Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 21, 15:11)
T
Antibus israse turetumem uzmust galutinai ta bacila  cool.gif
Kazko man mano varikliuka paskutiniu metu skauda,visa ta plota kur sirdis  unsure.gif siandien padariau kardiograma nieko blogo nerodo  cool.gif bet maudimas nepraeina jau ir tirpt kaire ranka pradejo  doh.gif jauciu bus vel koks kaklo raumenukas uzspaustas nes neatsimenu kada paskutini kart masaza dariaus  doh.gif nu bet prie ko cia sirdis  g.gif
Papildyta:

sveikute. del sirdies maudimo magnio pagerk. man taipogi vis vaudzia. pageriu ir praeina,nes irgi kardiograma dare ir nieko nerado.
zyguciui daug sveikateles. as tai migles i darzeli gal jau pora menesiu neleidziu, tai tik slogavo truputi. ir neskiepiju jos.
kaip sventines nuotaikeles?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 12 22, 08:13)
sveikute. del sirdies maudimo magnio pagerk. man taipogi vis vaudzia. pageriu ir praeina,nes irgi kardiograma dare ir nieko nerado.
zyguciui daug sveikateles. as tai migles  i darzeli gal jau pora menesiu neleidziu, tai tik slogavo truputi. ir neskiepiju jos.
kaip sventines nuotaikeles?

Sveika,kur buvai prapuolusi??Cia visos taves labai pasigedom.....O kodel i darzeli neleidi??

Labas rytas mamukai 4u.gif
Atsakyti
laba rytuka ,merginos jau kaldedos ant nosies newyear.gif santa2.gif megalol.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(joolita @ 2009 12 22, 07:13)

zyguciui daug sveikateles. as tai migles  i darzeli gal jau pora menesiu neleidziu, tai tik slogavo truputi. ir neskiepiju jos.

Jau nusipirkau reiks kursa sugert rolleyes.gif

Dekui 4u.gif siandien buvom kraujo nuleist ir mantu padare ketvirtadieni eisim pas gydytoja parodyt ranka cool.gif

Kur prapuolus buvai?jau paieska skelbt ruosemes biggrin.gif
Atsakyti
Laba visoms smile.gif puoliau iš ryto į turgelį visokių mėsyčių papirkti smile.gif užlėkiau į pardę, nieko doro nepirkau,o palikau 40 lt blink.gif ir svarbiausiai, kad vakarienei taip ir nepaėmiau nieko ohmy.gif ir mišinį pamiršau mažei paimt, na žodžiu, reikės antrą kartą eiti doh.gif
Jolita, smagu, kad pasivaidenai biggrin.gif kaip jūs ten laikotės?
Nike, rašykis mergyt info smile.gif Žolyno g. 36a, tel: 8610 38125, kai paskambinsi, paklausk ar papuolei į žolyno g. Vilniuje, nes tai bendras tlf, jei ką, tai duos kitą, ir paskambinus pasakyk, kad nori užsirašyti į akupunktūrą vaikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 22, 15:14)
Laba visoms smile.gif puoliau iš ryto į turgelį visokių mėsyčių papirkti smile.gif užlėkiau į pardę, nieko doro nepirkau,o palikau 40 lt  blink.gif ir svarbiausiai, kad vakarienei taip ir nepaėmiau nieko  ohmy.gif  ir mišinį pamiršau mažei paimt, na žodžiu, reikės antrą kartą eiti  doh.gif
Jolita, smagu, kad pasivaidenai biggrin.gif kaip jūs ten laikotės?
Nike, rašykis mergyt info smile.gif Žolyno g. 36a, tel: 8610 38125, kai paskambinsi, paklausk ar papuolei į žolyno g. Vilniuje, nes tai bendras tlf, jei ką, tai duos kitą, ir paskambinus pasakyk, kad nori užsirašyti į akupunktūrą vaikui smile.gif

