sveikos,
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 12 02, 09:51)
Sveikutes.
Pagaliau turiu laikucio truputi uzlekt pas jus. Namie biski kompas atkirstas, po vieno tecio "baliavojimo" klaviaturos ir peles laidai parejo, nebepasijungia, nauju atsisakiau mama kad nupirktu kol nebus pagaliau tevukas isgarbintas is namu, arba mes su mama kol neissikelsim kur kitur, tai kol visko nesutvarkysim turbut pabusiu namie be interneto.
Perline kruopa, vargsiukas Jokubelis.

Bet tokia jau musu dalia, as kai pradejau po biski vaiksciot irgi buvau gumbuota melyniuota, dar vozus gerai galva i komodos kampa epilepciju visokiu prisisaukiau, bet kas buvo tas buvo. Epilepcija per desimt metu aciu dievui pavyko likviduot, o kristi taip ismokau kad dabar galiu kaip noriu voztis, labai retas atvejis kad uzsigauciau. Tiesiog bekrentant ore automatiskai kazkaip issilankstau kad nesitreksciau skaudziai.
Beje, tik dabar prisiminiau kad jus su Jokubeliu kaunieciai. Nors kita vertus po tokios traumytes turbut negalesit, na bet del visa ko painformuosiu.

Siandien kauno sporto halej tarptautinei neigaliuju dienai skirtas renginukas. Nuo 14 val ten vyks neigaliuku darbu muges, neigaliuju grupiu pasirodymai (tik mano drama sisyk nevaidinsim), o nuo 19val pop grupiu pasirodymai. Renginukas nemokamai, tik reiks bilietu kasose pakvietima pasiimt, arba turet neigaliojo pazymejima. Jei karteliais susigundytumet, mano telefoniukas 862948873. Parasykit jei vaziuosit, susitiktumem.
oi kokios naujienos, pas tave

tikiuosi rasite iseiti abi
taip dabar mes gavome namu rezima, liepe kuo daugiau Jokubeliui guleti, del viso pikto, bet jau taip nenori, kad ziuri i broli ir verkia, o kai pastatai tai viskas isnaujo
Vakar visa seimyna vakare trumpam buvome isleke pasiziureti eglutes prie Rotuses tai vaikai ypac dvyniai apake buvo

visa laika sake ui ui ui