Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

O mes lapkritį atlankėm PK sanatoriją, planuoju vėl koki vasarį pasiprašyti tenais. Lankom akupunktūras. Kartą per savaitę. Po truputį stumiamės ir mes smile.gif Svarbiausiai, kad būtų centimetras į priekį, o ne metras atgal smile.gif
Atsakyti
4u.gif Labas rytas,
visas SUPER MAMAS su naujais metais mes sutikome ramiai, visi 5, broliu nemigdeme ir visi pro langus ziurejome fejerverkus, broliams kaip patiko Sesute musu siandiena dar taip pat kaip vakar serga, bet vienas jau brolis serga, metai prasideda nekaip doh.gif
Atsakyti
Sveikinu visas mamytes ir vaikucius su Naujaisiais Metais 4u.gif Tebunie jie geresni, sviesesni visiems 4u.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 29, 10:41)
Ai uzsilakstem naujo saldytuvo beieskodamai, po svenciu senukas musu saldytuvas numire  vis ruosemes keist,tempem,tempem guma kol galu gale Kaledu antra diena neatlaike (matyt per daug maisto sukista buvo  )bet uztat aigiam is ligu baigiam issikapstyt )

Neatlaike kruvio lotuliukas.gif

QUOTE(GREK @ 2009 12 29, 18:37)
nemoku paaiškint savo savijautos - prieš porą savaičių surado pas mane piktybinį naviką, tai gal labiau bijau, nei liūdžiu. Laukia sudėtinga operacija, chemoterapija ir t.t.
kai laukiausi Roko, galėjau miegot kiaurą parą, tiesiog galėjau gulėt ir gulėt lovoj, nu nebe reikalo turbūt, jautė mano širdis, kad paskui jau pamiegot nebegalėsiu 

Ir dabar taip noriu miego, vos sėdžiu, darbe bardakas, mintys durnos lenda galvon, atrodo taip neturiu jėgų ką daryt, kad tik miegočiau ir miegočiau.

Na naujienos nelinksmos verysad.gif bet vyk blogas mintis salin. Perline kruopa cia turbut gali tave labiausiai suprasti ir palaikyti , stiprybes jums, vaikuciams esi reikalinga galvok apie juos 4u.gif

QUOTE(izabele111 @ 2009 12 29, 19:23)
Sveikos,as tik prisistatau,nes pas mane atsitiko nelaime - teciui insultas,suparalyzavo desine puse tai prabunu visa diena ligonineje,o kai pareinu - nebenoriu nieko ,tik zliumbti Zinokit sustojo gyvenimas
Visas sveikinu su Naujaisiais Metais ir linkiu laaabai daug sveikatos,nes be jos tikrai butu blogai

friends.gif laikykis, tikekimes jam greitai pageres 4u.gif

QUOTE(kruopa perline @ 2010 01 01, 09:41)
4u.gif Labas rytas,
visas SUPER MAMAS su naujais metais  mes sutikome ramiai, visi 5, broliu nemigdeme ir visi pro langus ziurejome fejerverkus, broliams kaip patiko  Sesute musu siandiena dar taip pat kaip vakar serga, bet vienas jau brolis serga, metai prasideda nekaip  doh.gif

sveikateles jums 4u.gif

mes sutikome Naujus ramiai , bet taip kaip norejom. Visi tik savi namuose kepem lasanija, kas sampana kas limonada gere mirksiukas.gif Oliveris uzmigo 10, tad nauju nesulauke jau ir taip jam cia velai buvo smile.gif
Sakot geri kiti metai labai tikiuosi, nors dar jokio horoskopo neskaiciau.
Atsakyti
Sveikos naujais metais,

Lai Naujais metais pildosi jūsų svajonės ir norai, o laimė, sėkmė ir meilė jūsų namuose būna kasdieninis svečias, su Naujais smile.gif

Ačiū merginos už linkėjimus ir palaikymą, net negalvoju sėdėt rankas sudėjus ir verkt, neturiu tam laiko doh.gif paauglė dukra, kuriai labai reikia mamos, mano trimetis turtas, kuris be manęs kaip be rankų ir mano MB ax.gif , gi net sriubukės nemoka išsivirt nabagas, dar man išeit ne laikas, dar daug nepadariau ir nepamačiau. Taigi, laukiu paskutinio tyrimo ir tada bus aišku, ką su manim daryt sugalvos daktarai.
Stengiuosi vyt tas blogas mintis šalin, kai nepavyksta, nuverkiu posmą ir vėl keliu nosį aukštyn, kitaip negalima.

QUOTE(kruopa perline @ 2010 01 01, 11:41)
Sesute musu siandiena dar taip pat kaip vakar serga, bet vienas jau brolis serga, metai prasideda nekaip  doh.gif

vaje, neįsisirkit tik, sveikit greičiau 4u.gif
Tau rašysiu vėliau, dabar dar pati nežinau nieko tiksliai, tai kaip ir neturiu net ko paklaust, tik baimė kažkokia nuo tos nežinios ima.

