O mes lapkritį atlankėm PK sanatoriją, planuoju vėl koki vasarį pasiprašyti tenais. Lankom akupunktūras. Kartą per savaitę. Po truputį stumiamės ir mes
Svarbiausiai, kad būtų centimetras į priekį, o ne metras atgal
visas SUPER MAMAS su naujais metais mes sutikome ramiai, visi 5, broliu nemigdeme ir visi pro langus ziurejome fejerverkus, broliams kaip patiko Sesute musu siandiena dar taip pat kaip vakar serga, bet vienas jau brolis serga, metai prasideda nekaip
Sveikinu visas mamytes ir vaikucius su Naujaisiais Metais
Tebunie jie geresni, sviesesni visiems
Neatlaike kruvio
Na naujienos nelinksmos
bet vyk blogas mintis salin. Perline kruopa cia turbut gali tave labiausiai suprasti ir palaikyti , stiprybes jums, vaikuciams esi reikalinga galvok apie juos
laikykis, tikekimes jam greitai pageres
Labas rytas,
visas SUPER MAMAS su naujais metais mes sutikome ramiai, visi 5, broliu nemigdeme ir visi pro langus ziurejome fejerverkus, broliams kaip patiko Sesute musu siandiena dar taip pat kaip vakar serga, bet vienas jau brolis serga, metai prasideda nekaip
sveikateles jums
mes sutikome Naujus ramiai , bet taip kaip norejom. Visi tik savi namuose kepem lasanija, kas sampana kas limonada gere
Oliveris uzmigo 10, tad nauju nesulauke jau ir taip jam cia velai buvo
Sakot geri kiti metai labai tikiuosi, nors dar jokio horoskopo neskaiciau.
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 29, 10:41)
Ai uzsilakstem naujo saldytuvo beieskodamai, po svenciu senukas musu saldytuvas numire vis ruosemes keist,tempem,tempem guma kol galu gale Kaledu antra diena neatlaike (matyt per daug maisto sukista buvo )bet uztat aigiam is ligu baigiam issikapstyt )
Neatlaike kruvio
QUOTE(GREK @ 2009 12 29, 18:37)
nemoku paaiškint savo savijautos - prieš porą savaičių surado pas mane piktybinį naviką, tai gal labiau bijau, nei liūdžiu. Laukia sudėtinga operacija, chemoterapija ir t.t.
kai laukiausi Roko, galėjau miegot kiaurą parą, tiesiog galėjau gulėt ir gulėt lovoj, nu nebe reikalo turbūt, jautė mano širdis, kad paskui jau pamiegot nebegalėsiu
Ir dabar taip noriu miego, vos sėdžiu, darbe bardakas, mintys durnos lenda galvon, atrodo taip neturiu jėgų ką daryt, kad tik miegočiau ir miegočiau.
kai laukiausi Roko, galėjau miegot kiaurą parą, tiesiog galėjau gulėt ir gulėt lovoj, nu nebe reikalo turbūt, jautė mano širdis, kad paskui jau pamiegot nebegalėsiu
Ir dabar taip noriu miego, vos sėdžiu, darbe bardakas, mintys durnos lenda galvon, atrodo taip neturiu jėgų ką daryt, kad tik miegočiau ir miegočiau.
Na naujienos nelinksmos
QUOTE(izabele111 @ 2009 12 29, 19:23)
Sveikos,as tik prisistatau,nes pas mane atsitiko nelaime - teciui insultas,suparalyzavo desine puse tai prabunu visa diena ligonineje,o kai pareinu - nebenoriu nieko ,tik zliumbti Zinokit sustojo gyvenimas
Visas sveikinu su Naujaisiais Metais ir linkiu laaabai daug sveikatos,nes be jos tikrai butu blogai
Visas sveikinu su Naujaisiais Metais ir linkiu laaabai daug sveikatos,nes be jos tikrai butu blogai
QUOTE(kruopa perline @ 2010 01 01, 09:41)
sveikateles jums
mes sutikome Naujus ramiai , bet taip kaip norejom. Visi tik savi namuose kepem lasanija, kas sampana kas limonada gere
Sakot geri kiti metai labai tikiuosi, nors dar jokio horoskopo neskaiciau.
Sveikos naujais metais,
Lai Naujais metais pildosi jūsų svajonės ir norai, o laimė, sėkmė ir meilė jūsų namuose būna kasdieninis svečias, su Naujais
Ačiū merginos už linkėjimus ir palaikymą, net negalvoju sėdėt rankas sudėjus ir verkt, neturiu tam laiko
paauglė dukra, kuriai labai reikia mamos, mano trimetis turtas, kuris be manęs kaip be rankų ir mano MB
, gi net sriubukės nemoka išsivirt nabagas, dar man išeit ne laikas, dar daug nepadariau ir nepamačiau. Taigi, laukiu paskutinio tyrimo ir tada bus aišku, ką su manim daryt sugalvos daktarai.
Stengiuosi vyt tas blogas mintis šalin, kai nepavyksta, nuverkiu posmą ir vėl keliu nosį aukštyn, kitaip negalima.
vaje, neįsisirkit tik, sveikit greičiau
Tau rašysiu vėliau, dabar dar pati nežinau nieko tiksliai, tai kaip ir neturiu net ko paklaust, tik baimė kažkokia nuo tos nežinios ima.
