Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Viskas apie tai

Na musiski tai pavyksta paguldyt i lovyte, kad nenubustu, bes jis butinai nubus uz kokiu 40 minuciu, uzmigdau su soske ir vel uz kokios valandos dudos doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mano mažoji (4 men) diena miega po 4-5 val. ir nakti nuo 21 iki 7-8 ryto, nes mes keliamės visi panašiai tokiu laiku. Dieną užmigdau vežimėlyje pasivaikščiodama, o vakare pamaitinusi abu vaikus suguldau į loveles ir jie patys savarankiškai užmiega. Keletą vakarų teko su vaikais pakovot, bet dabar užtat ramu smile.gif Paguldau, pakalba, padainuoja patys su savimi ir ramu - miega...
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 12 03, 20:44)
Na musiski tai pavyksta paguldyt i lovyte, kad nenubustu, bes jis butinai nubus uz kokiu 40 minuciu, uzmigdau su soske ir vel uz kokios valandos dudos doh.gif

Sveiki,
o kaip meskiukas padeda bigsmile.gif ?
ne buvau visa savaite prisedusi prie kompo, tai net nepadekojau blush2.gif
bet juk geriau, nei ... Tai Aciu Marlena24
mums gerai, kol siltas, tai miegam, bet nuo kokios antros valandos nors kelkis ir vel eik sildyti tongue.gif , visvien nemiegam
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 12 03, 00:38)
man tas pats. juk pageria MP ir toliau miega, o ka daryt kai 4val zaisti norisi blink.gif manajai sia nakti uzplauke toks noras, vos uzmigdziau, teko visa gera valanda papluseti.  doh.gif

Jum tik dabar uzplauke, o pas mus taip karts nuo karto buna. ne daznai, betjau praeita menesi du kartus zaidem ir vakar vel. na musu mergiotes matai panasios savo elgesiu, del tam tikru priezasciu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(verutekl @ 2009 12 03, 22:03)
Jum tik dabar uzplauke, o pas mus taip karts nuo karto buna. ne daznai, betjau praeita menesi du kartus zaidem ir vakar vel. na musu mergiotes matai panasios savo elgesiu, del tam tikru priezasciu bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

tai jau tikrai biggrin.gif nebutu mergiotes bigsmile.gif padykusios tos vasarinukes, ne tas zodis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 04 gruodžio 2009 - 00:30
Geras...perskaiciau ir pagalvojau,kad gal tikrai leliukus pilnatis veikia?manoji irgi 2 naktis is eiles zaide nakti atsibudus :pirma nakti 4 val.atsibudo ir pradejo zaidimus,o as net nesupratau is pradziu ,kad taip anksti,galvojau,kad laikas keltis; biggrin.gif antra nakti 5 ryto atsibudo,tai teko kokia valanda dirbti kol uzmigo.Ir su dienos miegeliu nelabai gerai,visai issimusem is ritmo blink.gif Pastebejau,kad jei diena nepamiega ,tai labai zyzia,pati nezino ko nori, ir tik ant ranku.o vakare luzta apie 18 bal., bet tada labai kilnojasi nakti. Zodziu,is pradziu gan neblogai sekesi su tais Pentley metodais,bet dabar vel susimaise viskas doh.gif
Sakiau,dabar tikrai susiimsiu ir migdysiu tuo paciu laiku. O kada jus vaikiukus diena migdote? As tai stengiuosi apie 9-10 ryte ir apie 13-14 pavalgius.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 12 04, 01:25)
tai jau tikrai biggrin.gif nebutu mergiotes bigsmile.gif padykusios tos vasarinukes, ne tas zodis lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Ir as i jusu gretas. Nors sianakt miegojom gerai, bet miegot nuejo tik 23val vakaro. Ir atsibudo 6.30 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovileja @ 2009 12 04, 01:45)
Zodziu,is pradziu gan neblogai sekesi su tais Pentley metodais,bet dabar vel susimaise viskas doh.gif

Aš jau baigiu nuleisti rankas. Pirmieji 3 vakarai buvo thumbup.gif thumbup.gif naktys kaip visad, bet jau po to prasidėjo mano naktinėjimai. Mes dar palyginus vėlai migdom- 21 val, bet tūsai vistiek vyksta kai pabunda MP. Šiąnakt du kart vaikas žaisti norėjo: 1 ir 4:30 bigsmile.gif Pirmą kart nuraminau, bet jau paryčiais, kai pamačiau, kad joks supimas nepadės, padėjau dukrytę į lovytę, išjungiau šviesą ir išėjau. Tas mažas šmirgelis rėkti ir bartis pradėjo!! Leidau. Parėkė apie 20min. O tas rėkimas, tai nebuvo nelaimingas, kitaip nebūčiau ištvėrusi. Parėkia tokiu paplonintu balseliu, nutyla.. laukia..vėl aaaaaaa.. vėl aš neateinu....aaaaaaa....ir tada jau tylu.

O ta Pantley neparašė, ką tokiais atvejais mamoms reikia daryti?? g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 12 04, 07:54)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ir as i jusu gretas. Nors sianakt miegojom gerai, bet miegot nuejo tik 23val vakaro. Ir atsibudo 6.30  doh.gif

prasom biggrin.gif
manoji sianakt mane vel pasokdino, dabar sedziu ir galvoju, kaip neuzmigti, nes vel nududo 4 val ir nutare, kad jai jau gana miegoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 12 04, 10:51)
prasom biggrin.gif
manoji sianakt mane vel pasokdino, dabar sedziu ir galvoju, kaip neuzmigti, nes vel nududo 4 val ir nutare, kad jai jau gana miegoti doh.gif

matyt kampa "kasnaktybe". gal plakata parasyti protest.gif ?
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
tai jau Lietuvoje ar dar tik ruosiates?
Atsakyti
QUOTE(verutekl @ 2009 12 04, 09:03)
matyt kampa "kasnaktybe". gal plakata parasyti protest.gif ?
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
tai jau Lietuvoje ar dar tik ruosiates?

mes jau pirmadieni po pietu nusileidome lietuvoje biggrin.gif taigi jau dziaugiames saltuku biggrin.gif pirmom dienom taip sauniai miegojo, o va sianakt vel rpisimine, kad smagu zaisti naktimis o ne miegoti doh.gif
Atsakyti
Verutekl, net uz ka mirksiukas.gif
As tai nelabai ta meskiuka naudoju, nes man tai jis baisiai dvokia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 12 04, 10:07)
Verutekl, net uz ka mirksiukas.gif
As tai nelabai ta meskiuka naudoju, nes man tai jis baisiai dvokia doh.gif  lotuliukas.gif

nu va lotuliukas.gif doh.gif o tu zinok gali jo ir ne sildyti, tiesiog padeti irgi padeda. as ne kaskart ji pasildau, nes man paciai labai intensyvus kvapai nepatinka
Atsakyti