Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

Aciu Nikota labai lauksiu.

Medute, norejau paklaust. o jus kaip apie ta brazila suzinojot. na as maciau kazkada laida, bet taip idemiai neziurejau, nes kaip ir tada dar reikalo nebuvo tokiais dalykai dometis. jei gali parasyk man i az lauksiu. aciu. smile.gif
Atsakyti
Labadienis 4u.gif

Izabele vis pamirstu taves paklaust doh.gif kaip ten viskas vyksta kai sukanka 18m su neigalumu?kai jau pereini i suaugusiuju,kaip ten apskaiciuoja neigaluma?ar tu gauni slauga ar prieziura?kaip nustatineja?na zodziu viska placiau gal gali parasyt blush2.gif nors Zygimantui tik 14m bet noreciau zinok kas kaip toliau bus ax.gif
Atsakyti
14.30 i PK vaziuojam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 12 02, 13:12)
14.30 i PK vaziuojam  4u.gif

Sekmes!!!

Labadiena mamytes 4u.gif Siandien jau grazi ,sauleta diena 4u.gif
Ramunka,as tau parasysiu i az......
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 12 02, 12:12)
14.30 i PK vaziuojam  4u.gif

bigsmile.gif sekmes dideliausios 4u.gif

QUOTE(izabele111 @ 2009 12 02, 12:19)
Ramunka,as tau parasysiu i az......

drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos,
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 12 02, 09:51)
Sveikutes.  4u.gif

Pagaliau turiu laikucio truputi uzlekt pas jus. Namie biski kompas atkirstas, po vieno tecio "baliavojimo" klaviaturos ir peles laidai parejo, nebepasijungia, nauju atsisakiau mama kad nupirktu kol nebus pagaliau tevukas isgarbintas is namu, arba mes su mama kol neissikelsim kur kitur, tai kol visko nesutvarkysim turbut pabusiu namie be interneto.  smile.gif
Perline kruopa, vargsiukas Jokubelis.  verysad.gif Bet tokia jau musu dalia, as kai pradejau po biski vaiksciot irgi buvau gumbuota melyniuota, dar vozus gerai galva i komodos kampa epilepciju visokiu prisisaukiau, bet kas buvo tas buvo. Epilepcija per desimt metu aciu dievui pavyko likviduot, o kristi taip ismokau kad dabar galiu kaip noriu voztis, labai retas atvejis kad uzsigauciau. Tiesiog bekrentant ore automatiskai kazkaip issilankstau kad nesitreksciau skaudziai.  lotuliukas.gif 

Beje, tik dabar prisiminiau  kad jus su Jokubeliu kaunieciai. Nors kita vertus po tokios traumytes turbut negalesit, na bet del visa ko painformuosiu.  mirksiukas.gif Siandien kauno sporto halej tarptautinei neigaliuju dienai skirtas renginukas. Nuo 14 val ten vyks neigaliuku darbu muges, neigaliuju grupiu pasirodymai (tik mano drama sisyk nevaidinsim), o nuo 19val pop grupiu pasirodymai. Renginukas nemokamai, tik reiks bilietu kasose pakvietima pasiimt, arba turet neigaliojo pazymejima. Jei karteliais susigundytumet, mano telefoniukas 862948873. Parasykit jei vaziuosit, susitiktumem.  rolleyes.gif

oi kokios naujienos, pas tave verysad.gif tikiuosi rasite iseiti abi 4u.gif
taip dabar mes gavome namu rezima, liepe kuo daugiau Jokubeliui guleti, del viso pikto, bet jau taip nenori, kad ziuri i broli ir verkia, o kai pastatai tai viskas isnaujo doh.gif
Vakar visa seimyna vakare trumpam buvome isleke pasiziureti eglutes prie Rotuses tai vaikai ypac dvyniai apake buvo thumbup.gif visa laika sake ui ui ui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2009 12 02, 13:07)
taip dabar mes gavome namu rezima, liepe kuo daugiau Jokubeliui guleti, del viso pikto, bet jau taip  nenori, kad ziuri i broli ir verkia, o kai pastatai tai viskas isnaujo doh.gif
Vakar visa seimyna vakare trumpam buvome isleke pasiziureti eglutes prie Rotuses tai vaikai ypac dvyniai apake buvo thumbup.gif visa laika sake ui ui ui  lotuliukas.gif

Tokio dalykelio nenoretumet nusipirkt:
user posted image
http://parduotuve.ti...os-apsauga.html

Nu ir kaip ta egle siemet?girdejau kad visa aikste labai graziai pasipuosus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 02, 13:23)
Tokio dalykelio nenoretumet nusipirkt:
user posted image
http://parduotuve.ti...os-apsauga.html

Nu ir kaip ta egle siemet?girdejau kad visa aikste labai graziai pasipuosus  bigsmile.gif

mums jis per mazas jau, galvojom, jo galvyte dabar yra 55cm.,

Nu zinote man ji irgi pasirode l.grazi, buvome po tecio darbu vakare, tai taip graziai sviete ir aikste thumbup.gif , tokie grazus ispinti vartai ale iejimas ir t.t. nu as nedariau uiuiui lotuliukas.gif , bet man po tu visu burbulu tai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruopa perline: 02 gruodžio 2009 - 13:48
QUOTE(kruopa perline @ 2009 12 02, 13:35)
mums jis per mazas jau, galvojom, jo galvyte dabar yra 55cm.,

Nu zinote man ji irgi pasirode l.grazi, buvome po tecio darbu vakare, tai taip graziai sviete ir aikste  thumbup.gif , tokie grazus ispinti vartai ale iejimas ir t.t. nu as nedariau uiuiui lotuliukas.gif , bet man po tu visu burbulu tai  thumbup.gif

O didesniu nebuna? unsure.gif mamkos sako nepamainomas dalykas kuriu hyperiniai vaikai biggrin.gif

bigsmile.gif pasveiksim leksim ziuret bigsmile.gif sake tokie ale apledejimai balti padaryti bigsmile.gif nu jo tie burbulai tai jau buvo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
lyg gavosi ideti nuotraukyte, ir cia ir pas save kur mes visi po egle, prasom pasiziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2009 12 02, 13:50)
lyg gavosi ideti nuotraukyte, ir cia ir pas save kur mes visi po egle, prasom pasiziureti mirksiukas.gif

Eina peklon kaip grazu bigsmile.gif cia jau ne uiuiui cia jau wauuuu bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2009 12 02, 14:50)

Labai grazu wub.gif
Atsakyti