Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Viskas apie tai

O kas trukdo vaika isvezt i lauka, jei ten miega? blink.gif
Maniskiui 10 menesiu ir as galiu ant vienos rankos pirstu suskaiciuot kiek kartu jis diena yra miegojes namie, nebent lauke buvo kokiu -15, tai tada jau nevezdavau, migdydavau namie ir pati kartu snausdavau, nes kitaip nelabai miegodavo namie, tik lauke.
Atsakyti
Mano suneliui beveik 7 men. dienos miegas padorus, uzmigdyti nesunku, nes pats parodo, kad nori miego ir guldau thumbup.gif tik beda, kad miega po 40min iki valandos.. Ir taip tris kartus per diena. Bet va nakti sunkiau. Uzmiega gerai, bet keliasi 2-4kartus. Valgyti kartais atsisako, kartais valgo. Noretusi, kad jau miegotu visa nakti.. unsure.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
O maniškis jau nebeatsikelia naktim valgyti,, bet užėjo jam naktiniai verkimai doh.gif miegodamas pradeda verkti, ir dažniausiai dėl to, kad atsigulė ne taip, įsirėmė į lovytę ir tt.. Tai turiu keltis, pataisyt jo miegojimo pozą, nes pats nesugeba susitvarkyti, gal kas panašių bėdų turit?
Atsakyti
Mūsų berniukui po kelių dienų bus 11 mėn. Naktį keliasi 3 kartais ir daugiau kartų. Pamaitinu, gal sakyčiau nuraminu ir vėl užmiega. Jis čiulptuko nuo pat gimimo neėmė, todėl tenka keltis ir raminti vaikiuką naturaliu būdu.
Dieną miegam du kartus. Vieną kartą 12 val, tada migdau maitindama, kitą kartą apie 17 val lauke, tada užmiega pats. Vakare migdau vėl duodama MP.
Galvoju, jau laikas pradėti atpratinti nuo migdymo su papu, bet net nežinau kaip tai padaryti?.. Keletą kartų bandžiau migdyti paprastai lovytėje, bet visgi nesėkmingai. Vaikas įsiverkė, teko vėl duoti jo mėgstamą naturalią "soskytę".
Atsakyti
mums 7 su pusia menesiu,diena tai miegam 2-3 kartus,bet guldau diena balkone,jisai ir issimiega ilgiau ten na ir grinas oras,jei geras oras tai beveik visa diena laukia mes,ateinam tik tai palgyti ar pakeist sauskelniu o nakciai tai jau neturim problemu del mygdimu,iki kokiu 4 men reikejo supti kol neuzmigs,o dabar tai stengiousiu,kad pries naktini miega nemiegotu nors 3 valandos ir poto savaime luzta ir visa nakti issimiega,atsibundam gad tik tai viena karta pagerti,bet irgi ne visada,kartais soske paduot,nuo 4 menesiu pradejom duoti kosite nakciai su melisa,jinai soti ir labai skani mums,po truputi pratinam nevalgyt naktimis,is pradziu buvo sunkuoka,bet priprato smile.gif
Atsakyti
Na, as skaitau si puslapi ieskodama pagalbos, bet visai pasimeciau.. Mano maziui 11 sav. ir taip pat nustojo miegoti dienomis. Viskas butu gerai- tegul nemiega, jei nenori, taciau tada reik bendraut ir but salia... Tai kaip Jus mamos tada spejate bent nusiprausti? Gal ir miegotu lauke, bet kad nevaiksciosiu gi su vezimu po lietu...ir dar nesipraususi smile.gif. Man tai buna, kad pirma karta dienoje pavalgau kokia 18 val...- tai tinka formoms atgauti smile.gif, bet bendra savijauta darosi tragiska.... Sakysite, nestis visur vaika kartu? bet mano jaunuolis sunkokas ir man jau paniro kairysis riesas-uzdetas itvaras... Ir neturiu kas galetu ateiti i namus padeti.. Pradedu galvoti, ar nepasisamdzius kokios moteriskes pusei dienos... Gal turite dar kokiu minciu?smile.gif
Atsakyti
pas mus tai taip,ryte atsikeliam pavalgom ir zaidziam,kokia 12 val eina miegot ir tada begom praustis ir taip tuoliau,vistiek kada nors vaikas gi miega,bet ir nepratinau nuo pat gymimo,kad mama visada salia,nieko tokio,truputi paverks,bet poto pamato kad nieks neateina ir pradeda zaisti,verkti vaikams irgi sveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(odris @ 2010 05 05, 15:22)
Na, as skaitau si puslapi ieskodama pagalbos, bet visai pasimeciau.. Mano maziui 11 sav. ir taip pat nustojo miegoti dienomis. Viskas butu gerai- tegul nemiega, jei nenori, taciau tada reik bendraut ir but salia... Tai kaip Jus mamos tada spejate bent nusiprausti? Gal ir miegotu lauke, bet kad nevaiksciosiu gi su vezimu po lietu...ir dar nesipraususi smile.gif. Man tai buna, kad pirma karta dienoje pavalgau kokia 18 val...- tai tinka formoms atgauti smile.gif, bet bendra savijauta darosi tragiska.... Sakysite, nestis visur vaika kartu? bet mano jaunuolis sunkokas ir man jau paniro kairysis riesas-uzdetas itvaras... Ir neturiu kas galetu ateiti i namus padeti.. Pradedu galvoti, ar nepasisamdzius kokios moteriskes pusei dienos... Gal turite dar kokiu minciu?smile.gif

