Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 21, 13:58)
Laba diena  4u.gif
As su veziu gyvenu (MB) tai visada sakau jau nuo ko ko bet nuo vezio tikrai nemirsiu nes turiu tave  doh.gif  lotuliukas.gif uj kaip kartais su jais buna sunku karsta.gif O tai linkiu daug daug sveikatos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(kruopa perline @ 2009 12 21, 14:13)

va cia tai geras , as ir su veziu gyvenu ir jau nei daug nei mazai 10 metu thumbup.gif  lotuliukas.gif , nu ka as ir sakau nuo jo tikrai nemirsiu  lotuliukas.gif

Apie veziukus tik gerai....arba nieko schmoll.gif As pati vezys,tevas ,sunus irgi veziai.....Nu gi geras zenklas ,tas veziukas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 21, 13:58)
Laba diena  4u.gif

Mes jau po gydytojos vizito Zygis vel serga  huh.gif  israse antibus  cool.gif ryt einam mantu daryt  scare.gif

Daug sveikatytes tavo Zygiukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif O mamytei -stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2009 12 21, 13:13)
Zygiui  4u.gif , nu kokia cia bjaurasti pagavot, ar cia vis dar nepasveikstat, va cia mamai  4u.gif

va cia tai geras , as ir su veziu gyvenu ir jau nei daug nei mazai 10 metu thumbup.gif  lotuliukas.gif , nu ka as ir sakau nuo jo tikrai nemirsiu  lotuliukas.gif

Cia vadinasi pernai as ji paskiepinau nuo gripo doh.gif sugrioviau vaikui visa imuniteta doh.gif o kiek skaiciau kol jis vel atsistatys ir tas brudas is jo organizmo iseis praeis maziausiai 7-10metu blink.gif nu bet kaip man cia susisviete ir pasidaviau iklbinejimas kad bus "geriau-maziau sirgs" doh.gif aha jau matau kaip jis maziau serga dar dazniau serga nei anksciau doh.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif nu o ka as tau sakau biggrin.gif taip kad spakainiai gyvenk ir dziaukis gyvenimu mirksiukas.gif as su saviskiu greit bus 7metai kaip kartu karsta.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 21, 14:57)
1.Cia vadinasi pernai as ji paskiepinau nuo gripo  doh.gif sugrioviau vaikui visa imuniteta  doh.gif o kiek skaiciau kol jis vel atsistatys ir tas brudas is jo organizmo iseis praeis maziausiai 7-10metu  blink.gif nu bet kaip man cia susisviete ir pasidaviau iklbinejimas kad bus "geriau-maziau sirgs"  doh.gif aha jau matau kaip jis maziau serga dar dazniau serga nei anksciau  doh.gif

2. drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif nu o ka as tau sakau  biggrin.gif taip kad spakainiai gyvenk ir dziaukis gyvenimu  mirksiukas.gif as su saviskiu greit bus 7metai kaip kartu  karsta.gif  biggrin.gif

1.Va ir as sakau,kol nesiskiepino zmones,tai nebuvo nei tu kiauliu,nei tu pauksciu gripu....dabar girdejau jau ozku gripas atsirado doh.gif doh.gif As neskiepijau ne vieno seimos nario schmoll.gif schmoll.gif
2.Mano mama su veziu gyvena 43 metai.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2009 12 21, 13:56)
Apie veziukus tik gerai....arba nieko schmoll.gif As pati vezys,tevas ,sunus irgi veziai.....Nu gi geras zenklas ,tas veziukas wub.gif

Daug sveikatytes tavo Zygiukui 4u.gif  4u.gif  4u.gif
O mamytei -stiprybes 4u.gif

Tai viskas gerai drinks_cheers.gif geras zmogus labai,bet buna tokiu momentu as jam-balta,jis man -ne juoda ir viskas doh.gif lotuliukas.gif o poto:"zinai tu buvai teisi" bigsmile.gif doh.gif lotuliukas.gif

Antibus israse turetumem uzmust galutinai ta bacila cool.gif
Kazko man mano varikliuka paskutiniu metu skauda,visa ta plota kur sirdis unsure.gif siandien padariau kardiograma nieko blogo nerodo cool.gif bet maudimas nepraeina jau ir tirpt kaire ranka pradejo doh.gif jauciu bus vel koks kaklo raumenukas uzspaustas nes neatsimenu kada paskutini kart masaza dariaus doh.gif nu bet prie ko cia sirdis g.gif
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2009 12 21, 14:00)
1.Va ir as sakau,kol nesiskiepino zmones,tai nebuvo nei tu kiauliu,nei tu pauksciu gripu....dabar girdejau jau ozku gripas atsirado doh.gif  doh.gif As neskiepijau ne vieno seimos nario schmoll.gif  schmoll.gif
2.Mano mama su veziu gyvena 43 metai.... doh.gif

