Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

[quote=Nikota,2009 12 01, 19:42]
Sveikutės

mes pas jį buvome izraelyje..Va ir nuo 16 dienos vėl čia Lietuvoje važiuosime..Atskrenda jis į Lietuvą.. thumbup.gif

Mano mergytei 3m. prieš metus po operacijos komplikacijos paliko visiškai neigali...Sunki negalia tiek kūnelio tiek galvelės verysad.gif

o kaip jis ten gydo. man kazkaip itartinai atrodo. is pradziu buvau uzsidegus lekt bet paskui vyras apramino. ir nezinau kaip cia elgtis su juo. dar plius neaisku ar jis tokioj kaip musu situacijoj padet gali. g.gif p jums padejo ir kiek jo vieno vizito kaina?
Atsakyti
Niu ka mes jau po gydytojos ryt einam su Zygiu jam plauciu rengena daryt,nes niekaip jau 2 savaites neislenda is kosulio doh.gif man krauja nuleis mazumele cool.gif biggrin.gif pasnekejom del sanatorijos kad noresim vaziuot pavasario gale,sake be problemu thumbup.gif

Dar gi nepasigyriau uzsakem kamuoli pas save socialiniam smile.gif siandien skambino is Kauno klause ar daugiau ko nereik blink.gif biski nustebau biggrin.gif zodziu laukiam kada pranes atsiimt rolleyes.gif

QUOTE(lukrista @ 2009 12 01, 14:42)
oi pas mus irgi paskutiniu metu tokie simptomai intensyviai reiskiasi. O kas del visokiu traumu tai ir pas mus daug jau buvo nors jam tik 2metukai, bet jau galvyte 2kartus sviesta ir pirstukas buvo luzes, neskaiciuojant visokiu smulkiu guzu ir melyniu. laikykites.   console.gif

Tai vyras juk cool.gif randai,guzai puosia biggrin.gif

QUOTE(NikeZ @ 2009 12 01, 17:32)
Gavau ambulatorine reabilitacija 4u.gif nenz kur rinktis smile.gif ytariu PK jei priims jei nea tai savo poliklinikoj  4u.gif gavom 16 lovadieniu  4u.gif

Co to jest? g.gif cia dabar taip vadinas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 01 gruodžio 2009 - 18:06
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 01, 19:05)
Niu ka mes jau po gydytojos  ryt einam su Zygiu jam plauciu rengena daryt,nes niekaip jau 2 savaites neislenda is kosulio  doh.gif man krauja nuleis mazumele  cool.gif  biggrin.gif pasnekejom del sanatorijos kad noresim vaziuot pavasario gale,sake be problemu  thumbup.gif

Dar gi nepasigyriau uzsakem kamuoli pas save socialiniam  smile.gif siandien skambino is Kauno klause ar daugiau ko nereik  blink.gif biski nustebau  biggrin.gif zodziu laukiam kada pranes atsiimt  rolleyes.gif
Tai vyras juk  cool.gif randai,guzai puosia  biggrin.gif
Co to jest?  g.gif cia dabar taip vadinas  g.gif  biggrin.gif

na tipo analogiskai kaip sanatorija ,tik negaunu lovos ir pietu .... reabilitacija galima gaut net savo poliklinikoj jei yra tokia tarnyba cool.gif
Atsakyti
Nike, šiaip su tokiais vaikais yra nesąmonė, kad neduoda lovos ir pietų, juk vaikas dar mažas, o jei gausite tokį kursą kaip mes, tai tavo mažoji norės ir pamiegoti ir pailsėti, kur gi jūs lauksite kitos procedūros ?? nu durniai, mano galva, tik tiek ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 12 01, 18:53)
na tipo analogiskai kaip sanatorija ,tik negaunu lovos ir pietu .... reabilitacija galima gaut net savo poliklinikoj jei yra tokia tarnyba  cool.gif

Nu bet kas per durdomas umn.gif tai pas mus irgi yra ir manksta ir vonios ir masazai,bet kur lakstyt po ta poliklinika (nes viskas butent ten) o kur nuvaziuot ir viska vienoj vietoj padaryt cool.gif

Pas mus Jonavoj siandien mire berniukas 8m....ir jo broliukas jaunesnis metais guli reanimacijoj Kaune... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 12 01, 18:54)
tai ryt skambisniu ar priimtiu mus su tokiu keliallapiu  4u.gif

o kaip tu i PK papuolei per VRC ?

mes iš VRC gavom kelialiapui į sanatoriją popierius o po to TLK sutvarkėm viską ir pasirinkom PK, kitur kol kas nevažiuosime bigsmile.gif

QUOTE(lukrista @ 2009 12 01, 18:59)

o kaip jis ten gydo. man kazkaip itartinai atrodo.

parašysiu į az kai turesiu laiko ( gal siandien vakare ) kad neapkaltintų už reklamą blush2.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 01, 21:31)

Pas mus Jonavoj siandien mire berniukas 8m....ir jo broliukas jaunesnis metais guli reanimacijoj Kaune...  verysad.gif

o jezau... verysad.gif kas jiems buvo? tas paršų gripas?
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 01, 21:31)
1.Nu bet kas per durdomas  umn.gif tai pas mus irgi yra ir manksta ir vonios ir masazai,bet kur lakstyt po ta poliklinika (nes viskas butent ten) o kur nuvaziuot ir viska vienoj vietoj padaryt  cool.gif