geras ta gatve salia mano .... tik per gatve pereiti bigsmile.gif
Atsakyti
TIk neapsirik biggrin.gif nes reikia į viršų lb toli pavažiuoti, ten toks namas bus didelis...aišku, aplink daug namų didelių bus, bet turi važiuoti į viršų biggrin.gif
Atsakyti
prapuolus nebuvau niekur. tiesiog netos nuotaikos,bendrauti su niekom nesinorejo.
muset depresija kokiatai unsure.gif
i darzeli neleidau,kad tik nesusirgtu. tai visi gripai mus aplenke. tik paslogavo truputi ir viskas.
na mamukai, kaip jums tas neigalumu karpymas? tik kaip supratau,kas turi pirma grupe,nekarpys.
praita savaite,ateinu ziuriu masinos nera. brolis pastate prie kelio. tai nutempe. 200lt uz nutempima mokejau. unsure.gif tai sventes socios bus lotuliukas.gif
net neturiu uz ka vaikui dovana nupirkti. sausio5d, jau 5m jai bus. gal ant torciuko sugrebsiu thumbup.gif balius ji supranta thumbup.gif thumbup.gif

beje, o kuom padeda,ta akopunktura? idomu,ar miglei kuom padetu?
jau vilti praradau,kad vaikui pageres kada. matosi,jog vienas klubasisnires. koja net i kita puse sukas. verysad.gif
sako,operacija jai istvertu,tai ji tik laikinai padetu, jie vel isnyra.
truksta man optimizmo siuo metu....uzejau pasjus,pasiguosti...
Atsakyti
Jolituk, mamuk, tu juk stipri, tiek metų ištvėrei, nepalūžai, ir dabar tuo labiau negalima palūžti nono.gif manau, mes visos tau galima padėti, po trupinuką, po lašiuką ir turėsi ir šventėms ir torčiukui, manau mergaitės pritartų tam sunglasses2.gif parašyk sąskaitos nr ir viskas bus gerai, o vėliau, jei kuriai mums prireiks pagalbos, ir tu pagelbėsi kuom galėsi smile.gif
Akupunktūra aktyvuoja energiją tuose taškuose, kuriuos stimuliuoja. Jie turi daug patirties su cerebrinukais, todėl sakė, kuo vaikas mažesnis, tuo rezultatai geresni. Manau, jei bent pasikonsultuosi, nieko neprarasi...tik bėda, nežinau ar konsultacija mokama sad.gif ten daktarė yra ispanė, o jos asistentė jai verčia viską į ispanų.
O dėl mašinos, tai tu neįgaliojo ženkliuką užsiklijuok ant galinio stiklo, žinok jie neturi teisės nutempt mašinos, kad ir kur ji bus pastatyta, jei bus su tuo ženklu. Mes visur statom po ženklais, tereikia ženkliuko, gali ir pažymėjimą palikt foto į apačią.
Laikykis mamuk , mes su tavimi ir laukiame sąskaitos nr console.gif
Atsakyti
Sveikos,

tiek daug buvau pricitavus, bet nutryniau, kažkaip nesinori plėstis šiandien į diskusijas.

Mano sveikatėlė sustreikavo rimtai verysad.gif taip liūdna, šventės prieš akis, o aš nematau kelio per ašaras verysad.gif

Ligoniukam sveikatukės 4u.gif

Medute, net nežinau tada, jei taip pas jus ten viskas sudėtinga unsure.gif Dabar suprantu, kad lengva užsikrėsti tokia slogia nuotaika, jei visada namie tokia atmosfera.

Kruopa perline, su tavim turiu rimtą temą aptart, ar galėčiau kada parašyt tau į AŽ?
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 22, 21:00)
Jolituk, mamuk, tu juk stipri, tiek metų ištvėrei, nepalūžai, ir dabar tuo labiau negalima palūžti  nono.gif  manau, mes visos tau galima padėti, po trupinuką, po lašiuką ir turėsi ir šventėms ir torčiukui, manau mergaitės pritartų tam  sunglasses2.gif  parašyk sąskaitos nr ir viskas bus gerai, o vėliau, jei kuriai mums prireiks pagalbos, ir tu pagelbėsi kuom galėsi smile.gif
Laikykis mamuk , mes su tavimi ir laukiame sąskaitos nr  console.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Tikrai ,manau ir as,kad mamos neatsisakys pervesti kelis litukus,kad mergytei padarytu svente..... happybday.gif newyear.gif 000054.gif birthday.gif Taigi laukiam Joolita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2009 12 22, 20:15)
Kruopa perline, su tavim turiu rimtą temą aptart, ar galėčiau kada parašyt tau į AŽ?

Drasiai, be atsiprasimu, bet kada , galite rasyti mirksiukas.gif
Atsakyti