1. Del sito tai sutinku drinks_cheers.gif ir gerai darot ir nesiskiepinkit niekada gyvenime schmoll.gif cia tik verslas,kad zmones priklausomais nuo farmacininku padaryt kad tik eitu ir kuo daugiau pirktu vaistu mad.gif nu negaliu sau atleist iki dabar,kad nepasakaiu laiku- NE doh.gif
2. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 21, 15:11)

Kazko man mano varikliuka paskutiniu metu skauda,visa ta plota kur sirdis  unsure.gif siandien padariau kardiograma nieko blogo nerodo  cool.gif bet maudimas nepraeina jau ir tirpt kaire ranka pradejo  doh.gif jauciu bus vel koks kaklo raumenukas uzspaustas nes neatsimenu kada paskutini kart masaza dariaus  doh.gif nu bet prie ko cia sirdis  g.gif
Papildyta:

Zinok ,buna ir man ,kad skauda,lyg ir dreba atrodo,tai peti pradeda skaudeti....zodziu ,mano mama kaip daktare- sako cia nervai laksto.....Kardiograma ir as dariausi,viskas ok thumbup.gif Tai sutinku su mama.....kad nervai....o ju mums netruksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2009 12 21, 14:16)
Zinok ,buna ir man ,kad skauda,lyg ir dreba atrodo,tai peti pradeda skaudeti....zodziu ,mano mama kaip daktare- sako cia nervai laksto.....Kardiograma ir as dariausi,viskas ok thumbup.gif Tai sutinku su mama.....kad nervai....o ju mums netruksta doh.gif

Tai va ir as ant ju nurasau viska drinks_cheers.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ramunka, Žygučiui daug daug sveikatos baliončikų ir kad pati nesirgtum 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mes tik ką iš akupunktūros, na, apie valandą klausinėjo mūsų visko nuo pat gimimo, paskui atėjo daktarė, ji ispanė, tai jai išvertė mūsų istoriją. Andrėjai dūrė keturiose vietose-sprande, prie plaštakų ir pilve, truputį verkė, bet nieko smile.gif pasakė, kad kuo anksčiau su cerebriniu ateina pas juos, tuo greitesni ir geresni rezultatai smile.gif kaina karto 30 lt, priima tik pirmadieniais smile.gif eisim kt pirmadienį 13,30 val smile.gif lb faina daktarė smile.gif aš tikiu, kad mažei tik gerės 4u.gif
na ką, namie karas, tėvas reikalauja išjungti šaldiklį, o mama gina, nes ten sukrautos tiek mūsų atsargos žiemai-uogos tiek jų pačių, o tėvui gi nieko nereikia niekad fool.gif einu daryt mažei košės, nes lb jau vaikas niam nori biggrin.gif
Atsakyti
Nuostabi apysaka wub.gif man ji labai patiko wub.gif jums turetu patikti taippat-paskaitykit laisva minute smile.gif
http://www.moteris.l...o_zmogaus_kova/

QUOTE(Medute28 @ 2009 12 21, 16:34)
Ramunka, Žygučiui daug daug sveikatos baliončikų ir kad pati nesirgtum

Dekui bandysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 21, 17:34)
Sveikos smile.gif
Ramunka, Žygučiui daug daug sveikatos baliončikų ir kad pati nesirgtum 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Mes tik ką iš akupunktūros, na, apie valandą klausinėjo mūsų visko nuo pat gimimo, paskui atėjo daktarė, ji ispanė, tai jai išvertė mūsų istoriją. Andrėjai dūrė keturiose vietose-sprande, prie plaštakų ir pilve, truputį verkė, bet nieko smile.gif pasakė, kad kuo anksčiau su cerebriniu ateina pas juos, tuo greitesni ir geresni rezultatai smile.gif kaina karto 30 lt, priima tik pirmadieniais smile.gif eisim kt pirmadienį 13,30 val smile.gif lb faina daktarė smile.gif aš tikiu, kad mažei tik gerės  4u.gif
na ką, namie karas, tėvas reikalauja išjungti šaldiklį, o mama gina, nes ten sukrautos tiek mūsų atsargos žiemai-uogos tiek jų pačių, o tėvui gi nieko nereikia niekad fool.gif einu daryt mažei košės, nes lb jau vaikas niam nori biggrin.gif

o kaip ten papult galima ? cia kokioj istaigoj ?
Atsakyti
Nike, aš rytoj parašysiu viską, šiandien jau vėloka skambinti draugei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 21, 22:01)
Nike, aš rytoj parašysiu viską, šiandien jau vėloka skambinti draugei smile.gif

aciukas didelis ,butu suuuper aciuks.gif,nes as jau ziurejau privaciose klinikose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 21 gruodžio 2009 - 21:09
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 21 gruodžio 2009 - 21:21