Sveikos
Mane tas Pantley metodas irgi labai sudomino, tik kol kas as ta reikala atidejus velesniam laikui, nes pati vos kojas pavelku

Paskutines kokias 3 savaites beda pas mus su miegu ir apskritai su elgesiu beda

Dantys matyt dygsta toliau, jau 2 apacioj turim, tai vaikas ziauriai neramus, atsipuciu tik kai diena miega lauke,o siaip tai zyzia zyzia zyziza istisai, jau galvoj spengia nuo to zyzimo

Buvo keletas naktu, kad nubusdavo lygiai kas pusvalandi, tai aisku apie miegojima lovytej ner ir kalbos, neprisokinesiu as kas pusvalandi visa nakti, tai miegam lovoj kartu jau gal menesi,o vyras iskomandiruotas ant sofos

Uzmiega siaip be problemu, vakare atsigulam, gauna MB, isjungiu sviesa ir ate, uz 5 minuciu miega

Lovytej irgi is vakaro uzmiega be jokiu supimu ir dainu, bet nubunda uz valandos ir dudos, soske kartais padeda, kartais neima

tenka pasiimti pas save, nes kokia 2 valanda nakties galvoji tik apie miega
Kol kas neisivaizduoju migdymo nakciai kokia 20 val., minimum 23 val. eina miegot, na bet ryte ir miega iki 11-12

Gal as egoiste tuo klausimu, bet isdurneciau, jei man vaikas 8 ryto keltusi, as pati noriu iki kokiu 9-10 pamiegot, po to dar ramiai ryte arbatos atsigert, pavalgyt, kol vaikas miega, tad tas grafikas kol kas mane tenkina

Ypac, kai gerai miegodavo ir keldavosi tik kokius 2 kart per nakti pavalgyt