na maniske irgi visuomet buvo ir dar yra rankinukas. kai buvo mazesne tai as ja visur su vezimu atsivesdavau - i virtuve, prie vonios ir t.t. o ka darysi...vat taip ir ismokau turbo greiciu praustis, gaminti valgyt bigsmile.gif bigsmile.gif veliau kai pradejo sedet - isodindavau i maitimo kedute ir paskui save. aisku tas mano vaikas ilgai pasedet negali, max 15min.
su laiku rasi daug ivairiu budu kaip suspeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silve @ 2010 05 05, 14:28)
Mūsų berniukui po kelių dienų bus 11 mėn. Naktį keliasi 3 kartais ir daugiau kartų. Pamaitinu, gal sakyčiau nuraminu ir vėl užmiega. Jis čiulptuko nuo pat gimimo neėmė, todėl tenka keltis ir raminti vaikiuką naturaliu būdu.
Dieną miegam du kartus. Vieną kartą 12 val, tada migdau maitindama, kitą kartą apie 17 val lauke, tada užmiega pats. Vakare migdau vėl duodama MP.
Galvoju, jau laikas pradėti atpratinti nuo migdymo su papu, bet net nežinau kaip tai padaryti?.. Keletą kartų bandžiau migdyti paprastai lovytėje, bet visgi nesėkmingai. Vaikas įsiverkė, teko vėl duoti jo mėgstamą naturalią "soskytę".

oj kolegė tu mano drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif tik kad aš dieną visada migdau lauke, ką tik vieną miegojimą pradėjom dieną, lauke,žinoma....
o vakarais keik jau kartų bandžiau neduot mp...,- be šansų;
čiulptuką spjauna kaip nuodą doh.gif
maitinsiu kiek panorės???žiūrėsim doh.gif o gal smile.gif
Atsakyti
Labas!

ka tik parsivezem savo dziaugsmeli i namus, dabar jam 2 paros. Pas mamyte priespienio daug, bet lyg siek tiek neprivalgom vis dar. O neprivalgom, nes labai miegam. Akuseres sake butina vaikuti maitinti bent kas 2-3 valandas, o mes va ir dabar jau 30min meginam ji pazadinti..
Net pakeitus pamperi, nuplovus uzpakaliuka, issiverkus - vos apzioja mamos papuka, biski patraukia ir vel miega..
Gal galite patarti kaip ji pamaitinti kas 2-3val? verysad.gif (tiesa pries 3 valandas buvom ismiegoje, ir ilgai ir daug pavalgem)
Atsakyti
QUOTE(robin @ 2010 05 10, 19:46)
Labas!

ka tik parsivezem savo dziaugsmeli i namus, dabar jam 2 paros. Pas mamyte priespienio daug, bet lyg siek tiek neprivalgom vis dar. O neprivalgom, nes labai miegam. Akuseres sake butina vaikuti maitinti bent kas 2-3 valandas, o mes va ir dabar jau 30min meginam ji pazadinti..
Net pakeitus pamperi, nuplovus uzpakaliuka, issiverkus - vos apzioja mamos papuka, biski patraukia ir vel miega..
Gal galite patarti kaip ji pamaitinti kas 2-3val?  verysad.gif (tiesa pries 3 valandas buvom ismiegoje, ir ilgai ir daug pavalgem)

As zadindavau taip- paimdau vaika, svelniai perkraudavau jam per lupas kruties speneliu, dazniausiai jis issiziodavo, ir bandyvau duoti kruti.
priespenio lygtai daug ir nebuvo, bet vaikui uzteko. Pradzioj jis istisai valge.
o gal jis mieguistas nes alkanas? ir neturi jegu? bandykite duoti ir duoti kruti.
Atsakyti
o kiek kartu per para Jusu dziaugsmas valgo ? 4u.gif
Atsakyti