Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Viskas apie tai

as irgi isivaizduoju kad turi miegoti su pakeltu siknuku,bet jinai nepakelia,miega issitiesus.gal palikt ja ramybej ir nesinervint?bet kazin ar gausis man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(star_ka @ 2010 03 09, 00:13)
Mano maze 6 men pamego miegoti ant pilvuko,anksciau miegojo tik ant nugaros,bet labai prastai,na ir ant pilvo nepergeriausiai...Bet man baisu palikti ja and pilvo verysad.gif ,apverciu,bet tada pabunda iskart doh.gif .Nu nezinau..einu vos ne kas 5 min patikrinti ar kvepuoja ir uzmigti pati ramiai negaliu verysad.gif

Kaip pas jus kudikeliai miega,ant pilvo ar nugaros?Ar ne bijot ant pilvo palikt?

nera tie kudikeliai tokie jau bejegiai, kaip jums atrodo, o ypac 6 men mirksiukas.gif jei vaikui bus nepatogu, truks oro ar dar kas juk prades muistytis, verkt. juk nebejegiai padareliai tie vaikuciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asterija @ 2010 03 05, 18:53)
Mes turim stai tokia beda... Maziui jau 7 men, pries pora men ismoko vartytis, bet tik i viena sona ir ant pilvuko, o atgal dar negali. Ir stai beda nakti, bemiegodamas apsivercia ant pilvo, pamiega kokia valanda ir jau nori atsiverst, bet negali... ir prasideda isterika  doh.gif  ir taip vos ne kas valanda, keliuos, vel ji atverciu, o tada jau sunkiai vel uzmiega  verysad.gif  beje, uzmigdamas irgi, del to negali net pats uzmigti, jau atrodo snaudzia, bet verciasi ir vel prabunda  schmoll.gif
gal, mamytes, kas turejot irgi tokia problema, gal zinot kaip isspresti sia situacija?

Mano dukryte kai ismoko vartytis tai labai liuks buvo miegmaisis, jame neapsiversdavo, dabar jau 9men tai diena migdau baby bjorn supamoj kedutej taip ir miega.
Atsakyti
QUOTE(suomė @ 2010 03 09, 14:31)
nera tie kudikeliai tokie jau bejegiai, kaip jums atrodo, o ypac 6 men  mirksiukas.gif jei vaikui bus nepatogu, truks oro ar dar kas juk prades muistytis, verkt. juk nebejegiai padareliai tie vaikuciai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

vaikai jau nuo gimimo, gulint ant pilvo, galvyte laiko pasuke i sona. man tik viena baisi mintis kyla - staigi kudikiu mirtis - ji dazniausiai istinka vaikucius, kurie miega ant pilvo. bet aisku, nereiskia, kad vaikas jei miegos ant pilvo, jam taip ir atsitiks. as tiek pirma, tiek dabar ir antra mergina, daznai palieku miegancia ant pilvuko, nes vaikuciui taip miegant, pilvuko nepucia.
Atsakyti
QUOTE(murtute @ 2010 03 09, 16:40)
Mano dukryte kai ismoko vartytis tai labai liuks buvo miegmaisis, jame neapsiversdavo, dabar jau 9men tai diena migdau baby bjorn supamoj kedutej taip ir miega.

miegmaisis jai visiskai netrukdo apsiversti doh.gif nemiega ant nugaros nors tu ka verysad.gif
Atsakyti
Na ir palikit jus vaika ramybej, tegu miega kaip jam patogu, nebijokit tikrai neuzdus mirksiukas.gif
Atsakyti
Musiskis miega nuo gimimo ant pilvo. Beje jei ciuzinys kietokas ir nera pagalves tikrai neuzdus(cia liecia visai maziukus)o kai tvirtai laiko galvyte gi patys pasireguliuoja. Nors pagalve ir taip nieko gero g.gif
Atsakyti
bet jinai taip miega net nosies nesimato,kuom ji ten kvepuoja neisivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2010 03 09, 20:38)
Musiskis miega nuo gimimo ant pilvo. Beje jei ciuzinys kietokas ir nera pagalves tikrai neuzdus(cia liecia visai maziukus)o kai tvirtai laiko galvyte gi patys pasireguliuoja. Nors pagalve ir taip nieko gero g.gif

Maniskis irgi miega ant pilvuko nuo pat gimimo. Mes turime tokia kietesne pagalvele, tai ant jos ir guldome. Bet dabar jau ir pats moka pasikoreguot galvytes padeti smile.gif
Atsakyti
sveiki gal galima paklausti kas tas pantley metodas zinau kad susijes su vaikiuko miego,bet nezinau kas cia per metodas,gal galite paaiskinti lotuliukas.gif gal esu girdejus vis del to blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagranduke0404 @ 2010 03 12, 21:56)
sveiki gal galima paklausti kas tas pantley metodas zinau kad susijes su vaikiuko miego,bet nezinau kas cia per metodas,gal galite paaiskinti  lotuliukas.gif gal esu girdejus vis del to blush2.gif

4 temos paskutiniuose puslapiuose aprašytas šis metodas
Atsakyti
Kokie tie vaikai skirtingi.. g.gif .Manoji niekada ant pilvo nemiegojo, net iki šiol nesupranta, kad gulint ant pilvo galima galvytę padėti. Nuo pat gimimo galvą keldavo aukštyn. Kol nemokėjo vartytis, tai visada ja guldydavau ant šono, o poto panelė išmoko atsiversti ant nugaros ir viskas... tokia mūsų miegojimo padėtis jau nuolatinė. biggrin.gif
Atsakyti