Izabele, stiprybės tau ir tavo šeimai 4u.gif

Audratum, seniai matyta, sveika pargrįžus pas mus mirksiukas.gif

Mes Naujus sutikom namie, Rokas tiesiog žavėjosi fejerverkais bigsmile.gif Net išsižiojęs stebėjo, mes gyvenam 11 aukšte ir dar namas ant kalno, tai visas miestas kaip ant delno, man labai patinka Naujus sutikt namie, nesu mačius gražesnio vaizdo naujametės nakties rolleyes.gif

Va, pasirodom - mano miego norintis pingviniukas su sese per savo karnavalą daržely
user posted image
Atsakyti
Labuka visoms smile.gif
Su Naujaisiais, kad jie būtų geresni nei praėję meta smile.gif
GREK, o jau koks grožis tavo vaikų wub.gif
Mes ir ramiai sutikome metus, pas draugę buvom. Keturiese + mažoji smile.gif Andrėja ir nemiegojo, žiūrėjo per langą saliutus ir dar grįžusi namo knapsojo kartu su mumis TV biggrin.gif
jau šonai skauda nuo gulėjimo, bet kad nėra ką veikti, draugai kas kur, o visa kita tai tik beprasmis pinigų leidimas sad.gif todėl ir tūnom namuose..tiesa, reikės papildyti maisto atsargas, nes jos kažkur išgaravo rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
sveikos, su naujais. mes irgi sutikom namuciuose ramiai. maziuis uzmigo nei dvylikos nesulaukes. saliutai saude, o jis pute i aki. man kazkodel liudnai metai prasidejo... GREK stiprybes tau daktarai irgi klysta gal dar viskas issispres. kazkada ir man gimdos kaklelyje atseit rado kazka negero, bet po sei dienai dar esu cia
Atsakyti

Sveikutės naujais metais, ko tai ramu, gulit visos apsivalgę? lotuliukas.gif Pas mus taip gražu visur, balta, sniegas toks purus purus. Gaila, kad mažius pakosti, varytum ant kalnų su rogėm.

QUOTE(Medute28 @ 2010 01 02, 12:58)
jau šonai skauda nuo gulėjimo, bet kad nėra ką veikti, draugai kas kur, o visa kita tai tik beprasmis pinigų leidimas sad.gif todėl ir tūnom namuose..tiesa, reikės papildyti maisto atsargas, nes jos kažkur išgaravo  rolleyes.gif

jezau, kaip jūs ten neturit ką veikt, kad man taip rolleyes.gif skalbimas, namų tvarkymas, valgio ruošimas doh.gif košmaras kažkoks, dar mezginio niekaip nespėjau senais metais baigt, tas dar rūpi, dar grindys neplautos, ech, bet palauks viskas, nes dar ir pas jus užsukt norisi rolleyes.gif
Medute, atvarytum, kad arčiau, maisto atsargų abile kiek turiu, tik valgyt noro nėra.

QUOTE(kruopa perline @ 2010 01 02, 15:41)

kokia iškalbinga g.gif užkimus gal po švenčių? kaip leliai tavo ligoniukai?

QUOTE(audratum @ 2010 01 02, 17:26)
GREK stiprybes tau daktarai irgi klysta gal dar viskas issispres. kazkada ir man gimdos kaklelyje atseit rado kazka negero, bet po sei dienai dar esu cia

ačiū Audratum, stiprybės man prireiks, nors nesiskundžiu aš jos atsargom mirksiukas.gif Dabar dar turiu palaikyt artimuosius, nes jie labiau panikuoja už mane, o aš tik bijau, nes nežinau kas laukia.
Gal aš durna, bet jaučiu, kad viskas bus gerai, tik reiks laiko.
Atsakyti
GREK, nesi durna, tavo vidinė nuojauta tau kužda, kad tikrai ir bus gerai wink.gif aha, aš jau kūdintis planuoju, aišku, seniai planuoju biggrin.gif
Matai, tas neturėjimas ką veikti tikrai yra, nes kai gyvenam ne savo namuose, tai ką ten, išsiplauti dvi lėkštes ar puodukus, prasiurbti kambarį ir ramu biggrin.gif nors, kai vasarą tėvų nebūdavo, tai susitvarkydavau kartą per savaitę namus ir vėl nebūdavo ką veikti, nesusikuičiam mes taip..aišku, pas tave du strakalai auga, tai tik spėk suktis iš paskos biggrin.gif o ką pas mane..lb laukiu, kada ir aš bėgsiu iš paskos su šluota ir skuduru biggrin.gif kai mažoji darys tvarką spintelėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 31, 16:33)
O mes lapkritį atlankėm PK sanatoriją, planuoju vėl koki vasarį pasiprašyti tenais. Lankom akupunktūras. Kartą per savaitę. Po truputį stumiamės ir mes smile.gif Svarbiausiai, kad būtų centimetras į priekį, o ne metras atgal smile.gif

nu negi Jus taip gaunate lengvai tuos siuntimus ,as per kancias .... doh.gif nezn gal jau pradet reikalauti ,kol duos tai ...... unsure.gif o i VRC nevazineji ?
Atsakyti

Sveikos, gal galeciau jungtis i kompanija?
Turiu sunu, vasari sueis 3 metukai, turime F83.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanuk: 02 sausio 2010 - 22:52
QUOTE(Nanuk @ 2010 01 02, 23:52)
Sveikos, gal galeciau jungtis i kompanija?
Turiu sunu, vasari sueis 3 metukai, turime F83.
4u.gif

3 metukai ir diagnoze F83 ? unsure.gif  tai jums nedaug kas tada piklauso is valstybes  g.gif o galima butu smulkiau apie jusu beduke rolleyes.gif mums f83 buvo iki 10 men  mirksiukas.gif nors ir prie musu g80.1 galima pritaikyti dar f83  4u.gif
P.S. sveika pasijungus  blush2.gif  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 02 sausio 2010 - 23:21