Na musiski tai pavyksta paguldyt i lovyte, kad nenubustu, bes jis butinai nubus uz kokiu 40 minuciu, uzmigdau su soske ir vel uz kokios valandos dudos

Sveiki,
Mano mažoji (4 men) diena miega po 4-5 val. ir nakti nuo 21 iki 7-8 ryto, nes mes keliamės visi panašiai tokiu laiku. Dieną užmigdau vežimėlyje pasivaikščiodama, o vakare pamaitinusi abu vaikus suguldau į loveles ir jie patys savarankiškai užmiega. Keletą vakarų teko su vaikais pakovot, bet dabar užtat ramu
Paguldau, pakalba, padainuoja patys su savimi ir ramu - miega...
Mano mažoji (4 men) diena miega po 4-5 val. ir nakti nuo 21 iki 7-8 ryto, nes mes keliamės visi panašiai tokiu laiku. Dieną užmigdau vežimėlyje pasivaikščiodama, o vakare pamaitinusi abu vaikus suguldau į loveles ir jie patys savarankiškai užmiega. Keletą vakarų teko su vaikais pakovot, bet dabar užtat ramu

QUOTE(marlena24 @ 2009 12 03, 20:44)
Na musiski tai pavyksta paguldyt i lovyte, kad nenubustu, bes jis butinai nubus uz kokiu 40 minuciu, uzmigdau su soske ir vel uz kokios valandos dudos 

Sveiki,
o kaip meskiukas padeda

ne buvau visa savaite prisedusi prie kompo, tai net nepadekojau

bet juk geriau, nei ... Tai Aciu Marlena24
mums gerai, kol siltas, tai miegam, bet nuo kokios antros valandos nors kelkis ir vel eik sildyti

Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 12 03, 00:38)
man tas pats. juk pageria MP ir toliau miega, o ka daryt kai 4val zaisti norisi
manajai sia nakti uzplauke toks noras, vos uzmigdziau, teko visa gera valanda papluseti. 

Jum tik dabar uzplauke, o pas mus taip karts nuo karto buna. ne daznai, betjau praeita menesi du kartus zaidem ir vakar vel. na musu mergiotes matai panasios savo elgesiu, del tam tikru priezasciu

QUOTE(verutekl @ 2009 12 03, 22:03)
Jum tik dabar uzplauke, o pas mus taip karts nuo karto buna. ne daznai, betjau praeita menesi du kartus zaidem ir vakar vel. na musu mergiotes matai panasios savo elgesiu, del tam tikru priezasciu

tai jau tikrai

Geras...perskaiciau ir pagalvojau,kad gal tikrai leliukus pilnatis veikia?manoji irgi 2 naktis is eiles zaide nakti atsibudus :pirma nakti 4 val.atsibudo ir pradejo zaidimus,o as net nesupratau is pradziu ,kad taip anksti,galvojau,kad laikas keltis;
antra nakti 5 ryto atsibudo,tai teko kokia valanda dirbti kol uzmigo.Ir su dienos miegeliu nelabai gerai,visai issimusem is ritmo
Pastebejau,kad jei diena nepamiega ,tai labai zyzia,pati nezino ko nori, ir tik ant ranku.o vakare luzta apie 18 bal., bet tada labai kilnojasi nakti. Zodziu,is pradziu gan neblogai sekesi su tais Pentley metodais,bet dabar vel susimaise viskas
Sakiau,dabar tikrai susiimsiu ir migdysiu tuo paciu laiku. O kada jus vaikiukus diena migdote? As tai stengiuosi apie 9-10 ryte ir apie 13-14 pavalgius.

Sakiau,dabar tikrai susiimsiu ir migdysiu tuo paciu laiku. O kada jus vaikiukus diena migdote? As tai stengiuosi apie 9-10 ryte ir apie 13-14 pavalgius.
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 12 04, 01:25)

Ir as i jusu gretas. Nors sianakt miegojom gerai, bet miegot nuejo tik 23val vakaro. Ir atsibudo 6.30

QUOTE(Dovileja @ 2009 12 04, 01:45)
Zodziu,is pradziu gan neblogai sekesi su tais Pentley metodais,bet dabar vel susimaise viskas

Aš jau baigiu nuleisti rankas. Pirmieji 3 vakarai buvo

O ta Pantley neparašė, ką tokiais atvejais mamoms reikia daryti??

QUOTE(Shatura @ 2009 12 04, 07:54)

Ir as i jusu gretas. Nors sianakt miegojom gerai, bet miegot nuejo tik 23val vakaro. Ir atsibudo 6.30

prasom

manoji sianakt mane vel pasokdino, dabar sedziu ir galvoju, kaip neuzmigti, nes vel nududo 4 val ir nutare, kad jai jau gana miegoti

QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 12 04, 10:51)
prasom
manoji sianakt mane vel pasokdino, dabar sedziu ir galvoju, kaip neuzmigti, nes vel nududo 4 val ir nutare, kad jai jau gana miegoti

matyt kampa "kasnaktybe". gal plakata parasyti

tai jau Lietuvoje ar dar tik ruosiates?
QUOTE(verutekl @ 2009 12 04, 09:03)
matyt kampa "kasnaktybe". gal plakata parasyti
?

mes jau pirmadieni po pietu nusileidome lietuvoje

Verutekl, net uz ka
As tai nelabai ta meskiuka naudoju, nes man tai jis baisiai dvokia

As tai nelabai ta meskiuka naudoju, nes man tai jis baisiai dvokia

QUOTE(marlena24 @ 2009 12 04, 10:07)