megejas ryte labai pamiegoti, bet mazajo zadintuvo neperstatysi biggrin.gif velesniam laikui
Atsakyti
Maniskis pamiegojo virs valandos, atsibudes pavalge, pakakojo, pasportavo, mokemes nauju pratimu, ir vel truputi uzvalge ir uzmigo. Manau si karta miegos iki valandos, i lauka eisim po pietu tik.
Atsakyti
QUOTE(NatalijaV @ 2010 03 06, 11:21)
Prie viso sito, ji keliasi 6 ryto, kiekviena diena ir daugiau neeina uzmigdyti, veliau tik 10 einame i lauka miegoti, nes namie nemiega diena.

As irgi laukiu-nesulaukiu kada vaikas miegoti normaliai prades... ar bent jau neklyks taip prabudes... doh.gif Nes tie klykimai mane varo is proto. Nebuna, kad prabudes vaikas neverktu, isskyrus tuos atvejus kai prabunda vezime arba masinoj.Nesuprantu net ar jam ka suskausta ar baisu pasidaro ar dar kas. Labai noreciau suzinoti kas toje mazoje galveleje dedasi.
Atsakyti
musiskis tai diena beveik nemiega. O stai nakty uzmiega apie 8-9 val ir keliasi 6-7ryto.
Vargom pirmus du menesius keldavosi ir keldavosi nakty.Miega lovytej. smile.gif
Atsakyti
Maniskis tai gan nemazai miega, nakti 11-12 valandu, su kokiais 2-3 nubudimais uzkast papulio,o diena pora kart po 1-1,5h ismiega 4u.gif Bet tik lauke...O ryte tai miega iki 12 val. biggrin.gif
Atsakyti
o mes miegam tik koki pusvaladi geriausiu atveju,atsibude bunam pikti ir suirze ,kad neissimegojom,tai nieko nespeju padaryt namuose,nes pastoviai ant ranku doh.gif tai labai laukiu nakties ,nes kai uzmiega 23-24h tai iki 3nakties neprabus ax.gif
Atsakyti
Seniai lankiausi čia 4u.gif
Mano mergina naktį ir toliau neblogai miega nuo to laiko,kai naktimis nebegauna MP. Dieną miega po 2 kartus. Ir aš dieną į lauką išgrūdu miegoti kol dar į vežimą telpa. Bet va,apsirgo,tenka namie migdyti. Su ašarom,bet užmiega doh.gif
Atsakyti
Mano maze 6 men pamego miegoti ant pilvuko,anksciau miegojo tik ant nugaros,bet labai prastai,na ir ant pilvo nepergeriausiai...Bet man baisu palikti ja and pilvo verysad.gif ,apverciu,bet tada pabunda iskart doh.gif .Nu nezinau..einu vos ne kas 5 min patikrinti ar kvepuoja ir uzmigti pati ramiai negaliu verysad.gif

Kaip pas jus kudikeliai miega,ant pilvo ar nugaros?Ar ne bijot ant pilvo palikt?
Atsakyti
QUOTE(star_ka @ 2010 03 08, 23:13)
Mano maze 6 men pamego miegoti ant pilvuko,anksciau miegojo tik ant nugaros,bet labai prastai,na ir ant pilvo nepergeriausiai...Bet man baisu palikti ja and pilvo verysad.gif ,apverciu,bet tada pabunda iskart doh.gif .Nu nezinau..einu vos ne kas 5 min patikrinti ar kvepuoja ir uzmigti pati ramiai negaliu verysad.gif

Kaip pas jus kudikeliai miega,ant pilvo ar nugaros?Ar ne bijot ant pilvo palikt?

Ir mes bijojome,kad vaikas ant pilvo miega. Kartą MB man nežinant užspaudė miegančiai dukrytei nosį doh.gif doh.gif kad įsitikintų, ar vaikas jaučia oro stygių. Pradėjo muistytis ir nubudo. Taip ir su miegu ant pilviuku 4u.gif
Man kažkaip gydytoja aiškino,kad kai vaikas miega ant pilvo pakeltu šikniuku,tai taip ir turi būti, nes toks miegelis priklauso kažkuriai vystymosi stadijai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitoria: 09 kovo 2010 - 13:01