2.Pas mus Jonavoj siandien mire berniukas 8m....ir jo broliukas jaunesnis metais guli reanimacijoj Kaune...  verysad.gif

1.As pati lankiau ambulatorine reabilitacija - 16 dienu.....Tai as nuvaziuodavau ir padarydavo proceduras,o tada namo....tekdavo ir palaukti....Bet su mazu vaikuciu - tai tikra nesamone,labai sunku....
Cia naujas projektas tik nuo spalio menesio prasidejo....beje jis ir kainuoja brangokai,uz 16 dienu butu reikeje sumoket 850Lt - ir cia be lovu ir maisto,tik proceduros.....bet padenge ligoniu kasos....
2. oi kaip gaila....uzuojauta teveliams....skausmas didziulis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 01, 20:31)
Pas mus Jonavoj siandien mire berniukas 8m....ir jo broliukas jaunesnis metais guli reanimacijoj Kaune...  verysad.gif

dar viena zvaaigzdele danguje, sako pries kaledas mirsta sventieji, bet tai vistiek neguodzia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2009 12 01, 20:47)
o jezau...  verysad.gif  kas jiems buvo? tas paršų gripas?

Tiksliai dar nezinau ryt turetumem suzinot,lyg nuo plauciu uzdegimo bet bijau apsimeluot unsure.gif

QUOTE(izabele111 @ 2009 12 01, 20:49)
Cia naujas projektas tik nuo spalio menesio prasidejo....beje jis ir kainuoja brangokai,uz 16 dienu butu reikeje sumoket 850Lt - ir cia be lovu ir maisto,tik proceduros.....bet padenge ligoniu kasos....

Nu bet ko jie tik neprigalvoja doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(kruopa perline @ 2009 12 01, 21:11)
dar viena zvaaigzdele danguje, sako pries kaledas mirsta sventieji, bet tai vistiek neguodzia verysad.gif

drinks_cheers.gif verysad.gif
Atsakyti
o aš nusiunčiau foto tam John iš Brazilijos, atseit perdavė tas jo tarpininkas Olegas jam tą foto, sakė, kad ant foto parašė pasifloros ir kad tęs gydymą, dar pridūrė, kad pažino foto... g.gif bet kad niekad niekam nieko panašaus nesu siuntusi, o ypač draugai be mano žinios, todėl kažkaip lyg suabejojau, bet vis tiek, lai meldžiasi už mažę, juk geros mintys į naudą blush2.gif

Nikota, tu ir čia parašyk, tik geltona spalva, tai nebus reklama mirksiukas.gif

Ramunka, kaip skaudu tėvams.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 01, 19:31)

labai labai liudna verysad.gif

QUOTE(Nikota @ 2009 12 01, 19:47)
parašysiu į az kai turesiu laiko ( gal siandien vakare ) kad neapkaltintų už reklamą  blush2.gif 

papasakok man irgi idomu cool.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif

Pagaliau turiu laikucio truputi uzlekt pas jus. Namie biski kompas atkirstas, po vieno tecio "baliavojimo" klaviaturos ir peles laidai parejo, nebepasijungia, nauju atsisakiau mama kad nupirktu kol nebus pagaliau tevukas isgarbintas is namu, arba mes su mama kol neissikelsim kur kitur, tai kol visko nesutvarkysim turbut pabusiu namie be interneto. smile.gif
Visu pirma kad ir paveluotai skubu pasveikinti NikeZ Gabijyte pasveikinti su gimtadieniuku. oro_buckis.gif birthday.gif happybday.gif happybday.gif

Perline kruopa, vargsiukas Jokubelis. verysad.gif Bet tokia jau musu dalia, as kai pradejau po biski vaiksciot irgi buvau gumbuota melyniuota, dar vozus gerai galva i komodos kampa epilepciju visokiu prisisaukiau, bet kas buvo tas buvo. Epilepcija per desimt metu aciu dievui pavyko likviduot, o kristi taip ismokau kad dabar galiu kaip noriu voztis, labai retas atvejis kad uzsigauciau. Tiesiog bekrentant ore automatiskai kazkaip issilankstau kad nesitreksciau skaudziai. lotuliukas.gif

Beje, tik dabar prisiminiau kad jus su Jokubeliu kaunieciai. Nors kita vertus po tokios traumytes turbut negalesit, na bet del visa ko painformuosiu. mirksiukas.gif Siandien kauno sporto halej tarptautinei neigaliuju dienai skirtas renginukas. Nuo 14 val ten vyks neigaliuku darbu muges, neigaliuju grupiu pasirodymai (tik mano drama sisyk nevaidinsim), o nuo 19val pop grupiu pasirodymai. Renginukas nemokamai, tik reiks bilietu kasose pakvietima pasiimt, arba turet neigaliojo pazymejima. Jei karteliais susigundytumet, mano telefoniukas 862948873. Parasykit jei vaziuosit, susitiktumem. rolleyes.gif

Ramunka su Zyguciu laikykytes ir kuo greiciau sveikit. 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif

Dieve kaip gaila to berniuko. verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Sveika prisijungus Lukrista. 4u.gif As cerebrinuke. Mano vienas draugas su labai panasia i tavo sunelio ligele, jam irgi problemos su raumenynu, silpsta, po truputi nyksta, bet stai jau jam 33m ir kolkas visai neblogai vercias, yra savarankiskas, vairuoja auto. Labai jam padeda mankstos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 02 gruodžio 2009 - 10:00