Aciu mergaites....stiprybes man labai reikes.....
Laba ryta
Laikykis mamukai
svarbiausia tiketis pacio geriausio ir tik optimistines mintis
O sitas mesk lauk
Sveikatos jam o tau stiprybes
Girdejau kad visiems zenklams kiti metai daug geresni bus nei siemet
100metu
sveika sugryzus

QUOTE(GREK @ 2009 12 29, 19:37)
prieš porą savaičių surado pas mane piktybinį naviką, tai gal labiau bijau, nei liūdžiu. Laukia sudėtinga operacija, chemoterapija ir t.t.
mintys durnos lenda galvon,
mintys durnos lenda galvon,
Laikykis mamukai

O sitas mesk lauk

QUOTE(izabele111 @ 2009 12 29, 20:23)
nes pas mane atsitiko nelaime - teciui insultas,
Sveikatos jam o tau stiprybes

QUOTE(joolita @ 2009 12 29, 20:47)
mama sake,kad girdejo horoskopus. dvyniams geri sie metai bus.
Girdejau kad visiems zenklams kiti metai daug geresni bus nei siemet

QUOTE(kruopa perline @ 2009 12 29, 20:59)
svarbu pati laikykis, paverk, jei padeda jei ne , laikykis, juk gyvenimas sukasi ir jau nieko cia su tom musu asarom nebepadarysi, reikia viska daryti dabar kol jis yra cia su mumis salia... Laikykis ,kantrybes TAU....

QUOTE(audratum @ 2009 12 29, 21:43)
sveikutes visos.
100metu

sveikutes smagu, kad musu nepamirsot. turejom visokiu bedeliu tad nebuvo net laiko prie kompo atsisesti. maziu mano reikalai po truputi gereja bando stotis ant savu kojeliu, kartais ir zodeli koki isgirsti besakant tiesa labai retai... bet viltis yra. daktarai pirma kart po keturiu metu pasake ,kad jam gereja. va pas mus lyg linksmos naujieneles, o pas jus ir liudnu yra io kaip nesmagu...
QUOTE(audratum @ 2009 12 30, 12:28)
sveikutes smagu, kad musu nepamirsot. turejom visokiu bedeliu tad nebuvo net laiko prie kompo atsisesti. maziu mano reikalai po truputi gereja bando stotis ant savu kojeliu, kartais ir zodeli koki isgirsti besakant tiesa labai retai... bet viltis yra. daktarai pirma kart po keturiu metu pasake ,kad jam gereja. va pas mus lyg linksmos naujieneles, o pas jus ir liudnu yra io kaip nesmagu...

mes irgi eisime pasirodyti po nauju, paziuresim ka blogo gero pasakys

QUOTE(izabele111 @ 2009 12 29, 21:23)
Sveikos,as tik prisistatau,nes pas mane atsitiko nelaime - teciui insultas,suparalyzavo desine puse tai prabunu visa diena ligonineje,o kai pareinu - nebenoriu nieko ,tik zliumbti
Zinokit sustojo gyvenimas
Visas sveikinu su Naujaisiais Metais ir linkiu laaabai daug sveikatos,nes be jos tikrai butu blogai

Visas sveikinu su Naujaisiais Metais ir linkiu laaabai daug sveikatos,nes be jos tikrai butu blogai

Sveikute, stiprybės tau

QUOTE(GREK @ 2009 12 29, 19:37)
Net nežinau Medute ar liūdnos, nemoku paaiškint savo savijautos - prieš porą savaičių surado pas mane piktybinį naviką, tai gal labiau bijau, nei liūdžiu. Laukia sudėtinga operacija, chemoterapija ir t.t.
GREK, chemoterapija labai sodina imunitetą, gerk kuo daugiau žolių antpilų, yra visokių priešvėžinių...mamai šnd atsakymą markerio pasakė-48, kai norma iki 30...pagal atsakymus jau ketvirta stadija

QUOTE(izabele111 @ 2009 12 29, 20:23)
Sveikos,as tik prisistatau,nes pas mane atsitiko nelaime - teciui insultas
Izabele, laikykis, esi stipri moteris

QUOTE(audratum @ 2009 12 30, 12:28)
Vajei, kaip smagu, kad pasirodei

Kad žmonės šypsotūs ant vieškelio balto,
Kad saulė šypsotūs virš Jūsų galvų.
Kad lietus nuplautų ir skausmą ir kaltę,
Kad sniegas užkirstų ant sielos žaizdos.
Kad niekas ir niekad, nieko neskriaustų,
Kad niekas nebūtų mažu.
Kad viskas į gerą, kad viskas iš naujo
Kad viskas Jums būtų gražu.
Kai Nauji metai beldžias į duris, į praeitį sugrįžtame kiekvienas. Bet praeitis duris mums uždarys, palikus pilkas nežinios ražienas... Ak, kiek svajonių lieka pakely, neatliktų svarbių darbų ir siekių! Su nerimu vėl į Naujus eini, su širdgėla lyg ką brangaus palieki. Galbūt likimas knygon užrašys, kokie darbai ir žygiai Jūsų laukia...

nusikabinkime nuo eglutes graziausias akimirkas,tik tai kas sirdi glosto. ir visa geri tarpusavy pasidalinkim... kam sveikatos,o kam meiles, o kam pinigu... sveikinu visus mamukus su naujais metais
graziu jums svenciu.

graziu jums svenciu.

Labadienis

Sukdamiesi lengvučių snaigių sūkuryje, traškindami plonučiu upių ledu, per skambančius tėviškės laukus, miestus ir kaimus atkeliauja ir beldžiasi į kiekvieno namus Naujieji metai. Tad linkime Jums ...
Sustokit akimirkai - senieji metai baigias
Su kiekviena baigtim - nauja pradžia
Tegul Naujieji neša džiaugsmą, laimę
Jūsų rūpesčiuos ir darbuose.
Visas su artėjančiais

Sukdamiesi lengvučių snaigių sūkuryje, traškindami plonučiu upių ledu, per skambančius tėviškės laukus, miestus ir kaimus atkeliauja ir beldžiasi į kiekvieno namus Naujieji metai. Tad linkime Jums ...
Sustokit akimirkai - senieji metai baigias
Su kiekviena baigtim - nauja pradžia
Tegul Naujieji neša džiaugsmą, laimę
Jūsų rūpesčiuos ir darbuose.
Visas su artėjančiais

Sveikos,labai aciu uz palaikyma...jau lyg ir matau sviesa tunelio gale...visas su naujais metais ir palinkesiu -daug sveikatos o visko kito bus...rasau per telefona...
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 30, 22:17)
GREK, chemoterapija labai sodina imunitetą, gerk kuo daugiau žolių antpilų, yra visokių priešvėžinių...mamai šnd atsakymą markerio pasakė-48, kai norma iki 30...pagal atsakymus jau ketvirta stadija
Laikykis mamuk, kai suvoki,kad gyvenimas gali nutrūkti, imi suvokti jo prasmę ir esmę, susidėlioji prioritetus...žinai, nėra taip baisu, kai miršta suaugę ar jau nugyvenę savo amžių žmonės..baisiausiai, kai miršta vaikai..
o tu pasveiksi, tau dar auginti savo pupinus reikia
atsigaus, patikėk, juk gaus reabilitaciją ir vėl viskas bus tvarkoj.
pasakok viską nuo pat pradžios, ar buvote lenkuose, toje reabilitacijoje? Kaip džiugu, kad gerėja tavo zuikiui 

sveikos su arejanciais visas, linkiu visko ko geriausio, liunkiu sulaukti stebuklu kuriu tikrai yra tik reikia jais tiketi