Izabele, stiprybės tau ir tavo šeimai
Audratum, seniai matyta, sveika pargrįžus pas mus
Mes Naujus sutikom namie, Rokas tiesiog žavėjosi fejerverkais
Net išsižiojęs stebėjo, mes gyvenam 11 aukšte ir dar namas ant kalno, tai visas miestas kaip ant delno, man labai patinka Naujus sutikt namie, nesu mačius gražesnio vaizdo naujametės nakties
Va, pasirodom - mano miego norintis pingviniukas su sese per savo karnavalą daržely
Lai Naujais metais pildosi jūsų svajonės ir norai, o laimė, sėkmė ir meilė jūsų namuose būna kasdieninis svečias, su Naujais
Ačiū merginos už linkėjimus ir palaikymą, net negalvoju sėdėt rankas sudėjus ir verkt, neturiu tam laiko
Stengiuosi vyt tas blogas mintis šalin, kai nepavyksta, nuverkiu posmą ir vėl keliu nosį aukštyn, kitaip negalima.
QUOTE(kruopa perline @ 2010 01 01, 11:41)
Sesute musu siandiena dar taip pat kaip vakar serga, bet vienas jau brolis serga, metai prasideda nekaip 
vaje, neįsisirkit tik, sveikit greičiau
Tau rašysiu vėliau, dabar dar pati nežinau nieko tiksliai, tai kaip ir neturiu net ko paklaust, tik baimė kažkokia nuo tos nežinios ima.
Izabele, stiprybės tau ir tavo šeimai
Audratum, seniai matyta, sveika pargrįžus pas mus
Mes Naujus sutikom namie, Rokas tiesiog žavėjosi fejerverkais
Va, pasirodom - mano miego norintis pingviniukas su sese per savo karnavalą daržely
Labuka visoms 
Su Naujaisiais, kad jie būtų geresni nei praėję meta
GREK, o jau koks grožis tavo vaikų
Mes ir ramiai sutikome metus, pas draugę buvom. Keturiese + mažoji
Andrėja ir nemiegojo, žiūrėjo per langą saliutus ir dar grįžusi namo knapsojo kartu su mumis TV 
jau šonai skauda nuo gulėjimo, bet kad nėra ką veikti, draugai kas kur, o visa kita tai tik beprasmis pinigų leidimas
todėl ir tūnom namuose..tiesa, reikės papildyti maisto atsargas, nes jos kažkur išgaravo
Su Naujaisiais, kad jie būtų geresni nei praėję meta
GREK, o jau koks grožis tavo vaikų
Mes ir ramiai sutikome metus, pas draugę buvom. Keturiese + mažoji
jau šonai skauda nuo gulėjimo, bet kad nėra ką veikti, draugai kas kur, o visa kita tai tik beprasmis pinigų leidimas
sveikos, su naujais. mes irgi sutikom namuciuose ramiai. maziuis uzmigo nei dvylikos nesulaukes. saliutai saude, o jis pute i aki. man kazkodel liudnai metai prasidejo... GREK stiprybes tau daktarai irgi klysta gal dar viskas issispres. kazkada ir man gimdos kaklelyje atseit rado kazka negero, bet po sei dienai dar esu cia
Sveikutės naujais metais, ko tai ramu, gulit visos apsivalgę?
QUOTE(Medute28 @ 2010 01 02, 12:58)
todėl ir tūnom namuose..tiesa, reikės papildyti maisto atsargas, nes jos kažkur išgaravo 
jezau, kaip jūs ten neturit ką veikt, kad man taip
Medute, atvarytum, kad arčiau, maisto atsargų abile kiek turiu, tik valgyt noro nėra.
QUOTE(kruopa perline @ 2010 01 02, 15:41)
kokia iškalbinga
QUOTE(audratum @ 2010 01 02, 17:26)
GREK stiprybes tau daktarai irgi klysta gal dar viskas issispres. kazkada ir man gimdos kaklelyje atseit rado kazka negero, bet po sei dienai dar esu cia
ačiū Audratum, stiprybės man prireiks, nors nesiskundžiu aš jos atsargom
Gal aš durna, bet jaučiu, kad viskas bus gerai, tik reiks laiko.
GREK, nesi durna, tavo vidinė nuojauta tau kužda, kad tikrai ir bus gerai
aha, aš jau kūdintis planuoju, aišku, seniai planuoju
Matai, tas neturėjimas ką veikti tikrai yra, nes kai gyvenam ne savo namuose, tai ką ten, išsiplauti dvi lėkštes ar puodukus, prasiurbti kambarį ir ramu
nors, kai vasarą tėvų nebūdavo, tai susitvarkydavau kartą per savaitę namus ir vėl nebūdavo ką veikti, nesusikuičiam mes taip..aišku, pas tave du strakalai auga, tai tik spėk suktis iš paskos
o ką pas mane..lb laukiu, kada ir aš bėgsiu iš paskos su šluota ir skuduru
kai mažoji darys tvarką spintelėse
Matai, tas neturėjimas ką veikti tikrai yra, nes kai gyvenam ne savo namuose, tai ką ten, išsiplauti dvi lėkštes ar puodukus, prasiurbti kambarį ir ramu
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 31, 16:33)
O mes lapkritį atlankėm PK sanatoriją, planuoju vėl koki vasarį pasiprašyti tenais. Lankom akupunktūras. Kartą per savaitę. Po truputį stumiamės ir mes
Svarbiausiai, kad būtų centimetras į priekį, o ne metras atgal 
nu negi Jus taip gaunate lengvai tuos siuntimus ,as per kancias ....
Sveikos, gal galeciau jungtis i kompanija?
Turiu sunu, vasari sueis 3 metukai, turime F83.
QUOTE(Nanuk @ 2010 01 02, 23:52)
Sveikos, gal galeciau jungtis i kompanija?

3 metukai ir diagnoze F83 ?
P.S. sveika pasijungus